Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny!
Monika, ja też dziś przeżyłam stres przy teście... pierwsza minuta mijała jak wieczność i wynik nie pojawił się od razu, a dopiero po 1-ej minucie i nie był aż tak mocny jak sobie marzyłam... właściwie taki sam jak 3 dni temu. Jest dobrze,trzymam za nas kciuki
Pytałaś też, keidy informujemy bliskich... mama przyszłego Tatusia dowie sie może dziś wieczorem, ale moim rodzicom powiem dopiero, jak dotrę do 12.tygodnia - bo moi rodzice mieszkają daleko, a nie chcę, by wracali wspomnieniami do czasów, gdy kiedyś poroniłam... niech sobie żyją spokojnie, w błogiej nieświadomości jeszcze trochę ; )
Reszta to same pozytywy:
- mam l4 od internisty z Luxmedu na tydzień, bo poszłam się go poradzić, czy mogę brać leki jakie mi dała laryngolog na obrzęk śluzówki w nosie. Powiedział, że nie mogę, co mnie ucieszyło, bo i tak 3 dni temu po pozytywnym teście przestałam je brać. Mówiłam, ze wczoraj wróciły mi objawy: ból nosa, głowy, zmęczenie i dał zwolnienie, powiedział, że mogę używać kropli Prenalen oraz Xylogel do nosa 2 razy dziennie
- ten sam lekarz na moją prośbę wypisał mi skierowanie na beta-HCG, dzieki czemu mam za darmo ze skierowaniem w swoim pakiecie Luxmedu... bez skierowania kosztowałoby około 40 zł, więc zaoszczędziłam. Od razu pobrali mi krew i jutro wynik, hurra : )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 12:55
-
magdalena1991 wrote:Anastazjaaa mam pytanie. po ostatniej stracie mialas lyzeczkowanie? tzn, u mnie nie bylo zadnych oznak poronienia, mialalm tabletki na wywolanie i lyzeczkowanie, i kazali mi czekac 6 miesiecy nim zaczne sie starac
Jak straciłam pierwszego aniołka miałam lyzeczkowanie i wtedy kazali mi czekać trzy miesiące. Zaszlam wtefy w ciążę z tiago w pierwszym cyklu starań. -
Witaj Asiu, ja będę miała wyniki tak koło 16.00 dzisiaj i zobaczymy
Asia ja jak robiłam pierwszą betę to też miałam 23,02 a po 48 h było już 72,96. Dzisiaj zrobiłam kolejną po 5 dniach, żeby zobaczyć jak wzrasta ( to będzie niby 17 dpo).
Asiu i Monika dajcie znać jak wyniki?
Tak sobie dzisiaj pogadałam z kobitką z laboratorium, że kiedyś jak ja byłam w ciąży z moim młodym (9 lat temu) to się takich badań nie robiło. Pamiętam jak poszłam do gina na pierwszą wizytę i była malutka kropeczka to powiedział, że jak test wyszedł pozytywny to raczej jest ciąża. Nawet nie myślałam wtedy o wielu rzeczach, tak naturalnie było. A teraz człowiek więcej wie i się martwi cały czasWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 14:40
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Cześć dziewczyny. Cichuto się witam i ja
Dziś 13dpo i 27dc, rano o 7.30 test z allegro i cień cienia cienia,
o 9:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fee41dd36fea.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/15fef692b428.jpg
a beta dzisiaj z 13.30:
75,74
I oczywiście gratuluję wszystkim mamusiom i życzę spokojnych ciąż!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:27