X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodinka czop może być różny , może być przezroczysty , żółtawy , może być brązowy bo zabarwiony krwią ciemna może być z niteczkami krwi malusimi .
    Ale to juz by ci wypadł ??
    Tzn nie trzeba fakt faktem urodzic odrazu ale sadze ze to pewnie śluz po prostu , zwiększoną ilość miałas i wyszła:)

Ja miałam kilka tygodni temu tak ze taki GLUT mi wyszedł ale w szpitalu sprawdzili i było ok:)

dodinka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodinka Twoj domek jest piekny ! Wszystkie wygladacie pieknie , nic tylko patrzec na te brzuszki wasze :)

Hm... mi kiedys wypadlo cos takiego galaretowatego jasno zolte a raczej nawet blade , ale to tylko byl sluz ale az na nogi mi spadlo jak szlam ... moze tez tak jest u Ciebie , oby !

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodinka ja rosnę baardzo podobnie do Ciebie, i brzuch też podobny :)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze mam nadzieję że to śluz tylko

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie uwierzycie,wczoraj zamowilam lozeczko i wlasnie kurier je przywiozl:p

szczesliwa_mamusia21, Blondik, dodinka, Magnosia, Nynusia, jaroszka, agaton, Bąbelek lubią tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodinka wrote:
    Kurcze mam nadzieję że to śluz tylko
    Kochana no musisz się obserwować bo nawet wody mogą odejść 2 tyg po odpadnięciu czopa wiec czasu jeszcze trochę ale jednak musisz myśleć pozytywnie bo może na prawdę to tylko śluz . :)
    A kiedy masz jakąś wizytę ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Nie uwierzycie,wczoraj zamowilam lozeczko i wlasnie kurier je przywiozl:p
    Super ! Mega expres: D

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SS! No to ekspres ! :D A kiedy chcecie rozkladac ? Tak pytam bo ja ciagle sie zastanawiam kiedy zaczac wszystko robic i ciagle nie wiem :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kochana no musisz się obserwować bo nawet wody mogą odejść 2 tyg po odpadnięciu czopa wiec czasu jeszcze trochę ale jednak musisz myśleć pozytywnie bo może na prawdę to tylko śluz . :)
    A kiedy masz jakąś wizytę ?

25 sierpnia najwyżej jak coś się będzie działo to pojde na izbe niech lukną

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 13:42

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To poczekaj jak nie bedziesz się martwić aż tak panicznie do 25 a jak nie to lec na wizytę jakąś kontrolna .
    I obserwuj się czy wody się nie sacza cxzy cos , a masz może większe w ciąży uplawy ? Bo może nadzwyczajniej to to

szczesliwa_mamusia21, dodinka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle tak jak zakrecona ! Ale oby to tylko sluz , zawsze mozesz skontrolowac wczesniej jakby sie cos dzialo niepokojacego do czasu tej umowionej wizyty :)

Jejku ja sie czuje teraz jak na urlopie nic nie robie , odpoczywam , filmy ogladam , sama w domku :P Tak mnie jeszcze kusi zeby pojechac do PL ale chyba juz nie bede ryzykowac hehe :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa mamusiu lozeczko mozesz juz rozkladac jak masz miejsce ;) materacyk i tak jest we foli.. wiec wkladasz go we foli do lozeczka i moze stac.. a na to mozesz poklasc inne rzeczy zeny wszystko bylo w jednym miejscu :)

szczesliwa_mamusia21, ss lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka no tak, to dobry pomysl , bo nic sie nie zakurzy :)
    Tylko musze poczekac jeszcze tydzien bo w sobote chcemy pojechac po farby , zeby pomalowac pokoj malego i odswiezyc nasza sypialnie ( bo tam dam lozeczko na poczatek), a pozniej raczej predko nie bedziemy malowac :D No to nie moge sie doczekac juz :) dziekuje :)

nenka2 lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosze bardzo :) wiem jaka to radość składać łóżeczko :D wszystko staje sie takie realne.. u nas juz niestety stoi po corce bo ma tylko 2 latka i tego nie czuc, ale wczoraj jak ukladalam ubranka wyprane do szuflad to przyszedl maż i powiedział, bedzie dzidzia! :)

szczesliwa_mamusia21, annggela, ZakręconaOna, Little Frog, lili_madlen, Blondik lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O dokladnie tak jak mówisz ! U nas jeszcze nic nie widac , ale juz niedlugo to sie zmieni i faktycznie bedzie czuc ze w domku jest jeszcze jeden lokator :D
    W koncu nie bede sie nudzic jak moj pojdzie na 2 zmiany i tez bede ukladac ciuszki tylko trzeba poskladac komode hehe :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie macie ładnie brzuszki... i duże. Mój jakiś mały do Waszych, no ale może jeszcze wyskoczy, tłumaczę to sobie, że pierwsza ciąża i może dlatego... albo mi się wydaje :D

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka hehe dał się ponieść emocjom :D

Ss żartujesz z tym kurierem? Ja wczoraj zapłaciłam za zakupy a dzisiaj dalej brak wiadomości żeby kasa doszła:/ ale do poniedziałku osiwieje chyba czekając na paczki :D

Dodlinka jak coś to ip stoi szerokim otworem :D ale mógł być zwykły śluz ;) jakby z krwią to ponoć ciężki wafel do zgryzienia ;)

Szczęśliwa ja jeszcze nie mam komody i ubranka czekają wyprane na prasowanko...nten pierwszy raz ppd żelazko mogą iść ale dopoki będzie tak grzać dupska nie rusze :P

Znalazłam wózek idealny :D jak wróci R będziemy dyskutować nad kolorystyką:P

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania, też mam nieduży brzucho, tylko 93 cm w najszerszym miejscu, ale przyjaciółka mnie pocieszała, że również miała małe brzuszki, a dzieci w sam raz się urodziły :)

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FreshMm wrote:
    Agania, też mam nieduży brzucho, tylko 93 cm w najszerszym miejscu, ale przyjaciółka mnie pocieszała, że również miała małe brzuszki, a dzieci w sam raz się urodziły :)

Ja mam 95cm w najszerszym miejscu ;)

• annggela Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, nenka i dodinka pieeeekne brzuchole <3 <3 <3
    Znajomy dzis rano przyjechal z Pl i wlasnie przywiozl mi paczke jeeeeeeeeeeee, juz wszystko mam.!
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4889c3b48b8c.jpg

Co do kapieli to bede malego codziennie kapac, nie wyobrazam sobie innej opcji, sama kapie sie codziennie przed snem, nawet jak bylam pijana po imprezie to nie odpuscilam zmycia makijazu i prysznica. Moim zdaniem to wprowadzenie rutyny, np codziennie o 20 kapiel i maly bedzie wiedzial ze to pora na spanie.

ZakręconaOna, ~Rewianka~, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, BATTINKA, ss, aanaa, lili_madlen, dodinka, Muffinka1019, Magnosia, Blondik, magdallenee, lojkalojka lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
‹‹ 1707 1708 1709 1710 1711 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ