Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
byłam na usg - widac pecherzyk ciążowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 22:50
Małgorzatka, monika_89, zakocona, FreshMm, polkosia lubią tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Hej to zaczynam pierwsza i zapraszam wszystkie Październikowe Mamusie Dzisiaj dowiedziałam się o moim szczęściu Już trzecim bo mam 2 Córeczki Może tym razem się uda Chłopczyk
To zaczynam listę
Zrobiłam oprócz tutaj na stronie , internetową listę także kopiujcie link i same wpisujcie dane )
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FT0aq20GhBwqXh5ovn85SX4qTANj1vu7MykKXmomR9Q/edit?usp=sharing
1.Małgorzatka Małgosia termin - 01 Październik
2.Dzwiona Beatatermin-01 Październik
3.Monika_89 Monika termin-01 Październik
4.Kaśku Kasia termin 01 Październik
5.Anastazjaaa Małgosia termin-02 Październik (30 Wrzesień?)
6.Paula1 Paulina termin- 02 Październik
7.Beti-85 Beata termin-02 Październik
8.aannabAnna termin-02 Październik
9.Muffinka1019 Bożena termin- 03 Październik
10.Ola.321Aleksandra termin -03 Październik
11.Ania24Ania termin-03 Październik
12.Tynkaaa96 Martyna termin - 05 Październik
13.FreshmmMarta termin-05 Październik
14.ZakoconaKlaudia termin-06 Październik -
Natalia gratuluję.
Wy wszystkie juz macie pjerwsze wizyty, a jak ja będę się szykować na pierwszą wy już na drugie będziecie czekać, jestdm zazdrosna
Dziewczyny a dobrze sprawdzacie ten kalendarzbo w chińskim kalendarzu liczy się wiek matki nie rocznikowo ale ksiezycowo, -
zakocona wrote:Lol powiedziała to ta, którą dopiero co ja uspokajałam
ja dzisiaj w nienajlepszym nastroju i samopoczuciu, ale takie uroki;)
co do tego kalendarza zawsze wyjdzie chłopiec bo podana data zapłodnienia to styczeń, trochę się pobawiłam i zawsze wychodzi chłopiec;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 08:22
-
nat_alia wrote:a gdzie ja?
Upominajcie się dziewczyny i jeszcze raz mocno przepraszam :-*
Bardzo się cieszę że zobaczyłaś pęcherzyk teraz niech zdrowo sobie rośnie maleństwo :-*
-
Asieńka_86 wrote:Ja sie zapisze jak dojde do komputera, bo w telefonie nie moge tego edytowac.
Spokojnej nocy, wypoczywajcie -
Anastazjaaa wrote:Natalia gratuluję.
Wy wszystkie juz macie pjerwsze wizyty, a jak ja będę się szykować na pierwszą wy już na drugie będziecie czekać, jestdm zazdrosna
Dziewczyny a dobrze sprawdzacie ten kalendarzbo w chińskim kalendarzu liczy się wiek matki nie rocznikowo ale ksiezycowo, -
Małgorzatka wrote:Hej to zaczynam pierwsza i zapraszam wszystkie Październikowe Mamusie Dzisiaj dowiedziałam się o moim szczęściu Już trzecim bo mam 2 Córeczki Może tym razem się uda Chłopczyk
To zaczynam listę
Zrobiłam oprócz tutaj na stronie , internetową listę także kopiujcie link i same wpisujcie dane )
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FT0aq20GhBwqXh5ovn85SX4qTANj1vu7MykKXmomR9Q/edit?usp=sharing
1.Małgorzatka Małgosia termin - 01 Październik
2.Dzwiona Beatatermin-01 Październik
3.Monika_89 Monika termin-01 Październik
4.Kaśku Kasia termin 01 Październik
5.Asieńka_86Asiatermin-01 Październik
6.Anastazjaaa Małgosia termin-02 Październik (30 Wrzesień?)
7.Paula1 Paulina termin- 02 Październik
8.Beti-85 Beata termin-02 Październik
9.aannabAnna termin-02 Październik
10.Muffinka1019 Bożena termin- 03 Październik
11.Ola.321Aleksandra termin -03 Październik
12.Ania24Ania termin-03 Październik
13.Nat.aliaNatalia termin-05 Październik
14.Tynkaaa96 Martyna termin - 05 Październik
15.FreshmmMarta termin-05 Październik
16.ZakoconaKlaudia termin-06 Październik -
Cześć kobietki. Ja dziś drugi raz byłam na badaniach krwi, wyniki dopiero w piątek rano, bo jutro się po nie z pracy nie urwę. Może jakoś dotrwam
Anastazjaaa, ja też mam daleko do wizyty. Razem jakoś dotrwamy Miłego pogodnego dnia kobietkiMałgorzatka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość