X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika o to niestety nie pomogę przepraszam :(

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili ja juz modlę się dosłownie o ochłodzenie. Nie wysypiam się bo gorąco leze w domu odpoczywam za gorąco. Nic konkretnego nie mogę ugotować bo czuję się tak bym e tym garnku się ją gotowała. Ciasta nie mogę upiec bo GORĄCO! !!!jednym słowem porażka. ..

l22nhdgeccid541p.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia,a do pracy chodzisz nadal? Juz chyba tylko Ty zostalas z pracujących mam,mize jeszcze IviQ ale się cos ostatnio Malo udziela.

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poki co tez pracuje . Teraz jestem na urlopie do jutra i chyba juz nie wracam . Jade jutro do szpitala na IP i moze dadza mi zwolnienie. Chialabym siedziec juz w domu .

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Agaton laze twardo do.pracy ale w te upały w pracy mi lepiej bo tam mam grube mury i nie jest aż tak goraco siedzę po 4 5 h dziennie i zwijam się do domu

agaton lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka a coś się dzieje ze na IP jedziesz?

l22nhdgeccid541p.png
  • Aleksandra90 Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, widzę, że dzisiaj na forum spokojniej :-)

U mnie dzisiaj chłodniejszy dzień i bardzo dobrze bo szykujemy się z mężem na wesele :-) Już nie mogę się doczekać, dawno na żadnym nie byłam. Mam tylko problem z butami, mam tak spuchnięte stopy, że mało które buty na mnie pasują :-( I pomyśleć, że jeszcze 2 miesiące temu biegałam w szpileczkach bez problemu. Staram się trzymać nogi w górze, moczyć w soli, ale nic nie pomaga... Może jak upały się skończą to będzie trochę lepiej?

Z miłych rzeczy - jutro mamy z mężem pierwszą rocznicę ślubu, nie możemy się nadziwić jak szybko zleciał ten rok <3 A w przyszłym będzie z nami już nasza księżniczka :-)

I coraz bliżej do października, widziałam jakie śliczne pokoiki już macie uszykowane :-) My już pomalowaliśmy Nastkowy pokój (kolorowe koła na białych ścianach), skręciliśmy prawie wszystkie meble i naprawdę niewiele brakuje, żeby wszystko było gotowe. Może wstawię zdjęcia jak skończymy i jeśli będę umiała :-D

Lexie lubi tę wiadomość

82do3e5egr62ty7k.png
    wff2df9h1v1cw6q6.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra tak wklej fotki, uwielbiam patrzeć na zdjecia ;))
    A na puchnięcie pij sobie pokrzywe, ja pije i wogole nie puchne jak narazie;) a upaly przecież nieziemskie:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 13:24

Aleksandra90 lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Aleksandra tak wklej fotki, uwielbiam patrzeć na zdjecia ;))
    A na puchnięcie pij sobie pokrzywe, ja pije i wogole nie puchne jak narazie;) a upaly przecież nieziemskie:/
    Ja mam to samo a raz na jakiś czas pokrzywe pije w sumie:) teraz mam zamiar właśnie codziennie szklaneczke chociaż w razie w

Aleksandra90 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Lojka a coś się dzieje ze na IP jedziesz?
    Nynusia jade posciemiac , zeby dostac zwolnienie . Przy okazji zobacze malego :) czy dalej jest glowka do dolu i jakiej dlugosci jest szyjka . Fakt , ze ostatnio czesto twardnieje mi brzuch i mam bole miesiaczkowe ,wiec az takiej sciemy nie bede musiala sypac ;)

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka , dobry plan !!!
    Ja robie ciasto, tym razem rafaello. Biszkopt juz zimny teraz studze krem bo musze go dokonczyc i prawie bedzie zrobione ;)
    Nade mna mieszka kumpela z pracy, robi dzis grilla :) bedzie pare osob z pracy, tak naprawde nie chce tam isc aby widzieli jak sie roztylam, ogolnie dzis bym sie nie malowala i w lozku lezala nie pokazujac nikomu :/

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Aleksandra90 Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nogi mam normalne, kostki i łydki ok, tylko te nieszczęsne stopy i dłonie. Jak rano wstaje to mnie jeszcze do tego wszystkiego bolą przy zginaniu palców. Mówicie, że pokrzywa? Jakoś specjalnie trzeba przygotować i jak często pić, żeby też nie przesadzić?

82do3e5egr62ty7k.png
    wff2df9h1v1cw6q6.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzisiaj tu cisza,no szok:)
    Lojka,nie dziwie sie ze juz nie chcesz wracać do pracy,ja juz bym na pewno nie dala rady,ledwo w domu cos porobię i juz sapie i dysze i musze się położyć.
    Nynusia a Ty ciśniesz dalej z robota,szacun. Fajnie,ze masz w pracy chłodek i ze mozesz byc krócej,mowilas tez,ze szef dal Ci lepsza kasę,to dla takiego szefa można pracować;)
    Angela,jak wklejalas swoje zdjęcia,to świetnie wygladalas,wcale nie na upasioną hehe. Jak sie odpisujesz to dopiero będzie z ciebie laska:)
    Ciasto bym zjadła,ale ja nigdy nie lubiłam piec,poza tym wizja gorącego piekarnika mnie przeraza:P chyba zrobię za to piszingera:)

annggela lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola,ja pije raz dziennie,a zaparzasz standardowo jak każde ziele,wrzątkiem i po kilku minutach można pic. Dziewczyny pija tez dwa razy dziennie,ale ja bym zaczęła od jednej szklaneczki:) smakuje tez wystudzona,a moze Nynusia nam powie jak smakuje jako icetea;)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Aleksandra90 Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To idę poszukać w szafce czy nie mam przypadkiem pokrzywki i zaczynam od dzisiaj :-) Dam znać czy na mnie zadziała ;-)

agaton lubi tę wiadomość

82do3e5egr62ty7k.png
    wff2df9h1v1cw6q6.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O faktycznie dzisiaj nie ma ruchu tutaj :D Zakrecona sie zegna z ukochanym a reszta chyba griluje i swietuje hehe :)
    My wrocilismy z zakupow , matko jak ten dzien zleciał ! A nameczylam sie tak ze jutro bede sprzatac :D

No ale mamy dywan do małego do pokoju , no i szafe ! Nie moge sie doczekac az poukladam w niej ciuchy i bedzie w koncu lad i porzadek :D No i jeszcze pare drobiazgow , jak to w Ikei zawsze cos wpadnie w oko :D Ale najwazniejsze mamy wiec jestem szczesliwa ! :D

Lojka dobry plan , dobry , daj znac co tam Ci powiedza i czy dosniesz L4 :)

annggela, Lexie, lojkalojka lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola pokrzywka tak:)
    Szczęśliwa mój mis odsypia nocke :) ale zaraz wstanie i czas wspólny . Ja podczytuje Was ciągle ale nie udzielam się dziś bo rano napisalam to pomiete wszystko zostalo:) a pozatym nie mam chwilowo tematu na rozmowę tu , no cóż:)
    Lojka daj znać po !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka sprytnie;) jeśli masz taką możliwość to super super ;)

Agaton no ja z szefem mam lajt inaczej by mnie już tam nie było ale chyba od września będę musiała odpuścić. .. ludzie mnie wkurzają coraz bardziej :D

Wiecie co jak podczytywalam forum usnelam i dopiero się obudzilam fajna taka prawie 2h dzemka

agaton lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa to wstaw zdjęcia zdobyczy:) ja tez uwielbiam oglądać wasze zdjęcia:)
    Szacun,ze dałaś rade,ale u was chyba chlodniej niż w pl?
    Ja dzisiaj cały dzień spędzę na kanapie chyba, przed chwila spalam,tak mi słabo. Jedyne co zrobiłam to pranie i poukladalam ciuszki w szafie,te większe musze spkowac i gdzies na gore szafy dać,niech czekają aż Balbinka w nie wrośnie:) i poznaczylam sobie swoje ciuchy juz na zaś,jak będę komuś pozyczac, to żeby bylo zaznaczone,ze moje:)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona , aż wrocilam do rana zeby przeczytac ! Ja tylko wpadlam na chwile powiedziec ze jade i tez ucieklam , no ale mimo wszystko mam nadzieje ze u Ciebie ten bol minal juz , nie wiem mnie to nigdy nie bolalo ale sama nazwa tego brzmi bolaco ... skrurcz tez mialam raz nogi taki porządny że aż sie zerwalam o 6 z lozka na rowne nogi ! No to spedzajcie dzis pieknie czas i cieszcie sie soba ! <3

Agaton naarazie wszystko w kartonach nie ma co fotografowac , ale jak pokoj zacznie byc pokojem na pewno zrobie fotke :) Dobry patent z ciuchami hehe ale ze Ci sie chcialo :D

agaton lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1757 1758 1759 1760 1761 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ