Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie w 33tyg, wow jak to juz brzmi;) i dzis wizyta wiec prosimy o kciukasy, bo jakos sie troszeczke boje przez te twardnienia:/ praktycxnie caly czas brzuszek twardy...
Polkosia ty lez, nie chodz kochana.
Co do obiadu to u nas w te upaly tez salatka,albo ziemniaki z maslanka albo wczoraj na obiadokolacje bulki z piekarnika,a dzis planujemy wybrac sie na zupke serowąmi sie tylko caly czas pic chce a jesc nie, maz tez mniej je.
W nocy u nas przyjemny chlodek byl,nawet dupke nad ranem przykrylam:pannggela, stokrotka25, Blondik, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, Magnosia, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek, mlody 3 h temu tak mnie okladal ze spac nie moglam a teraz cicho siedzi, chyba mi sie waga zepsula wlozylam nowa baterie, wchodze a tam pokazuje 5 kg wiecej od piatku !!!!!! Potem przestawiam i widze 2 kg wiecej, poczekam, niech sie oswoi z nowa bateria bo zawalu dostane
stokrotka25, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Angela, u mnie waga tak wariuje jak jedna noga na fudze stoi i nie łapie poziomu.
Agania, właśnie odpoczywamMąż nakazał 15 min pakowania i 45 odpoczynku
annggela, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A ja dziś w nocy zapociłam się jak dzika świnia
Musiałam ściągnąć nawet koszulkę, spałam topples w samych majtasach.
Jestem po porannych badaniach siuśki i krew popołudniu zerknę wyniki. Dziś wkraczam w 32 tydzień z prawie 15+kg.annggela lubi tę wiadomość
-
Korzystając z chwili chwalę się;p
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b974b9a60be.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5933a61813eb.jpgsoraya, FreshMm, agania, dodinka, polkosia, Mikejla, stokrotka25, annggela, jaroszka, Nynusia, Blondik, ZakręconaOna, ~Rewianka~, Muffinka1019, agaton, Little Frog, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, miska2503, Magnosia, BATTINKA, Lucy7, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
No i jedna Wrześniówka zaczęła się dziś rozpakowywać, jak zobaczyłam na ich forum... ciekawe, czy od tej chwili polecą hurtem
Ja spocona, kolejny dzień walki z upałem i puchnięciem stóp. Wczoraj pomagało mi chodzenie w mokrym, chłodnym staniku sportowym
-
ss wrote:Witam sie w 33tyg, wow jak to juz brzmi;) i dzis wizyta wiec prosimy o kciukasy, bo jakos sie troszeczke boje przez te twardnienia:/ praktycxnie caly czas brzuszek twardy...
Polkosia ty lez, nie chodz kochana.
Co do obiadu to u nas w te upaly tez salatka,albo ziemniaki z maslanka albo wczoraj na obiadokolacje bulki z piekarnika,a dzis planujemy wybrac sie na zupke serowąmi sie tylko caly czas pic chce a jesc nie, maz tez mniej je.
W nocy u nas przyjemny chlodek byl,nawet dupke nad ranem przykrylam:p
SS moj tez ćiagke twardy, łykam ta nospe... -
annggela wrote:Dzien doberek, mlody 3 h temu tak mnie okladal ze spac nie moglam a teraz cicho siedzi, chyba mi sie waga zepsula wlozylam nowa baterie, wchodze a tam pokazuje 5 kg wiecej od piatku !!!!!! Potem przestawiam i widze 2 kg wiecej, poczekam, niech sie oswoi z nowa bateria bo zawalu dostane
I dlatego ja nie mm wagi w domu, wole żyć dobie w błogiej nieświadomości i ważyć sie tylko co miesiąc -
Trzymam kciukasy za wasze wizyty :****
Ja narazie gnije w lozku bo nie wiem co ze soba dzis zrobic mam
Jaroszka to nie dla mnie, doznawanie szoku co miesiac ze kolejne 5 kg na plusie uuuuuuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 09:54
-
A jeszcze z ciekawostek Wam powiem, że gin wczoraj pytał co ile biorę witaminy, a ja tak średnio raz na trzy dni łykam (jak mi się przypomni) i mówił, że idealnie i nawet co 2 dzień jest już zbyt często w 3 tr., bo dziecko szybko przybiera i nie ma co go sztucznie pompować. A Wy łykacie codziennie witaminy?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn