Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ursa - w końcu jesteś
to u Ciebie przygotowania pełną parą!! u mnie dopiero początek
no i koniecznie wpadaj częściej... a co do ubranek to zawsze można dokupić później-może Kornelek będzie długi i nie trzeba będzie mniejszych? ja mam kilka na rozmiar 56 i 62 dopiero. Zobaczę co dostanę w ten weekend i najwyżej dokupię
.
Dziś dostałam przesyłkę ze Smyka!!! moje pierwsze ubranka dla maluszka później zrobię zdjęcie i wstawię.
A dziś sprzątam mieszkanie, już coś ogarnęłam ale jeszcze sporo zostało.
Ursa, Nynusia, annggela, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Ursa, cieszę się, że Kornelek poradził sobie z tym wszystkim, mimo tego, że drobniutki, da sobie świetnie radę. Też bym dokupiła więcej maluśkich ubranek
Dziewczyny myślicie, że powinnam kupić nakładki laktacyjne jeżeli nie mam problemów z wklęsłymi sutkami? Wy kupujecie? Jakie polecacie? -
nick nieaktualny
-
jaroszka, Taste of The Wild jest bdb karmą jeśli chodzi o skład. I jest w bezzbozowa przede wszystkim. Ja nią karmię, jak i wielu hodowców.
Co do surowizny dla kota, to owszem BARF jest super, ale kocia suplementacja surowizny potrzebuje odpowiedniego kalkulatora i trzeba wszystko porządnie przeliczac w porownaniu do karmienia psów surowizna.
więcej o BARFie można poczytać na forum barfnego światu.jaroszka lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja w 33 tygodniu!
Juz niedługo i Ignas będzie donoszony...!
wciąz nie wierzę, że tak to szybko zleciało...
pamiętam radość z 2 kresek, łzy kiedy mówiłam mężowi... ech...jak to szybko zleciało!
Wczodraj byliśm,y na szkole rodzenia:) spotkanie dotyczyło porodu:) Czy wiecie, że poród z dodatkiem oxy lub znieczulenia nie jest już porodem naturalnym? jest porodem drogami i siłami natury, ale nie naturalnym... Ja nie wiedziałam:)
no i dla tych, które mają w domu zwierzaki: dobrze jeśli mąż weźmie po porodzie do domu pieluszki, w które otulony był maluszek, zeby zwierzak zapoznał się z zapachem i nie przeżył szoku:) wydaje się logiczne, ale na to bym nie wpadła:) ech, ten kalafior ciążowy:)
I dla tych, które rodzą na Zelaznej: można na własną rękę wziąć czopek glicerynowy czy zrobić lewatywę przed przyjazdem, jeśli to miałoby pomóc Wam przeć bez problemu:)soraya, annggela, jaroszka lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Hej!
Jak zawsze masakrycznie szybko skrobiecieJa dzisiaj mam trochę roboty więc wpadłam na chwilę.
Ursa - bo nie jestem w temacie - miałaś jakąś infekcje i przez to mały ma zwapnienia? U nas też się jedno pojawiło, ale Ignaś rozwija się normalnie, serduszko rośnie i wg lekarzy wszystko jest ok. Co do ubranek - pewnie, dokup. Ja trochę mam na 56.
Co do kotów się nie wypowiem, bo totalnie się nie znam
-
A lewatywe to z czego trzeba zrobic ? Ja kiedys zafundowalam sobie domowa lewatywe na detox z przegotwanej cieplej wody z cyryna . Czy moze jest cos gotowego do kupienia w aptece?
Ursa ciesze sie , ze same dobre wiesci nam przesylaszOby juz tak zostalo i zebyc wreszcie mogla w pelni cieszyc sie ciaza .No i widze ,ze jestes juz na finiszu z wyprawka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 14:08
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ja robię czasem ciepłą wodą, ale mi tam lewatywa w szpitalu nie straszna
Położna rurką pompuje trochę (chyba też wody) do pupy i idziesz po chwili na kibelek. W stosunku do porodu nie wydaje mi się to jakieś krępujące
Jaroszka, ja kupuję różne, teraz próbujemy Lukullus czy jakoś takBo u mnie to i tak tylko jako przekąska.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn