Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze że wszystko jest ok Mika i już w domku jestes.
Ja dzisiaj byłam u ginekologa mała waży 1.5 kg leży już główką w dół no ale niestety spojenie mi się rozchodzi ma już 8 mm. Lekarz każe się oszczędzać i dużo leżeć żeby nie było gorzej.annggela lubi tę wiadomość
Zosia
-
Mi juz pare osób miejsca ustąpiło, ale w Auchan to jest tragedia. Kasjerka udaje zawsze że nie widzi, ludzie w kolejce tez. Ja jestem z tych co zazwyczaj upominają sie o takie rzeczy, ale bez chęci kasjerki nie wiem gdzie bym miała sobie te rzeczy z koszyka upchnąć, skoro taśma zawalona produktami innych klientów. Za to bardzo musze pochwalić ikeę, tam babka sama się zerwala, nic nie kazała wyciągać, tylko podeszla z mobilnym czytnikiem kodów
-
No w Ikei to bez skrupułów podchodzę do kasy z pierwszeństwem
Ale ostatnio w Superpharm pomimo wielkiej tabliczki, że kobiety w ciąży obsługiwane są poza kolejką stały przede mną 3 babki koło 50 lat, na szpilkach i każda udawała, że nie widzi...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Miska dobrze ze z mala wszystko w porzadku, lez i oszczedzaj sie a bedzie dobrze
Polkosia tez mialam takie sytuacje w rossmanie a niby tam jest pierszenstwo, tylko mi tez glupio bylo wbic siemoim zdaniem kasjerka powinna zaprosic do kasy , bynajmniej ja bym tak zrobila pracujac w sklepie.
-
Stokrotka licze na to ze wlasnie brzusio jeszcze troche podrosnie przez te 3 tyg
) bo narazie bardzo malo go widac i nie ma sensu sesja obecnie,rozmawialam dzis z ta pania fotograf i tez tak uwaza.a znowu jeszcze pozniej sie boje ze moglabym nie zdazyc bo od poczatku usg wskazuje na koniec wrzesnia.Nie wiadomo , bo moze synek poprostu jest duzy i urodzi sie nawet po terminie ale jednak wole nie ryzykowac;)
Jaroszka wiem ze ostatnio zamawialas lozeczko, dlugo czekalas na nie od momentu wplaty?bo konczymy po malu pokoik i chcielibysmy zamowic,a chce wycelowac tak zeby maz byl w domu,bo nie wiadomo na jakiego kuriera sie trafi i potem moglabym szarpac sie z paczka do domu...stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
ss wrote:Stokrotka licze na to ze wlasnie brzusio jeszcze troche podrosnie przez te 3 tyg
) bo narazie bardzo malo go widac i nie ma sensu sesja obecnie,rozmawialam dzis z ta pania fotograf i tez tak uwaza.a znowu jeszcze pozniej sie boje ze moglabym nie zdazyc bo od poczatku usg wskazuje na koniec wrzesnia.Nie wiadomo , bo moze synek poprostu jest duzy i urodzi sie nawet po terminie ale jednak wole nie ryzykowac;)
Jaroszka wiem ze ostatnio zamawialas lozeczko, dlugo czekalas na nie od momentu wplaty?bo konczymy po malu pokoik i chcielibysmy zamowic,a chce wycelowac tak zeby maz byl w domu,bo nie wiadomo na jakiego kuriera sie trafi i potem moglabym szarpac sie z paczka do domu...
Bardzo szybko działają! W środę zamówiłam i w piątek rano juz miałamss lubi tę wiadomość
-
Nadrabiam was po mslutku...
Komplecik od natali cudny, tez czekam na swoj;))
U nas w auchan wogole nie ma kasy pierwszenstwa, byla kiedys i zlikwidowali.ale bylam ostatnio w decatlonie po torbe do szpitala;) i kolejki byly okropne, po chwili otworzyli kase pierwszenstwa, to sie tak ludzie rzucili ze brzuch by mi obili i tak oto stanelam trzecia w tej kolejce a przedemna nikt nie byl ani niepelnosprawny ani w ciazy...szkoda slow do ludzi.ale uwazam ze pani na kasie pierwszenstwa widzac co sie dzieje powinna poprostu zwrocic na to uwage, poprosic mnie najpierw,a tez udawala ze nie widzi.jaroszka lubi tę wiadomość