Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wale. Zrobiłam naleśniki (jak normalnie wcinam 3, to ledwo 2 udało mi się w siebie wepchnac), naatawilam pranie, zdjęłam kolejne i posegregowalam ciuchy na kolejne prania i jak mnie nie sieknie słabość. Ręce trzęsące. Idę zmierzyć puls i ciśnienie. Ciśnienie 109/72 a puls 120!
położyłam się i leżę teraz, ale duszno mi dalej
-
Nynusia,ja zaparzam i czekam aż ostygnie:) na zimno tez dobra,mozesz spróbować rozcieńczyć troche zimna woda i dodac kostki lodu i ice tea zrobić,mysle,ze pyszne by bylo:)
Zakocona,strasznie aktywny poranek,ja tez bym sie tym wszystkim zmeczyla, odpocznij i niech sie tętno ustabilizuje. Ja juz tez wydolność mam 70latka:/
-
Zakocona mega duży puls ! Dużo wody popijaj małymi lyczkami to trochę Ci spadnie i oddychaj głęboko ! Lez , lez !
Nynusia no ciężko wypić ale pij do śniadania zamiast herbaty i do kolacji i po sprawie:)
Ja nie puchne ale zapobiegawczo mam ja w domciu:) raz palce mi spuchly odrobinę to wypilam pokrzywkeogólnie zapobiegawczo będę pić od dziś
-
Pokrzywa na zimno jest pyszna więc spokojnie może pić ją jak napój orzeźwiający - lepsza wg mnie nawet od mięty
COś tu cicho dzisiaj, czyżby tak było gorąco u Was, że aż się pisać nie chce? Czy macie kaca po wczorajszym chlaniu żurawinowego soku? (ktoś o tym wspominał)
Ja chcę, żeby wózek już u mnie stał!agaton, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Hej laski ! Widze ze nie tylko ja mam takie bezsenne noce , a sny o matko co to dzisiaj bylo ...
Lexie kochana jesteś , że pytasz !:*
Tak wszystko przeszło , D skonczyl drugie zmiany i od razu lepiej
wlasnie sie szykuje jedziemy uzupelnic swiatlo w lodowce i po farby do pokoju i dywanik , moze mi sie uda i cos upoluje !
Dziewczyny z wysokim pulsem odpoczywajcie i nie szalejcie , sprzatnie moze poczekac, a te upaly was wykoncza , biedneDuuuzo wody ! Trzymajcie sie !
Milej i "leniuchowej" soboty ! :*Lexie lubi tę wiadomość
-
Witajcie !
Ja dzis wracam do domu z lozeczkiem na pace
Ja tez chetnie dolacze do grona dyszacych, bezsennych staruszek .
U tesciowej lekkie ochlodzenie i mam nadzieje , ze i u mnie jest chlodek i bede mogla wziasc sie za sprzatanie .
Szczesliwa udanych lowow na zakupachszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Hej laski ! Widze ze nie tylko ja mam takie bezsenne noce , a sny o matko co to dzisiaj bylo ...
Lexie kochana jesteś , że pytasz !:*
Tak wszystko przeszło , D skonczyl drugie zmiany i od razu lepiej
wlasnie sie szykuje jedziemy uzupelnic swiatlo w lodowce i po farby do pokoju i dywanik , moze mi sie uda i cos upoluje !
Dziewczyny z wysokim pulsem odpoczywajcie i nie szalejcie , sprzatnie moze poczekac, a te upaly was wykoncza , biedneDuuuzo wody ! Trzymajcie sie !
Milej i "leniuchowej" soboty ! :*
Owocnych zakupów! Zaszalej!:-*
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość