Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej laski
u mnie dzis tak w kratke ale jestem z wami od rana
Dodinka ja pierwsze mialam 30+2
Dziewczyny moge prosic o pomoc ? Bylam w Pl ale oczywiscie zapomnialam o aptece ... no i na to wyszlo ze nic nie mam ale kolezanka jedzie teraz do PL i moge dac jej liste i kupi mi co potrzebuje tylko... co ja potrzebuje ? Moze mi ktoras napisac ?
Chodzi mi o ta sol i jaka to bo widzialam jakies % piszecie , to do pepuszka, ta sol morska o jaka to chodzi no i takie apteczne potrzebne rzeczy dla malucha , kompletnie sie nie znam a z racji tego ze jestem tu w DE ( wiem tu tez sa apteki) ale wole byc przygotowana i miec juz wszystko, takze jak mi ktos napisze mini liste to bede bardzo wdzieczna , dziekuje ! :*dodinka lubi tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Mnie lewatywa przeraża, sam fakt włożenie czegoś tam
Mi się wydawało że to coś okropnego ale nie mi robiono taką buteleczką jak czasami przy farbach do włosów jest z takim dziubkiem i włożyła ciutkę tego dziubka w tyłek nic strasznegopolkosia lubi tę wiadomość
-
U mnie w szpitalu nic nie robia z tylkiem
i tez dlatego najpierw urodzilam kupsztala ,a pozniej corke
Polozne sa chyba do tego przyzwyczjone . Wolalabym jednak uniknac takiej sytuacji .
A to ja z wczoraj
Strumyk plynie z wolna i duza stokrotka
dodinka, magdallenee, nenka2, szczesliwa_mamusia21, onka, ~Rewianka~, ZakręconaOna, miska2503, Muffinka1019, Nynusia, Lexie, agaton, zakocona, jaroszka, Magnosia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
dodinka wrote:Mi się wydawało że to coś okropnego ale nie mi robiono taką buteleczką jak czasami przy farbach do włosów jest z takim dziubkiem i włożyła ciutkę tego dziubka w tyłek nic strasznego
Może masz rację, ale nie mam doświadczenia z wsadzaniem sobie czegoś w tyłek (polkosiu "próba" anala też raczej to wyklucza). Po prostu mnie to przeraża. Pamiętam jak w szpitalu za dzieciaka mi dawali czopek, okropne ile mama musiała mnie uspokajać -
mnie równiez przeraża mysl lewatywy ale myslę ze przy calym porodzie to pestka i nie ma sie czym przejmowac... lepiej miec lewatywe niż narobic na podloge przy porodzie
dodinka, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Próbowałaś, o ile to próbą można nazwać. Nie dla mnie takie zabawy
HahaRozumiem, rozumiem
Tak mi się skojarzyło, bo mój mąż się wstydzi i go brzydzi taki seks, a ja uwielbiam
agania, Nynusia, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Haha
Rozumiem, rozumiem
Tak mi się skojarzyło, bo mój mąż się wstydzi i go brzydzi taki seks, a ja uwielbiam
Mikejla, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Zakręcona, pisałaś wcześniej, że czujesz sporo ruchów na dole, a maleństwo ułożone główkowo - tego się trzymam. Przyszło mi do głowy, że może znów wokół własnej osi się obróciła i ma buźkę w kierunku pleców, dlatego mocniej czuję ruchy w środku. Bo jak miała buzię i rączki skierowane do brzucha, to nie czułam w dole nic a nic (mam sporo tłuszczu właśnie w dolnej części brzucha).Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Apropo lewatywy przypomniało mi się. Przyjaciółka mi opowiadała jak czekała na oprowadzenie po porodówce z koleżanką, tamta myślała, że nikt nie słyszy jak zadała jej pytanie mniej więcej typu: " co jeśli nie zrobią mi lewatywy, bo albo nie zdążą albo coś innego rodzaju i podczas porodu..." - akurat przechodził lekarz i jej odpowiedział - "jak to co się stanie? narobi pani smrodu na sali i tyle"
polkosia, lojkalojka, Bąbelek, nat_alia, onka, ~Rewianka~, ZakręconaOna, dodinka, stokrotka25, Nynusia, PauLLa, WiedźmaMaKota, zakocona lubią tę wiadomość