X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Hej!
    Witam się w 34 tygodniu! :)
    Pies mi żyć nie daje cały czas mnie liże i wymaga głaskania...
    Ja obiadki gotuję na dwa dni, w ten sposób troszkę sobie od garów odpoczywam, a mój R jest zadowolony. Miałam zacząć prać w tym tygodniu, ale w tym pokoju nadal śmierdzi farbą, więc chyba sobie daruję. Dziewczyny z UK w mothercare fajne przeceny są, zobaczcie sobie.
    O jacie no faktycznie kolejna wrześniówka się rozpakowuje... Ciekawe jak to u nas się potoczy!
    Mam z tego Muff lozeczko turystyczne:)
    Ja czasem tez gotuje na dwa dni zrozumiałe:) zależy co robię .
    Wiesz ze mój pies robi to samo ostatnio ?! Tylko liże ciągle i przytulac się chce

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Hej laski <3

A mnie wczoraj kumpela zdenerwowała, nie dość, że jak przychodzi to cały czas by mnie tylko po brzuchu głaskała to jeszcze wczoraj zaczęła mi mówić jak mam małą ubierać... nosz kurde! A jeszcze jak jej powiedziałam, ze to będzie MOJE dziecko i ja będę uberała je tak jak MI się będzie podobać to zapytała dlaczego ja na nią wjeżdżam przecież ona nic złego nie miała na myśli...

Z pozytywów to mam już jakieś pieluchy dla małej :D wczoraj dostałam :)
    A no i spałam dziś do 9... nawet mnie budziki rano nie ruszyły jak B. do pracy budziły :P

Wczoraj też postanowiłam ogolić swoją cipcię i co? zmęczyłam się jakbym maraton przebiegła... masakra jakaś :D
    Haha czemu to zmęczenie nie dziwi haha
    Kurcze jak Ja nie lubię jak ktoś się madruje i własne zdanie narzuca a potem glupio się tłumaczy :/

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On a w ogóle zaczyna mnie z równowagi wyprowadzać, bo jak ja bym chciała pogadać to ona nie odbiera telefonu bo ma stale wyciszony, ale jak ona do mnie chce przyjść to ja muszę odebrać, o mojej Hance mói, że to jest jej Hanka i cały czas, wszędzie głaszcze mój brzuch. Ja też się jarałam ciążą mojej przyjaciółki ale dawałam jej tlen przynajmniej...

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Hej laski <3

A mnie wczoraj kumpela zdenerwowała, nie dość, że jak przychodzi to cały czas by mnie tylko po brzuchu głaskała to jeszcze wczoraj zaczęła mi mówić jak mam małą ubierać... nosz kurde! A jeszcze jak jej powiedziałam, ze to będzie MOJE dziecko i ja będę uberała je tak jak MI się będzie podobać to zapytała dlaczego ja na nią wjeżdżam przecież ona nic złego nie miała na myśli...

Z pozytywów to mam już jakieś pieluchy dla małej :D wczoraj dostałam :)
    A no i spałam dziś do 9... nawet mnie budziki rano nie ruszyły jak B. do pracy budziły :P

Wczoraj też postanowiłam ogolić swoją cipcię i co? zmęczyłam się jakbym maraton przebiegła... masakra jakaś :D

To i tak grzecznie odpowiedzialas znajomej, ja tez nie lubie jak ktos mi cos narzuca. Umiem prosic o pomoc i kiedy potrzebuje to nie wstydze sie tylko prosze. Powiedzialam rodzinie ze nie chce widziec nikogo przez pierwsze 2 tyg, chce bliskosci z malym i odpoczac, dojsc do siebie po porodzie. Nie wyobrazam sobie stania nad glowa i gderania co mam zrobic :/

polkosia, magdallenee lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    On a w ogóle zaczyna mnie z równowagi wyprowadzać, bo jak ja bym chciała pogadać to ona nie odbiera telefonu bo ma stale wyciszony, ale jak ona do mnie chce przyjść to ja muszę odebrać, o mojej Hance mói, że to jest jej Hanka i cały czas, wszędzie głaszcze mój brzuch. Ja też się jarałam ciążą mojej przyjaciółki ale dawałam jej tlen przynajmniej...
    Matko faktycznie lekko natarczywa znajoma !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry laski ! Ja to milam dzis sny tez mi sie snilyscie jak Mice :D
    Nawet jedna urodzila przez CC ale nie bede zdradzac z nika :P Wgl caly czas mi sie dzieci snily moje czy nie ale masakra .

Polkosiu maz ma racje 15 minut i odpoczynek ! :)

Wozeczek super :D

Zakocona a czemu musisz tak po poludniu sprzatac w ten skwar ? Bo juz chyba zapomnialam , ale moze to z powodu urodzin ?

Paula ta twoja nieteściowa matko ... do niej to ja juz nie mam slow nawet !

Juz nie pamietam co mialam jeszcze odpisac tyle tego od rana :D
    O gotowaniu cos bylo, ja dzis robie nalesniki , mial byc barszcz bialy ale nie wyszlo :(

Agania wiatraki na kartki mnie rozsmieszyly :D :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może te pieski czują, że coś się dzieje z Pańcią. Jak kicham i tak głośno nabieram powietrza, to moja Lucy leci do mnie jakby się paliło i liże hehe
    To mój bęben, żeby nie powiedzieć bębenek:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da3032e8dfe3.jpg

A jak Wasze brzuszki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 10:53

polkosia, WiedźmaMaKota, ZakręconaOna, agaton, annggela, szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~, PauLLa, Little Frog, Blondik, Magnosia, Nynusia, BATTINKA, lili_madlen lubią tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale brzuchol ! :D
    Nie wiem , możliwe wiesz co do psów.
    Mój brzuchatek rośnie sobie powoli do przodu , na pewno od ostatniego zdjęcia z końca miesiąca urósł sobie ale to wyśle Wam fote jak zwleke się z wyrka w końcu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 10:55

szczesliwa_mamusia21, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma ja też nie lubię jak ktoś się tak narzuca, niestety moja znajoma taka jest, już się zapowiedziała, że będzie mnie częściej odwiedzać, a mi szczerze mówiąc nie są potrzebne ani jej rady ani mądrości świata. Lubię jak ktoś doradzi, ale nie mądruje i myśli, że jego racja jest jedyna. Ja sobie swoją drogą będę podążać!

wnid9vvjodizjocx.png

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka piękny brzuszek masz ;) a jakie piersi kształtne!
    Mi się nie chce zdjęcia zrobić :P

A mam nowe rozstępy na brzuchu ;/ w moim przypadku nie wystarczył palmers i oliwka :( no ale na szczęście jak zbledną to nie będą takie paskudne ;/

Muffinka masz rację, ja się w ogóle boję, ze jak urodzę to będe musiała jej powiedzieć, że nie ma tak często przychodzić bo sobie nie życzę, lubię ją i fajnie, że jest ale co za dużo to nie zdrowo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 10:59

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to lubię jak ktoś podpowie ale jak Ja poproszd o to

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętam, jak moja sąsiadka urodziła i jak nieudolnie dzieckiem się zajmowała. Na usta to już mi się przekleństwa cisnęły. Do tej pory ma takie metody wychowawcze, że ręce opadają. A co najgorsze, jeszcze nie urodziłam, ale już mi daje rady co i jak robić. Kaplica. Ja starałam się w ogóle jej nic nie mówić, bo w sumie co ja się znam, jak dziecka nie mam ;) Ale teraz ona też już przegina.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ta moja koleżanka ma dwójkę ale w PL... jedno z jej mamą a drugie z niedoszłą teściową... więc o byciu matką to ona wie tyle co ja...

3i496iye8v37prd8.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma dobrze,że Ci serwetek nie każe przynosić i napojów dla dziecka w restauracji haha!! Ja mam taką koleżankę, która mnie o to "prosi" bo ona ledwo żyje. Unikam jej. A co do Twojej, eh...nie powiesz - źle, powiesz, to się obrazi a Ty się będziesz przejmować, że może przesadziłaś. I tak to jest.

A co do piesków!!!! Mój ucieka ode mnie, nie wiem czemu. Dlatego, że wyjechałam do de a wcześniej z nim siedziałam w domu? Czy dlatego, że czuje, że mam "coś" małego w brzuszku? Nie wiem...ale serce mi pęka jak biorę go do siebie a on się wyrywa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 11:07

• annggela Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mufinka ladny ten brzusio ;) duzyyyy
    Moj sie nic nie zmienil od ostatńiego zdjecia tylko 1 cm przybral :/

Muffinka1019, Blondik lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka cudowny okrąglinek;*
    To my 33tydz i jakies 8kg na + http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7b7e2e3c5cc.jpg

polkosia, Muffinka1019, annggela, stokrotka25, szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~, PauLLa, Little Frog, Blondik, Magnosia, Nynusia, BATTINKA lubią tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • polkosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma, to niezła "matka"...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie mama zapowiedziała, że weźmie 2 tyg urlopu w pracy i przyjedzie choćby busem do mnie, bo co z tego, że auto w domu nowe jak na ojca nie ma co liczyć. Nie wiem jak to będzie, bo ja też czasem mam momenty rozdrażnienia, że wszystko jest na nie...ale wiem, że tylko tak naprawdę na nią mogłam i mogę ZAWSZE liczyć, poza tym, boję się, że sobie nie dam rady i przez to będę fuczeć na nią, bo nie będę sobie radziła..

• Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SS jaki zgrabny ten Twój brzunio! To u mnie chyba siedzi mały klocek ;)

annggela lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja swoją mamę kocham i szanuję jej zdanie, ale jesteśmy zupełnie inne i czasem mnie mega wkurza, więc raczej nie będę nalegać na przyjazdy i porady ;) Chciałabym też mieć chociaż tydzień spokoju, sama w domu z dzieckiem i mężem po porodzie, a pewnie zacznie się odwiedzanie stadami... Rodzice, rodzeństwo, dziadkowie. Na bank... Za dobrze ich znam...

Blondik lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
‹‹ 1702 1703 1704 1705 1706 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ