Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Serio jest bavaria w zabce?????
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
O kurcze
to sprawdzę u siebie:)
lili_madlen lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Ja ważyłam 2900 ale urodziłam się miesiąc za wcześnie
W ogóle to mój B. chce polecieć na tydzień do PL pod koniec września i nie wiem czy go puścićbo ja się boję, ze urodzę wtedy mimo, ze mam termin na 22.10
chciałabym, żeby poleciał ale on też bardzo chce być przy porodzie a wiecie ja to jest niby miesiąc wcześniej ale ja od dawna już mam takie przeczucie,m że właśnie miesiąc wcześniej się rozpakuję
Robimy drugiego Dziedzica
-
Cześć kobietki, dawno nic nie pisałam ale podczytuje Was cały czas.
Trzymama kciuki za Mike i Misiową oby maluszki posiedziały jeszcze dlugo w brzuszkach :*
Widzę, że u Was juz prawie wszystko przygotowane na przyjscie małych Skarbków a ja nie mam większości rzeczy i juz powowli panikuję...Mam do Was prośbę (wiem że już nie raz pisałyscie, ale cięzko mi teraz odszukać posty) czy mogłybyście podać mi liste rzeczy potrzebnych dla mnie i dla maluszka najlepiej z nazwami firm jakie polecacie, chodzi mi o podklady, majtki poporodowe, wkładki laktacyjne itp.i rzeczy dla maluszka jakie gaziki, waciki, kosmetyki itp.Widzę ze wiekszośc z Was w gemini zamawia, wiec pewnie tez tam zamowie.Z gory dzia za info :* -
zakocona wrote:U mnie dzisiaj wyjątkowo ok. Zrobiłam dwa prania, dwa zebrałam, odkurzyłam, zmyłam podłogę, zmieniłam pościel, wyprałam swoje buty i w sumie spociłam się, ale nie jest jakoś tragicznie. Leżę pod dwoma wiatrakami i jakoś o dziwo nie umieram dzisiaj
Zakocona, bo dzisiaj lekkie ochłodzenie, a jutro znowu wracają mordercze upały.... -
U mnie tez ciut chłodniej ale nie zimno !
Nareszcie wszędzie okna otworzylismy żeby lekki był przeciąg , posprzatalam kuchnie , salon ogarnelam , zupke wstawilam ... Jeszcze tylko zmiana pościeli i kąpiel i mogę usiąść przed TV spokojnie i cos popatrzeć .
Aaa jeszcze muszę papiery wypełnić i wysłać do Polski , muszę mieć gotowe na rano wiec jeszcze chwila pisania na kompie mnie czeka ale to juz jak się wyrobie ze wszystkim:) -
Szczęśliwa mamusiu,widzę,ze dojechaliscie calo i zdrowo na miejsce
zamien sie ta pogodą
Mikejla w szpitalu? Kurcze.. Trzymam za Nią i maluszka kciuki! 2 trymestr był taki fajny i spokojny a w 3 ciągle cos sie dzieje.. Musimy dotrwac dziewczyny do tego naszego października!
Wysyp wizyt sie teraz szykuje widzę,my mamy w srode na 15,ciekawe czy Tymek sie obrócił.. Kopniaki czuje teraz wysoko wiec oby!szczesliwa_mamusia21, annggela lubią tę wiadomość
-
Wgle macie takie cos , ze kichniecie i wam pocieknie ?
Kuzwa , dzisiaj siedze na szczęście na WC robię siusiu i nagle kichlam tak mocno dość i poczulam aż jak pocieklo ciut , pierwszy raz tak miałam .
Zdziwilam się i mowie zapytam Was bo jak sprawdzali mi szyjkę i wody kiedyś w szpitalu to kazali kaslac i jak nie leci to ok a jak przy kaslaniu by uciekło to ze cos zaczyna wypływać i stad mnie zdziwilo -
Zakrecona Ty szalejesz ja juz myslalam ze Ty w wannie a Ty tu jeszcze sprzatasz i gotujesz
Lexie tak dojechalismy i juz odpoczywamy , tzn ja do D w pracy a ja sie relaksuje przed jutrem
Chetnie bym sie podzielila pogoda uwierzcie ! Ale pociesze was ze jak u mnie jest jakas podoga to za ok 2 dni jest w Polsce wiec juz niedlugo u was tak bedzieLexie lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa a no dostalam przy ochłodzeniu delikatnym powera hehe .
Jutro mamy USG wiec trochę nam zejdzie bo to w szpitalu a tam się czeka to chociaż będę miala juz wysprzatane i ugotowany obiadekchociaż na jutro jeszcze mam zamiar prócz zupki zrobić roladki ala devolaje z piersi , boczku wędzonego i ogórka noszonego a druga część z szynki konserwowej i sera żółtego:) mniaaam:)
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość