Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:A jeszcze z ciekawostek Wam powiem, że gin wczoraj pytał co ile biorę witaminy, a ja tak średnio raz na trzy dni łykam (jak mi się przypomni) i mówił, że idealnie i nawet co 2 dzień jest już zbyt często w 3 tr., bo dziecko szybko przybiera i nie ma co go sztucznie pompować. A Wy łykacie codziennie witaminy?
Tak, ja codziennie łykam... -
polkosia wrote:Ja nigdy nie miałam pamięci do leków. Jak brałam dupka, to musiałam ustawiać budziki, bo zawsze, zawsze zapominałam
Jak brałam dupka to też tak miałamale jakoś teraz te witaminy zawsze po śniadaniu biorę. Zapytam lekarza jak będę w piątek czy mam brać codziennie czy rzadziej.
polkosia lubi tę wiadomość
-
Ja codziennie łykam, ale może faktycznie odpuszczę co 2 dzień..?
Ss też zauważyłam, że w tych upałach dużo częściej brzuch mi twardnieje i się napina. Jest dobrze tylko jak leże
W ogóle to pojawiły mi się kolejne rozstępy na cyckach...i to spore.... a jeszcze 2,5 miesiąca.
-
Dzień dobry
Nadrobilam Was:)
Mika juz Ci pisalam , ze sen śmieszny haha
Polkosia maz ma racje 15 min pakowania 45 odpoczynku: D
Zakocona superjej teraz juz z goreczki po 30 idzie
ostatnia prosta jak Ja to mowie hehe
Agania z tymi wiatrakami to prawda , chyba w całej pl tak się dzieje bo w całej Łodzi nie ma wiatraków do kupienia ani pod Łodzią gdzie moja Mama mieszka tez nie: D tyle się najeździła i nie ma nigdzie hahaha szok
Co do witamin Polkosia tez lykam codziennie ale dopiero od miesiąca bo wczesniej wgle nie bralam z powodu wielkich wymiotów .
A co do twardsniec to ja w upały mam kilka razy dziennie , bez praktycznie wcale
Laski miałam okropna noc: ( duchota , spalam bez koldry tzn miedzy nogami obowiazkowo musiała być: D ! Ciężko było mi się przekrecic na bok bo jakoś dziwnie mnie klulo w brzuchu i przestawalo i tak raz na jakiś czas a rano jak wstalam to ledwo noga mogłam ruszyć tak pachwina lewa mnie bolala: o cos okropnegotez ktoras z was tak miała ? Co to może być ?
Wgle Ja mam coraz mniej apetytu i coraz ciężej oddycha mi się ale nie ma co się dziwić , wczoraj lekarz pokazał mi na USG gdzie macicę mam nawet ... Miedzy cyckami uciskajaca żołądek i wszystko co tam jest ...
Ktoras z dziewczyn pytala czy gotujemy w te upały , Ja gotuje bo mój D kanapek do pracy nie bierze a normalne obiady bo się nie najada chlopnka chlebkiem wiec Ja codziennie gotujeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 10:30
-
Ja juz tymi twardnieciami sie nie przejmuje, maly fika, nic nie leci, nic nie boli, nawet nie licze ich...
Ja nie gotuje, maz to robi. Powiedzialam mu, ze nie bede, dopiero jak do pracy pojdzie. Poniewaz ja sie nie wysypiam, teraz moge zapomniec o fajce czy piwku i jak maly sie urodzi to ja bede wstawac bo przeciez on mu cycka nie da)
-
zakocona wrote:Od wczorajszego prasowania. Stałam ze 2h nad deską, nic nie usiadłam i potem łaziłam, na dodatek popuchłam okropnie u kosmetyczki i bolało jak cholera, jak łaziłam i nadal boli
wspolczuje kurcze .
A pijesz ta pokrzywke ? -
Hej!
Witam się w 34 tygodniu!
Pies mi żyć nie daje cały czas mnie liże i wymaga głaskania...
Ja obiadki gotuję na dwa dni, w ten sposób troszkę sobie od garów odpoczywam, a mój R jest zadowolony. Miałam zacząć prać w tym tygodniu, ale w tym pokoju nadal śmierdzi farbą, więc chyba sobie daruję. Dziewczyny z UK w mothercare fajne przeceny są, zobaczcie sobie.
O jacie no faktycznie kolejna wrześniówka się rozpakowuje... Ciekawe jak to u nas się potoczy!ss, dodinka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
annggela wrote:Ja juz tymi twardnieciami sie nie przejmuje, maly fika, nic nie leci, nic nie boli, nawet nie licze ich...
Ja nie gotuje, maz to robi. Powiedzialam mu, ze nie bede, dopiero jak do pracy pojdzie. Poniewaz ja sie nie wysypiam, teraz moge zapomniec o fajce czy piwku i jak maly sie urodzi to ja bede wstawac bo przeciez on mu cycka nie da)
On nie pracuje to może chociażby gotować i bardzo dobrze.
No mój to zapierdzielaja wręcz wiec mnie chusteczkowo by było nie ugotować mu:) a pozatym Ja strasznie lubię pichcic wiec dla mnie to sama radocha , jeszcze jak mu później smakuje to mmm serce się raduje: DMikejla lubi tę wiadomość
-
Hej laski
A mnie wczoraj kumpela zdenerwowała, nie dość, że jak przychodzi to cały czas by mnie tylko po brzuchu głaskała to jeszcze wczoraj zaczęła mi mówić jak mam małą ubierać... nosz kurde! A jeszcze jak jej powiedziałam, ze to będzie MOJE dziecko i ja będę uberała je tak jak MI się będzie podobać to zapytała dlaczego ja na nią wjeżdżam przecież ona nic złego nie miała na myśli...
Z pozytywów to mam już jakieś pieluchy dla małejwczoraj dostałam
A no i spałam dziś do 9... nawet mnie budziki rano nie ruszyły jak B. do pracy budziły
Wczoraj też postanowiłam ogolić swoją cipcię i co? zmęczyłam się jakbym maraton przebiegła... masakra jakaśannggela lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica