X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma: o nieźle ... Mamusia pierwsza klasa i ona śmie jakie kolwiek komuś rady dawać ? Masakra
    Ja będę u Mamy i również pomoże mi w pierwszych tygodniach ale juz zapowiedzialam ze tylko jak nie będę wiedziała jak cos zrobić bo takto chce być samodzielna ! :) przystała na to i super .
    Ss jaki Ty sucharek jesteś:)

ss lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama to jest mama Mika, pamiętaj ona chce dobrze a i zrozumie na pewno Twoje rozdrażnienie.

ZakręconaOna, aanaa lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ss a ty za to masz malutki zgrabniutki tez piekny <3 dla mnie wszystkie brzuszki sa piekne

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robimy dziś dzień brzuszkowy?;)) kto jeszcze zapoda foteczką?;)
    Dziekuje,u mnie podobno maly pulpecik siedzi wlasnie;))
    Jutro chyba pomierze obwody bo dawno tego nie robilam.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mojej mamy też rady szanuję, ale ona nie narzuca. Sama się zastanawiam czy będę miała dość jak tutaj przyleci czy będę to szanować. Mam nadzieję, że to drugie. Polkosia te odwiedzane stadami mnie rozśmieszyło! ;)
    Ale taka prawda!

wnid9vvjodizjocx.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ss jak Ty to robisz??:)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SS Ja wystawie ale później jak trochę sie ogarne

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama tez jest cudowna ale jak i polkosi drazni mnie czasami. Wiem, ze by mi pomogla ale sadze ze dziecko i ja powinnismy pierwsze dni razem spedzic samym. Maly tez musi odpoczac po porodzie. Mam tu dwie osoby ktore mi pomoga.

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę pod prysznic i coś produktywnego zrobię, nadrobię Was później, bo znowu mój zapyta, co dziś ciekawego robiłaś, a ja znowu powiem yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy a na kompie siedziałam i takie tam ;)

wnid9vvjodizjocx.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale piekne macie brzuszki ! Cieszmy sie nimi bo pozniej bedzie nam ich brakowac :D

Wiedzma o losieee ale Ci sie trafila "kumpela" ale mow jej w prost trudno najwyzej sie obrazi ale no bez przesady ...

No my nie w Pl wiec stada sie nie szykuja , ale zobaczymy jak bedzie w rzeczywistosci :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • polkosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama ma dużo młodszą siostrę i pamiętam, że jak ta siostra rodziła, to myśmy wszyscy (5 osób) do szpitala pojechali zobaczyć dzieciątko. Co prawda ona prosiła, żeby wpaść, bo jakieś rzeczy potrzebowała, ale jak sobie teraz wyobrażam leżenie w szpitalu i najazd 5 osób, to mi słabo ;) Mam nadzieję, że po 2-3 dniach wyjdę do domu i nie zdążą się zjechać :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha szukam sobie zegarka i jedyny, który bardzo mi się spodobał okazał się być męskim :D

http://www.ceneo.pl/17977603#tab=spec

Może znacie damskie zegarki na takich skórzanych paskach tego typu? cena do ok 500 zł ;)

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez boje sie tych odwiedzajacych walących drzwiami i oknami.znajoma ktora nie dawno urodzila mnie przed tym ostrzegala,ze nawet dziecko jest potem rozdraznione i niespokojne.ale jak sie tego ustrzec? Nie kazdy to rozumie:(
    Moja mama widze ze sie nie wtraca i mysle ze bedzie ok,nawet teraz jak rozmawiamy to ona mowi jak sie kiedys robilo a ja mowie jak to jest teraz i nie spiera sie ze mna.bardziej boje sie uwaga babci mojego M i teścia bo oni wiedza wszystko najlepiej.ale mysle ze sobie i z nimi poradzimy bo moj M tez sobie nie da rzadzic:p

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BTW, wczoraj mężowi tłumaczyłam, żeby jak zacznę rodzić miał tylko mnie na uwadze, a nie powiadamianie mamusi swojej, na co on do mnie: "Ty znajdziesz czas na napisanie na forum, że rodzisz, to ja znajdę na telefon do mamy..." - wkurzył mnie, bo co innego Wam napisać, a wiem, że wtedy wszyscy kibicują, a co innego mamie, która na bank zacznie wydzwaniać co 1h i pytać czy to już albo co gorsza przyjedzie na porodówkę...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem, że ona chce dobrze i nigdy nie narzucała mi swojego zdania. Owszem walnęła głupote z tym ślubem+chrzest i już o następnych wnukach, ale szybko jej przeszło.
    Nie chcę tylko na nią warczeć po porodzie jak nie będzie mi coś wychodziło, zawsze byłam samodzielna, a radzić się radziłam czasem, żeby jej może przykro nie było? Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale na pewno wiecie o co chodzi.
    Do mnie na szczęście nikt stadami nie będzie przychodził, bo w de nikogo nie mam praktycznie :) a szwagierka jak nie ma interesu albo my do niej nie zajrzymy z czymś to nie chce im się dupy z domu ruszać :) Nie będę wysłuchiwać "o jaka niunia, kucikucikuci, jakie ma piękne policzki, jaka Ty jesteś podobna do...cała mamusia" itp hehe :D

Każdy ma inaczej, ja na szczęście złego słowa na mamę powiedzieć nie mogę, prócz tego, że za dużo pozwala swoim synom

• polkosia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa... Jeszcze zanim w ciąży byłam, to proponowała, że będzie ze mną rodzić. Ta, dobry żart :D

agania, annggela, ZakręconaOna, aanaa, ~Rewianka~, Nynusia lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Trzymam kciukasy za wasze wizyty :****
    Ja narazie gnije w lozku bo nie wiem co ze soba dzis zrobic mam :/

Jaroszka to nie dla mnie, doznawanie szoku co miesiac ze kolejne 5 kg na plusie uuuuuuuu

ja poki co szoku nie doznaje, bo duzo nie tyje :)

relgh371crdcdbv2.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Ja tez boje sie tych odwiedzajacych walących drzwiami i oknami.znajoma ktora nie dawno urodzila mnie przed tym ostrzegala,ze nawet dziecko jest potem rozdraznione i niespokojne.ale jak sie tego ustrzec? Nie kazdy to rozumie:(
    Ja powiedzialam wprost i zrozumieli, pogadaj z nimi i powiedz aby z Toba ustalali kiedy kto ma przyjechac, aby nie bylo grup wycieczkowych :)))

ss lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia ale ja Cię rozumiem.... Ja też się tego najbardziej obawiam, że zaraz na drugi dzień do szpitala się zjadą, bo tak samo było jak bratwa męża rodziła... I też mówię mojemu, żeby powiedział swoim, że to nie pora na odwiedziny i że odwiedza jak będziemy w domu a on, że tego nie przeskoczysz, i tak przyjadą itd....:/
    Moja rodzina na pewno nie będzie się pchała w pierwszym tyg po porodzie, a jego tego nie czai i nie wiem co zrobić...

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • annggela Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Aaa... Jeszcze zanim w ciąży byłam, to proponowała, że będzie ze mną rodzić. Ta, dobry żart :D
    Uaahahahaha podnies mnie kobieto z podlogi bo nie wstane ;) ;) ;)

~Rewianka~, BATTINKA lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
‹‹ 1703 1704 1705 1706 1707 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ