Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja osobiscie uzywam papieru toaletowego nawilzajacego rumiankowego i tez czuje sie lepiej,bo na tyle razy co chodze sikac i jak wycieralam sie tylko toaletowym to mnie piczka szczypala:p a tak co ktorys raz takim nawilzajacym i jest ok;)
No i mozna go do muszli wrzucac:d
Tez z chusteczek dla dzidziolka nie zrezygnuje napewno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 12:49
Mikejla lubi tę wiadomość
-
ja też mam nadzieje,że unikiniemy odwiedzin na poczatku, choć wątpię. szczerze to juz wolalabym pol godzinne odiwedziny w szpitalu niz dwugodziny nalot w domu, gzdie rodzinak i moja i męza zawsze muis byc ugoszczona "kawa, ciasto itp"...
proponuje zrobic na fb listę znumerami telefonów, żeby w arzie czego informowac się na bieżąco ze spzitalass, nenka2, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Soraya, ja mam zawsze przez całą ciążę taką hemoglobinę i hematokryt jak Ty i nic mi nie zlecił nigdy
Co do brzuszków... szwagier był w szpitalu u ciężarnej żonki, a że przez chwilę siedział na sali sam z inną ciężarną babeczką, postanowił zagadać. Zapytał się jej, czy przyjechała rodzić, a ona: "Nie, to dopiero 12. tydzień." Była po prostu grubsza, głupio mu się zrobiło.
Zjeżdżanie się rodziny, no właśnie... moi rodzice mieszkają 280 km ode mnie i chcą wpaść na weekend, na 2 dni już 2 tygodnie po narodzinach dziecka. Moja mama od razu z tekstem: "by zobaczyć, jak sobie radzicie". Ech... ona jest nieco autorytarna, uważa że zawsze ma rację, nawet w pracy dali jest ksywkę Napoleon Bonaparte, więc już to widzę... ciągłe rady jak mam karmić, kąpać itp. No, coraz intensywniej myślę o tym, by przesunąć ich wizytę na późniejszy czas. Chociaż chciałabym, by mój tata jak najszybciej zobaczył wnuka, to z mamą mi się nie śpieszy ;P
soraya lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:ja też mam nadzieje,że unikiniemy odwiedzin na poczatku, choć wątpię. szczerze to juz wolalabym pol godzinne odiwedziny w szpitalu niz dwugodziny nalot w domu, gzdie rodzinak i moja i męza zawsze muis byc ugoszczona "kawa, ciasto itp"...
proponuje zrobic na fb listę znumerami telefonów, żeby w arzie czego informowac się na bieżąco ze spzitala
to już ewentualnie jak będę mieć niemiecki nr, bo dopiero końcem sierpnia jadę. -
dodinka wrote:Też miałam histeroskopię i przegrodę małą usunęli czy to jest wskazanie do cc?
U Ciebie może być inaczej kochanaSzymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Myślę ze też będę kąpać co dwa dni. Już wiele osób radziło żeby tak kąpać. A co do chusteczek postaram się używać jak najrzadziej. W domu bez problemu można właśnie myc pupę większym wacikiem z ciepłą wodą
Te nawilżane wiadomo ze są niezbędne czasami tym bardziej podczas wyjazdów.
Mam nadzieje że te upały się niedługo skończąnie mogło być tak upalnie rok temu?! No jak na złość no
-
Paula ja mam wozek tako captivia.
No i po wizycie z lekarzem piwiedzial ze w 38 tyg sprawdza mi szyjke.po tym spotkaniu umiwia mnie na wywolanie porodu naturalnego jesli bedzie wszystko ok to rodze haturalnie jesli nie cesarka w razue potrzeby..
I robia mi tylko metlik w glowie.[/url]
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e7109c32dcc.jpg
hehe zakryłam twarz bo zrobiłam mine jak downmoj brzuchol od miesiaca nie urósł w pierwszej ciaźy był wiekszy..,
dodinka, annggela, WiedźmaMaKota, szczesliwa_mamusia21, Blondik, Nynusia, agaton, Bąbelek, lili_madlen, soraya, Muffinka1019, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
nenka2 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e7109c32dcc.jpg
hehe zakryłam twarz bo zrobiłam mine jak downmoj brzuchol od miesiaca nie urósł w pierwszej ciaźy był wiekszy..,
faktycznie nie duży, laseczka!!!nenka2, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 13:22
ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, Little Frog, Blondik, Magnosia, annggela, Nynusia, polkosia, agaton, Bąbelek, lili_madlen, Muffinka1019, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Nenka wow ! Ekstra figurka !
Ja sobie odkurzalam a maly tak kopal przy tym , chyba mi pomagal
Kurcze wszystkie rzeczy mam w kartonach w torbach i tak na nie patrze jak wchodze do pokoju malego ze juz bym chciala to wszystko wyciagac no !
Fresh hahaha dobre to bylo , smialam sie niezleale faktycznie nieraz sie mozna pomylic
-
nick nieaktualny