Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodinka czop może być różny , może być przezroczysty , żółtawy , może być brązowy bo zabarwiony krwią ciemna może być z niteczkami krwi malusimi .
Ale to juz by ci wypadł ??
Tzn nie trzeba fakt faktem urodzic odrazu ale sadze ze to pewnie śluz po prostu , zwiększoną ilość miałas i wyszła:)
Ja miałam kilka tygodni temu tak ze taki GLUT mi wyszedł ale w szpitalu sprawdzili i było ok:)dodinka lubi tę wiadomość
-
Dodinka Twoj domek jest piekny ! Wszystkie wygladacie pieknie , nic tylko patrzec na te brzuszki wasze
Hm... mi kiedys wypadlo cos takiego galaretowatego jasno zolte a raczej nawet blade , ale to tylko byl sluz ale az na nogi mi spadlo jak szlam ... moze tez tak jest u Ciebie , oby !dodinka lubi tę wiadomość
-
dodinka wrote:Kurcze mam nadzieję że to śluz tylko
A kiedy masz jakąś wizytę ?dodinka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Kochana no musisz się obserwować bo nawet wody mogą odejść 2 tyg po odpadnięciu czopa wiec czasu jeszcze trochę ale jednak musisz myśleć pozytywnie bo może na prawdę to tylko śluz .
A kiedy masz jakąś wizytę ?
25 sierpnia najwyżej jak coś się będzie działo to pojde na izbe niech lukną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 13:42
-
To poczekaj jak nie bedziesz się martwić aż tak panicznie do 25 a jak nie to lec na wizytę jakąś kontrolna .
I obserwuj się czy wody się nie sacza cxzy cos , a masz może większe w ciąży uplawy ? Bo może nadzwyczajniej to toszczesliwa_mamusia21, dodinka lubią tę wiadomość
-
Mysle tak jak zakrecona ! Ale oby to tylko sluz , zawsze mozesz skontrolowac wczesniej jakby sie cos dzialo niepokojacego do czasu tej umowionej wizyty
Jejku ja sie czuje teraz jak na urlopie nic nie robie , odpoczywam , filmy ogladam , sama w domkuTak mnie jeszcze kusi zeby pojechac do PL ale chyba juz nie bede ryzykowac hehe
dodinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczesliwa mamusiu lozeczko mozesz juz rozkladac jak masz miejsce
materacyk i tak jest we foli.. wiec wkladasz go we foli do lozeczka i moze stac.. a na to mozesz poklasc inne rzeczy zeny wszystko bylo w jednym miejscu
szczesliwa_mamusia21, ss lubią tę wiadomość
-
Nenka no tak, to dobry pomysl , bo nic sie nie zakurzy
Tylko musze poczekac jeszcze tydzien bo w sobote chcemy pojechac po farby , zeby pomalowac pokoj malego i odswiezyc nasza sypialnie ( bo tam dam lozeczko na poczatek), a pozniej raczej predko nie bedziemy malowacNo to nie moge sie doczekac juz
dziekuje
nenka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyProsze bardzo
wiem jaka to radość składać łóżeczko
wszystko staje sie takie realne.. u nas juz niestety stoi po corce bo ma tylko 2 latka i tego nie czuc, ale wczoraj jak ukladalam ubranka wyprane do szuflad to przyszedl maż i powiedział, bedzie dzidzia!
szczesliwa_mamusia21, annggela, ZakręconaOna, Little Frog, lili_madlen, Blondik lubią tę wiadomość
-
O dokladnie tak jak mówisz ! U nas jeszcze nic nie widac , ale juz niedlugo to sie zmieni i faktycznie bedzie czuc ze w domku jest jeszcze jeden lokator
W koncu nie bede sie nudzic jak moj pojdzie na 2 zmiany i tez bede ukladac ciuszki tylko trzeba poskladac komode hehe -
Nenka hehe dał się ponieść emocjom
Ss żartujesz z tym kurierem? Ja wczoraj zapłaciłam za zakupy a dzisiaj dalej brak wiadomości żeby kasa doszła:/ ale do poniedziałku osiwieje chyba czekając na paczki
Dodlinka jak coś to ip stoi szerokim otworemale mógł być zwykły śluz
jakby z krwią to ponoć ciężki wafel do zgryzienia
Szczęśliwa ja jeszcze nie mam komody i ubranka czekają wyprane na prasowanko...nten pierwszy raz ppd żelazko mogą iść ale dopoki będzie tak grzać dupska nie rusze
Znalazłam wózek idealnyjak wróci R będziemy dyskutować nad kolorystyką
dodinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga, nenka i dodinka pieeeekne brzuchole
Znajomy dzis rano przyjechal z Pl i wlasnie przywiozl mi paczke jeeeeeeeeeeee, juz wszystko mam.!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4889c3b48b8c.jpg
Co do kapieli to bede malego codziennie kapac, nie wyobrazam sobie innej opcji, sama kapie sie codziennie przed snem, nawet jak bylam pijana po imprezie to nie odpuscilam zmycia makijazu i prysznica. Moim zdaniem to wprowadzenie rutyny, np codziennie o 20 kapiel i maly bedzie wiedzial ze to pora na spanie.ZakręconaOna, ~Rewianka~, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, BATTINKA, ss, aanaa, lili_madlen, dodinka, Muffinka1019, Magnosia, Blondik, magdallenee, lojkalojka lubią tę wiadomość