Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
tak jest Nie zamierzam jej tutaj imienia używać !
Trzymam kciuki za wizytę
Ach ja też bym chciała już suwaczek mieć, ale jeszcze się boję zrobić, żeby nie zapeszyć..
Też wolę betę, Kaśku. Przynajmniej daje mi 100% pewności, jak ładnie przyrasta -
;Betti no co Ty!! to przecież bardzo ładny wynik.
Moim zdaniem nie masz powodów żeby się martwić a wręcz przeciwnie.
Poza tym przekroczyłaś magiczną granicę 1200, po której z tego co wiem przyrost zaczyna zwalniać i beta nie podwaja się już co 48h a co 72h.
A na przykład tutaj jest tak napisane:
https://portal.abczdrowie.pl/hcgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 12:42
-
Hej kochane moja beta z dzisiaj to 801.80 ja będę uzupełniać całą listę itd jak wrócę na razie tak czytam co piszecie ale jestem cały czas na telefonie za co bardzo was przepraszam że nie mam czasu cieszę się niezmiernie że jest nas co raz więcej miłego dnia i postaram się wieczorem napisać i dodać zdjęcie mojego rosnącego bobasa :-*
BuziakiAnastazjaaa, zakocona, FreshMm, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Kaśku Mam nadzieję że będzie dobrze, jednak spodziewałam się dziś wyniku koło 2000, dlatego trochę się zmartwiłam.
Małgorzatka i pozostałe dziewczyny gratuluje bety!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 12:54
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Och pierwsze zdjęcia.... Jak macie super, a ja jeszcze tyle musze czekać
Udało mi się wgrać teraz ale tak jak pisałam to dopiero 2mm pęcherzyka
Anastazjaaa, FreshMm, monika_89, zakocona, Kaśku, Betti-85, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Super już Październik 2015
Pozdrowionka od październikowej mamuśki i jej córeczki z 2014
Kochane dużoooo zdrówka dla Was i Waszych maleństw....zobaczycie jak czas szybko minie i będziecie na jesień tulić swoje dzieciaczki:-)Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Swoją drogą to patrzę na Wasze testy i nasuwa mi się pytanie, czy zdarzyło się którejkolwiek z Was mieć mocną drugą kreskę na pre-teście? Pytam bo tego samego dnia co test sikany miałam robiony paskowy test z krwi, i babeczka powiedziała że miałam bardzo mocny odzew. a na pre-teście jak widać na moim zdjęciu... jutro odbieram wyniki pierwszej bety i idę na kolejną więc zobaczymy jaki przyrost i czy nie bliźniaki
Małgorzatka lubi tę wiadomość