X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama to mi nawet zaproponowała żebym na pierwsze 2 tygodnie się przeniosła do niej :D bo mi będzie "dziko" z dzieckiem i będę się bała... Pewnie ma rację, bo nowa sytuacja i tak dalej, ale mąż weźmie 2 tyg tacierzyńskiego i będziemy razem we trójkę i wtedy się trochę poznamy, a u mamy to będą tylko nerwy.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak bedzie trzeba zrobic,chociaz do niektorych mi glupio tak ni z gruchy ni z pietruchy"aha zapomnialabym, jak urodze to nie chce nikogo widziec przez min.2 tyg":p
    Stokrotko a co robie?;)

polkosia lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Może te pieski czują, że coś się dzieje z Pańcią. Jak kicham i tak głośno nabieram powietrza, to moja Lucy leci do mnie jakby się paliło i liże hehe
    To mój bęben, żeby nie powiedzieć bębenek:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da3032e8dfe3.jpg

A jak Wasze brzuszki?

Jejku muffinka jakie masz piekne piersi!!!

ss, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    ja poki co szoku nie doznaje, bo duzo nie tyje :)
    Oj jak ja Ci zazdroszcze ! Mi wszystko poszlo w tylek, nawet znajomi nie powstrzymuja sie od komentarzy :/ 15 kg w nogi to bardzo duzo ://///////

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiec melduje ze wszystko ok mala Zuzia 1.900kg teraz czekam na lekarza umowic date zmierzyc cisnienie....

polkosia, annggela, onka, ss, Mikejla, Mikejla, stokrotka25, jaroszka, Little Frog, PauLLa, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, agaton, ~Rewianka~, Blondik, Magnosia, Nynusia, lili_madlen, lojkalojka lubią tę wiadomość

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mocz czysty :)

Mikejla, szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~, Blondik, Magnosia, Nynusia lubią tę wiadomość

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • annggela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ss to nie mow niektorym wprost tylko np. Mam nadzieje, ze po porodzie bede mogla odpoczac i nie zwali sie tlum gosci,,

Zeta gratuluje, ,, mala Zuzia" wcale nie jest taka mala ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 11:35

polkosia, ss, stokrotka25, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • PauLLa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia wtf ?:D żart roku :D

Co do porodu z osobą to mój facet ostatnio się przełamał i powiedział że zobaczymy jak to wyjdzie,bo wiadomo czas jest nieznany dla większości:)

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w grudniu lecimy do PL po swiętach (na szczęście po) ale na nieszczęście prócz rodziców B. będzie tam też jego siostra z dwójką swoich dzieci, a ona wie wszystko najlepiej...
    Już na samą myśl mi kończyny drętwieją :(

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeta, rośnie jak na drożdżach :)

Ja mojej mamie i rodzince pozwalam wpaść, bo oni i tak zawsze wszędzie się spieszą, więc 10 minut odwiedzin to będzie maks, ale rodzice męża to się goszczą normalnie... A teściowa daje zawsze, niezależnie od sytuacji, mnóstwo "dobrych rad" i to mnie najbardziej denerwuje w niej. Pamiętam jak salon urządzaliśmy, to przez tydzień nam tłumaczyła dlaczego mamy komodę przestawić :D Nawet w pierwszej chwili myślałam, żeby spróbować, ale taka była natarczywa, że na złość stoi po mojemu do dziś :P

~Rewianka~, Blondik, BATTINKA lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Moja mama ma dużo młodszą siostrę i pamiętam, że jak ta siostra rodziła, to myśmy wszyscy (5 osób) do szpitala pojechali zobaczyć dzieciątko. Co prawda ona prosiła, żeby wpaść, bo jakieś rzeczy potrzebowała, ale jak sobie teraz wyobrażam leżenie w szpitalu i najazd 5 osób, to mi słabo ;) Mam nadzieję, że po 2-3 dniach wyjdę do domu i nie zdążą się zjechać :P

Ja od razu zapowiwdziałam, że nie życzę sobie gości w szpitalu - tylko mąż.
    Niech odwiedzają w domu

relgh371crdcdbv2.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Tak bedzie trzeba zrobic,chociaz do niektorych mi glupio tak ni z gruchy ni z pietruchy"aha zapomnialabym, jak urodze to nie chce nikogo widziec przez min.2 tyg":p
    Stokrotko a co robie?;)

Że tak ładnie wyglądasz i tylko brzuszek urósł :)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Stokrotko a co robie?;)

a ja tak wlasnie powiedzialam znajomym :) pierwsze dwa tygodnie sa dla naszej trojki i najblizszej rodzinki, czyli rodzice, tesciowe i siotra

relgh371crdcdbv2.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam chyba chce zeby mnie odwiedzali ale zobaczymy jak to bedzie jak Mały się urodzi :)
    obiadków tez ostatnio nie gotuje, coś tam z mężem zawsze podjemy :) gotowałam wczesniej również obiad dla babci z która mieszkamy ale wyjechała do sanatorium na 3 tyg wiec mam luz :D z czego baaaaaaaaaardzo sie ciesze :)
    moj mąż zaczął wczoraj przygotoywac pokoik dla Maleństwa - zobaczymy efekty :D a ja musiałam zdjąc obrączke - zaczynaja mi puchnąć dłonie i stopy - ale myślę że to przez upały
    ss wózeczek super, a brzuszek taki malutki nie wierzę :) super

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 12:02

ss lubi tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E, to ze znajomymi ja kłopotu nie mam, bo praktycznie z nikim się nie widuję. A te koleżanki, które mam to wpadają przy okazji spaceru raz na kilka tygodni ze swoimi pociechami, bo większość z osiedla, a my mamy dużą działkę z placem zabaw (tata zrobił dla mnie i rodzeństwa 25 lat temu i do tej pory wszystko działa) ;) A przyjaciółka mieszka 150 km ode mnie, więc tylko zdjęcia i SMS-y będą grane ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ss Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotko dziekuje ale nie do konca bo dupeczka i nozki tez troche przybraly.ale nie tyje duzo,moze wina braku apetytu o ktorym ostatnio wspominalam a moze genow bo moja mama tez miala maly brzuszek.ale nie jest powiedziane ze jeszcze nie urosne przez te pare tygodni i nie bede sie toczyc.najwazniejsze tylko zeby z synkiem bylo wszystko ok bo wg otoczenia to nie jest normalne tak wygladac w 8 mies i niby sie z nimi kluce ale caly czas mysle zeby synus dobrze i zdrowo rosl a reszta nie wazna.
    Jaroszka znajomym to ja juz dawno o tym wspominam co do rodziny mam opory;)

stokrotka25 lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SS, ale z Ciebie szczupaczek :)

relgh371crdcdbv2.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie mamy tez z tym problemu bo tu rodziny nie ma a znajomych niewielu mamy. Chodzi mi o zjezdzanie sie rodziny do nas, moja mama z mezem i bratem, siostra, tesciowa z synem meza, przyjaciel z dziewczyna, moja przyjaciolka ( nawet dwie) i byc moze siotra meza z corka. Kazdy z tydzien lub pare dni to miesiac wyjdzie wizyt. Musza pokolei przyjezdzac bo mamy tylko jeden pokoj do gosciny.

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SS, to u mnie dopiero tak w 6-7 miesiącu ludzie zaczęli ogarniać, że ja w ciąży. Niektórzy klienci widzą mnie co dwa, trzy tygodnie, a dopiero kilka dni temu Pan się zszokował, że ja w stanie błogosławionym ;) Bo zawsze grubsza byłam i miałam trochę brzuch, przez co nosiłam luźniejsze bluzki i pewnie większość ludzi myślała, że przytyłam po prostu :D A to w przypadku grubszej osoby to lipa zapytać, bo można się na minę władować :D Ostatnio w Ikei stała przede mną Pani koło 100 kg i miała dość duży brzuch - byłam pewna, że w ciąży, więc się nie pchałam, a ona, że proszę przede mnie, bo Pani w ciąży... Zatkało mnie :)

ss, nat_alia, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia hehe:)
    Angela Ja mam 22 kg na plusie , w same nogi poszło :/ tez nie czuje się zbyt komfortowo

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1704 1705 1706 1707 1708 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ