Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie na parówki naszło! Zjadłam właśnie dwie na zimno i zagryzłam czekoladowym ciastkiem. Mogę iść spać
ss, ZakręconaOna, jaroszka, annggela, Natka88, Nynusia, lojkalojka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kochana ale Ja nie jem po nocach: D
Nie grzesze aż tak bo moja dupka by pękła ale dość często mam na różne rzeczy ochotę to prawda
Ale dziś zjem taka kanapeczke nawet ze tak późno jest a co , raz nie zawsze !chyba wybaczone będę miała haha
Kochana no każda ciąża jest inna , Ja ogólnie ostatnio dopiero mam takie mocniejsze zachcianki ale nie jem wszystkiego co mi się chce bo czasami to mam ochotę na cos czego jeść nie mogę wgle wiec wiesz: pss, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Haha no najlepsze jest to ze bylam na to przygotowana, kolezanki opowiadaly ze jak sie czegos chce to nie raz trzeba to miec bo by sie zwariowalo;) a ja chyba jak nie bylam w ciazy to bardziej mieszalam niz teraz.ale jak czytam jakie macie nie raz zestawy to sie do tableta smieje:p tak jak teraz przeczytalam zestaw nocny polkosi:p
polkosia, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
My w weekend jedliśmy hot dogi własnej konstrukcji! Mniam
a kolejnego dnia hamburgery rowniez handmade
Ja ostatnio wcinam wafelki torcikowe wedla orzechowe....codziennie muszę je miec
Dziewuszki powodzenia jutro na wizytach bede czekać na niusy!!! To takie fascynujące !
Idę spać, maz jak zwykle goni....
Dobranoc :* -
Angela wpadaj i wszystkie które chcą !
pod dostatkiem hehe
Stanęło na kromeczce z serkiem lososiowym i druga ze smalcem bez kakao , jakoś robić mi się nie chciało .
SS czasami tak jest , Ja momentami mam tak ze aż rozrywa od środka hana ale opanowuje po czasie hahaannggela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na targach mother&baby macałam canpolowe wielorazowki i jednorazowki. Ja kupuję wielorazowe, bo są po prostu delikatniejsze. Na dodatek jak je oglądałam, to świeżo upieczona mamuśka powiedziała, że je miała i są świetne.
Zbieram się zaraz na badania. Robię i krew. Jakoś nie umiem z tego zrezygnować, więc znowu na życzenie będę miała robione.
Wczoraj wieczorem Tadek tak mi przyfasolil w jakiś narząd pod zebrem z prawej strony, że aż wrzasnelam. L trzymał akurat rękę na brzuchu i nie mógł się nadziwić, jak mały jest silny i jak mocne te kopy są, bo potem mi ze 4x przyrabal ostro w żebra. -
Czesc brzuchate!
Ostatnio mało produkujemy stron na forum, to pewnie przez te upały, nie?
Polkosia wspaniały pomysł na zniechęcenie sie do konkretnego posiłku, zrobię tak! Nafutruje sie naraz kilkoma paczkami
Zakocona moj chłop nadal delikatny, jesze nie zaliczyłam nokautuale różnią nas 3 tygodnie, wiec moze wszystko przede mną
Ehh muszę rzeczywiście kupić juz sobie rzeczy do soakowania w torbę do szpitala, trzeba tylko przysiąść i zrobić listę. Ja to mam siostrę za ściana pogadam, co sie sprawdziło, a co nie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 08:21
polkosia lubi tę wiadomość
-
Mnie nigdy jeszcze kopniak nie zabolał ani nie był nieprzyjemny
Ale Klementysia leniwa trochę, to może dlatego
Już widzę jak trzeba będzie szlabany za niesprzątanie pokoju robić
Ale czasem łapię się za brzuch przy mocniejszym uderzeniu, bo to jednak z zaskoczenia
Ja zaraz wstaję na wizytę u gin. Jak przyjrzałam się swojej morfologii, to naprawdę dobre wyniki mamWięc idę wyluzowana. Gorzej w temacie spojenia. Tak mnie dziś rwało, że nie mogłam wstać z łóżka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 08:31
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn