Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja mama to mi nawet zaproponowała żebym na pierwsze 2 tygodnie się przeniosła do niej
bo mi będzie "dziko" z dzieckiem i będę się bała... Pewnie ma rację, bo nowa sytuacja i tak dalej, ale mąż weźmie 2 tyg tacierzyńskiego i będziemy razem we trójkę i wtedy się trochę poznamy, a u mamy to będą tylko nerwy.
-
Muffinka1019 wrote:Może te pieski czują, że coś się dzieje z Pańcią. Jak kicham i tak głośno nabieram powietrza, to moja Lucy leci do mnie jakby się paliło i liże hehe
To mój bęben, żeby nie powiedzieć bębenek:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da3032e8dfe3.jpg
A jak Wasze brzuszki?
Jejku muffinka jakie masz piekne piersi!!!ss, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
No wiec melduje ze wszystko ok mala Zuzia 1.900kg teraz czekam na lekarza umowic date zmierzyc cisnienie....
polkosia, annggela, onka, ss, Mikejla, Mikejla, stokrotka25, jaroszka, Little Frog, PauLLa, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, agaton, ~Rewianka~, Blondik, Magnosia, Nynusia, lili_madlen, lojkalojka lubią tę wiadomość
[/url]
-
Ss to nie mow niektorym wprost tylko np. Mam nadzieje, ze po porodzie bede mogla odpoczac i nie zwali sie tlum gosci,,
Zeta gratuluje, ,, mala Zuzia" wcale nie jest taka malaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 11:35
polkosia, ss, stokrotka25, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Zeta, rośnie jak na drożdżach
Ja mojej mamie i rodzince pozwalam wpaść, bo oni i tak zawsze wszędzie się spieszą, więc 10 minut odwiedzin to będzie maks, ale rodzice męża to się goszczą normalnie... A teściowa daje zawsze, niezależnie od sytuacji, mnóstwo "dobrych rad" i to mnie najbardziej denerwuje w niej. Pamiętam jak salon urządzaliśmy, to przez tydzień nam tłumaczyła dlaczego mamy komodę przestawićNawet w pierwszej chwili myślałam, żeby spróbować, ale taka była natarczywa, że na złość stoi po mojemu do dziś
~Rewianka~, Blondik, BATTINKA lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Moja mama ma dużo młodszą siostrę i pamiętam, że jak ta siostra rodziła, to myśmy wszyscy (5 osób) do szpitala pojechali zobaczyć dzieciątko. Co prawda ona prosiła, żeby wpaść, bo jakieś rzeczy potrzebowała, ale jak sobie teraz wyobrażam leżenie w szpitalu i najazd 5 osób, to mi słabo
Mam nadzieję, że po 2-3 dniach wyjdę do domu i nie zdążą się zjechać
Ja od razu zapowiwdziałam, że nie życzę sobie gości w szpitalu - tylko mąż.
Niech odwiedzają w domu -
ss wrote:Tak bedzie trzeba zrobic,chociaz do niektorych mi glupio tak ni z gruchy ni z pietruchy"aha zapomnialabym, jak urodze to nie chce nikogo widziec przez min.2 tyg":p
Stokrotko a co robie?
Że tak ładnie wyglądasz i tylko brzuszek urósł -
ss wrote:Tak bedzie trzeba zrobic,chociaz do niektorych mi glupio tak ni z gruchy ni z pietruchy"aha zapomnialabym, jak urodze to nie chce nikogo widziec przez min.2 tyg":p
Stokrotko a co robie?
a ja tak wlasnie powiedzialam znajomympierwsze dwa tygodnie sa dla naszej trojki i najblizszej rodzinki, czyli rodzice, tesciowe i siotra
-
ja tam chyba chce zeby mnie odwiedzali ale zobaczymy jak to bedzie jak Mały się urodzi
obiadków tez ostatnio nie gotuje, coś tam z mężem zawsze podjemygotowałam wczesniej również obiad dla babci z która mieszkamy ale wyjechała do sanatorium na 3 tyg wiec mam luz
z czego baaaaaaaaaardzo sie ciesze
moj mąż zaczął wczoraj przygotoywac pokoik dla Maleństwa - zobaczymy efektya ja musiałam zdjąc obrączke - zaczynaja mi puchnąć dłonie i stopy - ale myślę że to przez upały
ss wózeczek super, a brzuszek taki malutki nie wierzęsuper
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 12:02
ss lubi tę wiadomość
-
E, to ze znajomymi ja kłopotu nie mam, bo praktycznie z nikim się nie widuję. A te koleżanki, które mam to wpadają przy okazji spaceru raz na kilka tygodni ze swoimi pociechami, bo większość z osiedla, a my mamy dużą działkę z placem zabaw (tata zrobił dla mnie i rodzeństwa 25 lat temu i do tej pory wszystko działa)
A przyjaciółka mieszka 150 km ode mnie, więc tylko zdjęcia i SMS-y będą grane
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Stokrotko dziekuje ale nie do konca bo dupeczka i nozki tez troche przybraly.ale nie tyje duzo,moze wina braku apetytu o ktorym ostatnio wspominalam a moze genow bo moja mama tez miala maly brzuszek.ale nie jest powiedziane ze jeszcze nie urosne przez te pare tygodni i nie bede sie toczyc.najwazniejsze tylko zeby z synkiem bylo wszystko ok bo wg otoczenia to nie jest normalne tak wygladac w 8 mies i niby sie z nimi kluce ale caly czas mysle zeby synus dobrze i zdrowo rosl a reszta nie wazna.
Jaroszka znajomym to ja juz dawno o tym wspominam co do rodziny mam opory;)stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
My nie mamy tez z tym problemu bo tu rodziny nie ma a znajomych niewielu mamy. Chodzi mi o zjezdzanie sie rodziny do nas, moja mama z mezem i bratem, siostra, tesciowa z synem meza, przyjaciel z dziewczyna, moja przyjaciolka ( nawet dwie) i byc moze siotra meza z corka. Kazdy z tydzien lub pare dni to miesiac wyjdzie wizyt. Musza pokolei przyjezdzac bo mamy tylko jeden pokoj do gosciny.
-
SS, to u mnie dopiero tak w 6-7 miesiącu ludzie zaczęli ogarniać, że ja w ciąży. Niektórzy klienci widzą mnie co dwa, trzy tygodnie, a dopiero kilka dni temu Pan się zszokował, że ja w stanie błogosławionym
Bo zawsze grubsza byłam i miałam trochę brzuch, przez co nosiłam luźniejsze bluzki i pewnie większość ludzi myślała, że przytyłam po prostu
A to w przypadku grubszej osoby to lipa zapytać, bo można się na minę władować
Ostatnio w Ikei stała przede mną Pani koło 100 kg i miała dość duży brzuch - byłam pewna, że w ciąży, więc się nie pchałam, a ona, że proszę przede mnie, bo Pani w ciąży... Zatkało mnie
ss, nat_alia, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn