Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
aanaa wrote:Cześć kobietki. Ja dziś drugi raz byłam na badaniach krwi, wyniki dopiero w piątek rano, bo jutro się po nie z pracy nie urwę. Może jakoś dotrwam
Anastazjaaa, ja też mam daleko do wizyty. Razem jakoś dotrwamy Miłego pogodnego dnia kobietki -
Ja byłam na becie godzinę temu, za godzinę odbieram wyniki. Oby przyrosła
na OF dziewczyn kilka potestowało i mają pozytywy, więc czekamy na nieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 09:21
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Ja tam sie nie bawie w chińskie kalendarze. U mnie będzie córa, ja to wiem! jakoś tak czuję po kościach
Dziewczyny jakieś sposoby na przeziębienie macie? Czuję że coś mnie łamie tylko tego mi teraz było trzeba....
Milego dnia Wam życzęMałgorzatka lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyO ja, a dopiero co były sierpniówki 2014! Powodzenia dla wszystkich październikowych mamusiek!
Monika_89- ja czułam że u mnie bedzie syn. Ba, ja to wiedzialam! na 4 USG kazałam lekarce się upewniać , no i proszę- piękna Alutka wyskoczyła , z czego teraz niezmiernie się cieszęMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Monika, http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/przeziebienie-w-ciazy-7-rad-dla-przeziebionych-mam_34923.html
Ja polecam amolem nacieranie, bo można go w ciąży używać Ja miałam niedawno koszmarnie zawalone zatoki i dziewczyny amol poradziły, sama zrobiłam parówkę dodatkowo i przeszłoMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
monika_89 wrote:Ja tam sie nie bawie w chińskie kalendarze. U mnie będzie córa, ja to wiem! jakoś tak czuję po kościach
Dziewczyny jakieś sposoby na przeziębienie macie? Czuję że coś mnie łamie tylko tego mi teraz było trzeba....
Milego dnia Wam życzę
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Mamo Ali zobaczymy czy ja też się pomylę. Jak będzie syn to nie będę płakać, ważne żeby bobuch był zdrowy choć to i tak będzie cora
Zakocona to po pracy biegnę do apteki po Amol
Asienko do pracy wzielam miod i cytynę, w domu mam imbir i sok malinowy więc sprobuje Twojego misku łóżko odpada bo muszę siedziec w pracy. Mam jeszcze parę dni starego urlopu ale nie ma mnie kto zastapić (kolega który mógłby przejąć moje obowiązki siedzi w szpitalu z dzieckiem, a druga dziewczyna, notabene też w ciąży, siedzi w nowym, drugim biurze w innym miejscu...wychodzi na to że jestem niezastąpionaMałgorzatka lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Nie wytrzymałam, żeby poczekać od razu na oba wyniki (zrobione co 48h) i zadzwoniłam 141,1 nie mam na razie tabelki z laboratorium żeby porównać ale chyba wynik w normie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 12:53
FreshMm, paula1, Małgorzatka lubią tę wiadomość