Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nenka2 wrote:To jest rzeka?! Nie było Ci zimno? Brrr
Tez bylam w szoku ,bo jakby nie bylo splywa z gor .
nenka2, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dziekuje dziewczyny ! A ta sol fizjologiczna to jest jeden rodzaj , czy te % maja jakies znaczenie ? I te witaminki to tylko D ? Bo cos slyszalam o K , ale to tez ma jaakas firme czy cos ? Bo musze wszystko napisac koleznce na kartce zeby wiedziala co mowic , czy po prostu witaminki D dla noworodka ? Ale jestem ciemna ... przepraszam ale tych aptecznych rzeczy nie ogarniam
Na brodawki wlasnie kupilam Maltan , a na kolki cos konkretnego polecacie ?
SS zrob zdjecie kompleciku od Natali -
jestem wkurwiona aż się popłakalam...
wlaśnie dostałam wiadomość od męża że nie pójdzie ze mną dzisiaj na szkołe rodzenia ponieważ nie zdąży wrócić z pracy... wkurw...;(
a dzisiaj mamy nauke masażu i omawiany pierwszy etap porodu - bardzo mi zależało na tym żeby był, bo kręgosłup mi cały czas napierdala i dobrze by było gdyby wiedział jak ma mnie masowac bo na dzien dzisiejszy to nie potrafi!
dobrze wiedział że idziemy i że ma zdążyć...
ale jestem zła i smutno mi z tego powodu, wszystkie mamuski bedą z ojcami a ja... -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Dziekuje dziewczyny ! A ta sol fizjologiczna to jest jeden rodzaj , czy te % maja jakies znaczenie ? I te witaminki to tylko D ? Bo cos slyszalam o K , ale to tez ma jaakas firme czy cos ? Bo musze wszystko napisac koleznce na kartce zeby wiedziala co mowic , czy po prostu witaminki D dla noworodka ? Ale jestem ciemna ... przepraszam ale tych aptecznych rzeczy nie ogarniam
Na brodawki wlasnie kupilam Maltan , a na kolki cos konkretnego polecacie ?
SS zrob zdjecie kompleciku od Natali -
http://www.aptekagemini.pl/medela-purelan-krem-na-brodawki-37g.html
podobno najlepszy na brodawki
nat_alia - ja niestety na każdych zajęciach byłam sama, na szczęście par i samych mamuś było pół na pół, wiadomo że zawsze lepiej razem...
polkosia - KTG umawiają w Medicover - trzeba tylko ustalić datę i godzinę u położnej -ja tak ostatnio się umawiałam.
Ktoś pytał kiedy KTG - ja mam zacząć po skończonym 34 tyg, czyli w 35 i mam chodzić raz w tygodniu
W 35 tyg mam również zrobić posiew w kier GBS.Bąbelek, polkosia lubią tę wiadomość
-
O tym Sab wlasnie kolezanka mi napisala ze tu kupila coreczce i jest mega zadowolona , no to to mi odpadnie !
Napiszcie mi tylko ta sol morska to w takim aerozolu jak zwykle krople dla nas ? I co z tymi witaminkami i juz nie marudze !
Natalia przykro mi , ale moza faktycznie ma duzo pracy i nie zdazy , ale na pewno bedzie chccial zebys mu wszystko powiedziala i zrobi ci masaz na wieczor ! Nie denerwuj sie :* -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec8a93d2d899.jpg
Światło kiepskoe bo rolety zasuniete a robione tel. Bardzo ładnie odszyte;)dodinka, Bąbelek, my dream, jacusianka, Little Frog, ZakręconaOna, lojkalojka, nat_alia, annggela, ola.321, polkosia, szczesliwa_mamusia21, stokrotka25, Nynusia, ~Rewianka~, Lexie, PauLLa, FreshMm, agaton, Muffinka1019, onka, jaroszka, lili_madlen, Lucy7, Magnosia lubią tę wiadomość
-
ss ale super polaczenie kolorow
Uwielbiam !
nat_alia moze nagraj mu wyklad ze SR jak powinien wygladac masaz i pouczycie sie pozniej w domu ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 15:36
polkosia lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nat_alia wrote:mnie równiez przeraża mysl lewatywy ale myslę ze przy calym porodzie to pestka i nie ma sie czym przejmowac... lepiej miec lewatywe niż narobic na podloge przy porodzie
mialam robią lewatywę przed laparoskopią udrażniającą jajowody. Nie byo to nie bylo to nic strasznego. Wlewka trwala może minutę, może krócej.