Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie dzisiejsze mamusie i gratuluje
Ja dziś dzwoniłam po wyniki z krwi i mam potwierdzenie, że jestem w ciąży Po dokładne wyniki mam się zgłosić do lekarza, ten kraj jest sto lat za renesansem. Jakim cudem nie mogę wiedzieć jaką mam betę skoro to do cholery moja beta! Sorki, ale wkurzyłam się, czytam o tym jak beta Wam rośnie, a ja tego nie mogę sprawdzić tak dla spokoju... ( badanie krwi dostałam w drodze wyjątku, bo staraliśmy się już dłuuuuuuugo ).
A tak poza tym to mam dziś bardzo dobry nastrój, ot tak, brzuch troszkę się uspokoił i mam wrażenie, że piersi mi wybuchną
-
Hej kochane wybaczcie mi jestem u rodziny i nie mam czasu byłam na tym usg jest pęcherzyk ma 2 mm ale widziałam go i lekarz też , kazał zrobić bete i powtórzyć usg za tydzień gratuluję nowym brzuszkom i postaram się pisać od jutra regularnie :-* :-*
paula1 lubi tę wiadomość
-
Betti-85 wrote:Witam nowe Dziewczyny i gratuluję!!!
Asieńka, paula gratuluje bety, mam nadzieję że moja jutro też przyrośnie
Muffinka a gdzie mieszkasz UK?
Tak wyszło, że mieszkam w UK obecnie. Niestety, tutaj taki system
Cieszę się że nas już jest tak dużo Im więcej tym lepiej -
Witajcie,
jestem z wami - termin 3 październik
beta z soboty 72,49
dzisiaj umowiona wizyta - zobaczymy czy coś widać
Kalendarz ciąży BellyBestFriendpaula1, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
Witam się Dziewczynki
Ja jutro na powtórkę bety mam nadzieję że ładnie się podwoi
Kurczę ale nas dużo i mam prawie takie same terminy porodów suuper
Powiedzcie czy macie już jakieś objawy? Ja zupełnie się czuję jakbym nie była w ciąży i oczywiście jak to ja wkręcam sobie różne przeróżności ;p
Miłego dnia :* -
Ja daleczekam aż mąż odbierze wynik bo przed pracą nie miałam kiedy. Z wynikami popoludniu idę do gin. Wiem, że nic nie będzie widać ale przynajnnjej z nim porozmawiam o moich obawach itd.
Nat_alia ja w sobotę miałam 74,3 pewnie będziemy rodzić razem
Fresh piękny wynik!
Ania o dziwo brak objawów, w zeszłym tygodniu czułam się gorzej, mdłości, ból brzucha, brak aptetytu. Teraz jedynie dokucza mi zmęczenie13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.