Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kochane ciesze się ze moge do was dolaczyc jetem w 4 tygodniu i 6 dniu ciazy przewidywany termin porodu na 1 października moja beta z poniedzialku wynosila 630mlU/mL a 2 dni wczesniej 125mlU/mL zastanawiam się czy przyros nie jest za duzy? Jak myślicie? Dzisiaj wybieram sie do ginekologa trzymajcie kciuki..
FreshMm, ola.321, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny uspokoilyscie mnie bo juz sama nie wiem co myslec ja tez bym sie cieszyla z blizniakow 2 szczescia na raz jakie macie dolegliwosci na ten czas? Ja czesto biegam do toalety oczywiscie bolą mnie piersi i dzisiaj wyjatkowo bardzo bolą mnie plecy wczesniej jeszcze doskwieral mi ból brzucha teraz juz rzadko
-
Cześć, jestem październikową mamą 2014, nie mogę uwierzyć, że pojawił się już ten wątek Wczoraj była dopiero "rocznica poczęcia" mojego Witka
Życzę Wam powodzenia i zdrowych maluchów
A przy okazji - Aniu i inne dziewczyny - ja nie miałam mdłości przez całą ciążę ani razu więc spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 13:52
aanaa, Ania24, paula1, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Nie czytałam tak wszystkiego w tył bardzo przepraszam podaj datę porodu nie było mnie tutaj kilka dni
Upominajcie się dziewczyny i jeszcze raz mocno przepraszam :-*
Bardzo się cieszę że zobaczyłaś pęcherzyk teraz niech zdrowo sobie rośnie maleństwo :-*
3 pażdziernik
zobaczyłam pecherzyk - super
za tydzien w piatek mam przyjsc kolejny raz zeby zobaczyc jak sie rozwija i czy czasem nie jest to ciąża pozamaciczna co przy leczeniu jest prawdopodobne....
ale ja czuję że wszystko OKI - musze tak myslecKaśku, paula1, Małgorzatka, FreshMm lubią tę wiadomość
-
Mnie nadal pobolewa brzuch no i piersi. Najbardziej jednak męczy mnie to że nie mogę spać tzn nie mogę zasnąć, udaje mi się dopiero koło pierwszej- drugiej w nocy bez względu na to kiedy się położę.
No i obowiązkowo częste wizyty w toalecie i spadek wagi .. w sumie to po tym poznałam że jestem w ciąży
Witaj EwalikaMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
ja na razie nie mam zadnych dolegliwości... nie bolą mnie piersi... nie jest mi nie dobrze... jedynie brzuch kłuje .., macie tez tak?
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Kaśku wrote:Mnie nadal pobolewa brzuch no i piersi. Najbardziej jednak męczy mnie to że nie mogę spać tzn nie mogę zasnąć, udaje mi się dopiero koło pierwszej- drugiej w nocy bez względu na to kiedy się położę.
No i obowiązkowo częste wizyty w toalecie i spadek wagi .. w sumie to po tym poznałam że jestem w ciąży
Witaj Ewalika
Spadek wagi? Heh chyba teraz juz powinnas przybierac na wadze bo nie jestes sama tez mam problemy z zasnieciem jesli juz mi sie uda to czesto sie budze. Kasku podejrzewam ze im wyzej w ciazy tym gorzej bedzie z tym snem bo bedzie coraz mniej wygonie. nat_anat_alia mnie tez czasem brzuch kuje z jednej strony.. dzisiaj zapytam lekarza czy to normalne to dam znac.. -
Mnie piersi bolą w nocy lub przy porządnym przyciśnięciu, nie mam ciemniejszych sutków, nie mam mdłości, senna hmmmm mi całe życie chce się ciągle spać ;p tak więc jak na dzień dzisiejszy nic się nie dzieje. Czasami boli dół brzucha jakby ktoś tam się rozpychał ;p