Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypolkosia wrote:Haha
Rozumiem, rozumiem
Tak mi się skojarzyło, bo mój mąż się wstydzi i go brzydzi taki seks, a ja uwielbiam
O czym wy tutaj gadacieja tez uwielbiam, ale po pierwszym porodzie cos sie zmienilo tam wewnatrz i juz nie moge po prostu brr.. kazda proba sie konczy na sprobowaniu..
-
Lojka, oszałamiające zdjęcie
Mój Antoś oszalał chyba! Zjadłam 7 daysa i napilam się rozpuszczalnej z mlekiem i takiego kopniaka w żebro sprzedał, że aż jęknęłammusiałam go trochę pobudzić bo od rana w lenia się zamienił i już świrowałam.
Polkosia, anal mówisz? my tam praktykowaliśmyJak gin zakazał współżycia to już się miałam spytać czy analny też odpada ale sobie odpuściłam.. ;p
polkosia, lojkalojka, nat_alia, agania, ~Rewianka~, Nynusia, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Może masz rację, ale nie mam doświadczenia z wsadzaniem sobie czegoś w tyłek (polkosiu "próba" anala też raczej to wyklucza). Po prostu mnie to przeraża. Pamiętam jak w szpitalu za dzieciaka mi dawali czopek, okropne ile mama musiała mnie uspokajać
wiem jak to jest bo mi ją też wtedy robiona po raz pierwszy bedzie dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylojkalojka wrote:
To jest rzeka?! Nie było Ci zimno? Brrr -
nenka2 wrote:Moze sie kiedys przekona
taki wstydzioch ze sie zony wstydzi? Przeejdzie mu
Niestety twierdzi, że to zabawy dla gejów i jak go 4 lata nie przekonałam, to chyba już się nie udaKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyA ja nie przypominam sobie, zebym miala lewatywe albo czopek :o a mialam planowany porod i bylo mnostwo czasu na to.. po prostu juz sie chyba tego nie praktykije..
a tak poza tym to jak zaczynasz rodzic to organizm sie czysci.. wy,iotujesz i masz rozwolnienie wiec zanim urodzisz juz bedziesz pusta.. -
Nam też mówili, że biegunka to najczęściej objaw zaczynającego się porodu
Jednak organizm wie co robi. Słyszałam też, że teraz lewatywa jest tylko na prośbę.
nenka2 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnypolkosia wrote:Niestety twierdzi, że to zabawy dla gejów i jak go 4 lata nie przekonałam, to chyba już się nie uda
Ale zawsze sa zabawkimoze maz na gorze a zabawka na dole?
hehe
polkosia lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:hej laski
Dziewczyny moge prosic o pomoc ? Bylam w Pl ale oczywiscie zapomnialam o aptece ... no i na to wyszlo ze nic nie mam ale kolezanka jedzie teraz do PL i moge dac jej liste i kupi mi co potrzebuje tylko... co ja potrzebuje ? Moze mi ktoras napisac ?
Chodzi mi o ta sol i jaka to bo widzialam jakies % piszecie , to do pepuszka, ta sol morska o jaka to chodzi no i takie apteczne potrzebne rzeczy dla malucha , kompletnie sie nie znam a z racji tego ze jestem tu w DE ( wiem tu tez sa apteki) ale wole byc przygotowana i miec juz wszystko, takze jak mi ktos napisze mini liste to bede bardzo wdzieczna , dziekuje ! :*
Powiem Ci co ja mam : -aspirator do noska ( jakby katarek mial)
-sol fizjologiczna ze 20 ampulek
- gaziki
- kropelki na kolke
- wit D
Edit: slonko zobacz sobie na. Gemini moze cos sie przypomni czego nie maszWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 14:54
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny