X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika o to niestety nie pomogę przepraszam :(

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili ja juz modlę się dosłownie o ochłodzenie. Nie wysypiam się bo gorąco leze w domu odpoczywam za gorąco. Nic konkretnego nie mogę ugotować bo czuję się tak bym e tym garnku się ją gotowała. Ciasta nie mogę upiec bo GORĄCO! !!!jednym słowem porażka. ..

l22nhdgeccid541p.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia,a do pracy chodzisz nadal? Juz chyba tylko Ty zostalas z pracujących mam,mize jeszcze IviQ ale się cos ostatnio Malo udziela.

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poki co tez pracuje . Teraz jestem na urlopie do jutra i chyba juz nie wracam . Jade jutro do szpitala na IP i moze dadza mi zwolnienie. Chialabym siedziec juz w domu .

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Agaton laze twardo do.pracy ale w te upały w pracy mi lepiej bo tam mam grube mury i nie jest aż tak goraco siedzę po 4 5 h dziennie i zwijam się do domu

agaton lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka a coś się dzieje ze na IP jedziesz?

l22nhdgeccid541p.png
  • Aleksandra90 Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, widzę, że dzisiaj na forum spokojniej :-)

U mnie dzisiaj chłodniejszy dzień i bardzo dobrze bo szykujemy się z mężem na wesele :-) Już nie mogę się doczekać, dawno na żadnym nie byłam. Mam tylko problem z butami, mam tak spuchnięte stopy, że mało które buty na mnie pasują :-( I pomyśleć, że jeszcze 2 miesiące temu biegałam w szpileczkach bez problemu. Staram się trzymać nogi w górze, moczyć w soli, ale nic nie pomaga... Może jak upały się skończą to będzie trochę lepiej?

Z miłych rzeczy - jutro mamy z mężem pierwszą rocznicę ślubu, nie możemy się nadziwić jak szybko zleciał ten rok <3 A w przyszłym będzie z nami już nasza księżniczka :-)

I coraz bliżej do października, widziałam jakie śliczne pokoiki już macie uszykowane :-) My już pomalowaliśmy Nastkowy pokój (kolorowe koła na białych ścianach), skręciliśmy prawie wszystkie meble i naprawdę niewiele brakuje, żeby wszystko było gotowe. Może wstawię zdjęcia jak skończymy i jeśli będę umiała :-D

Lexie lubi tę wiadomość

82do3e5egr62ty7k.png
    wff2df9h1v1cw6q6.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra tak wklej fotki, uwielbiam patrzeć na zdjecia ;))
    A na puchnięcie pij sobie pokrzywe, ja pije i wogole nie puchne jak narazie;) a upaly przecież nieziemskie:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 13:24

Aleksandra90 lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Aleksandra tak wklej fotki, uwielbiam patrzeć na zdjecia ;))
    A na puchnięcie pij sobie pokrzywe, ja pije i wogole nie puchne jak narazie;) a upaly przecież nieziemskie:/
    Ja mam to samo a raz na jakiś czas pokrzywe pije w sumie:) teraz mam zamiar właśnie codziennie szklaneczke chociaż w razie w

Aleksandra90 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Lojka a coś się dzieje ze na IP jedziesz?
    Nynusia jade posciemiac , zeby dostac zwolnienie . Przy okazji zobacze malego :) czy dalej jest glowka do dolu i jakiej dlugosci jest szyjka . Fakt , ze ostatnio czesto twardnieje mi brzuch i mam bole miesiaczkowe ,wiec az takiej sciemy nie bede musiala sypac ;)

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka , dobry plan !!!
    Ja robie ciasto, tym razem rafaello. Biszkopt juz zimny teraz studze krem bo musze go dokonczyc i prawie bedzie zrobione ;)
    Nade mna mieszka kumpela z pracy, robi dzis grilla :) bedzie pare osob z pracy, tak naprawde nie chce tam isc aby widzieli jak sie roztylam, ogolnie dzis bym sie nie malowala i w lozku lezala nie pokazujac nikomu :/

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Aleksandra90 Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nogi mam normalne, kostki i łydki ok, tylko te nieszczęsne stopy i dłonie. Jak rano wstaje to mnie jeszcze do tego wszystkiego bolą przy zginaniu palców. Mówicie, że pokrzywa? Jakoś specjalnie trzeba przygotować i jak często pić, żeby też nie przesadzić?

82do3e5egr62ty7k.png
    wff2df9h1v1cw6q6.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzisiaj tu cisza,no szok:)
    Lojka,nie dziwie sie ze juz nie chcesz wracać do pracy,ja juz bym na pewno nie dala rady,ledwo w domu cos porobię i juz sapie i dysze i musze się położyć.
    Nynusia a Ty ciśniesz dalej z robota,szacun. Fajnie,ze masz w pracy chłodek i ze mozesz byc krócej,mowilas tez,ze szef dal Ci lepsza kasę,to dla takiego szefa można pracować;)
    Angela,jak wklejalas swoje zdjęcia,to świetnie wygladalas,wcale nie na upasioną hehe. Jak sie odpisujesz to dopiero będzie z ciebie laska:)
    Ciasto bym zjadła,ale ja nigdy nie lubiłam piec,poza tym wizja gorącego piekarnika mnie przeraza:P chyba zrobię za to piszingera:)

annggela lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola,ja pije raz dziennie,a zaparzasz standardowo jak każde ziele,wrzątkiem i po kilku minutach można pic. Dziewczyny pija tez dwa razy dziennie,ale ja bym zaczęła od jednej szklaneczki:) smakuje tez wystudzona,a moze Nynusia nam powie jak smakuje jako icetea;)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Aleksandra90 Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To idę poszukać w szafce czy nie mam przypadkiem pokrzywki i zaczynam od dzisiaj :-) Dam znać czy na mnie zadziała ;-)

agaton lubi tę wiadomość

82do3e5egr62ty7k.png
    wff2df9h1v1cw6q6.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O faktycznie dzisiaj nie ma ruchu tutaj :D Zakrecona sie zegna z ukochanym a reszta chyba griluje i swietuje hehe :)
    My wrocilismy z zakupow , matko jak ten dzien zleciał ! A nameczylam sie tak ze jutro bede sprzatac :D

No ale mamy dywan do małego do pokoju , no i szafe ! Nie moge sie doczekac az poukladam w niej ciuchy i bedzie w koncu lad i porzadek :D No i jeszcze pare drobiazgow , jak to w Ikei zawsze cos wpadnie w oko :D Ale najwazniejsze mamy wiec jestem szczesliwa ! :D

Lojka dobry plan , dobry , daj znac co tam Ci powiedza i czy dosniesz L4 :)

annggela, Lexie, lojkalojka lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola pokrzywka tak:)
    Szczęśliwa mój mis odsypia nocke :) ale zaraz wstanie i czas wspólny . Ja podczytuje Was ciągle ale nie udzielam się dziś bo rano napisalam to pomiete wszystko zostalo:) a pozatym nie mam chwilowo tematu na rozmowę tu , no cóż:)
    Lojka daj znać po !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka sprytnie;) jeśli masz taką możliwość to super super ;)

Agaton no ja z szefem mam lajt inaczej by mnie już tam nie było ale chyba od września będę musiała odpuścić. .. ludzie mnie wkurzają coraz bardziej :D

Wiecie co jak podczytywalam forum usnelam i dopiero się obudzilam fajna taka prawie 2h dzemka

agaton lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa to wstaw zdjęcia zdobyczy:) ja tez uwielbiam oglądać wasze zdjęcia:)
    Szacun,ze dałaś rade,ale u was chyba chlodniej niż w pl?
    Ja dzisiaj cały dzień spędzę na kanapie chyba, przed chwila spalam,tak mi słabo. Jedyne co zrobiłam to pranie i poukladalam ciuszki w szafie,te większe musze spkowac i gdzies na gore szafy dać,niech czekają aż Balbinka w nie wrośnie:) i poznaczylam sobie swoje ciuchy juz na zaś,jak będę komuś pozyczac, to żeby bylo zaznaczone,ze moje:)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona , aż wrocilam do rana zeby przeczytac ! Ja tylko wpadlam na chwile powiedziec ze jade i tez ucieklam , no ale mimo wszystko mam nadzieje ze u Ciebie ten bol minal juz , nie wiem mnie to nigdy nie bolalo ale sama nazwa tego brzmi bolaco ... skrurcz tez mialam raz nogi taki porządny że aż sie zerwalam o 6 z lozka na rowne nogi ! No to spedzajcie dzis pieknie czas i cieszcie sie soba ! <3

Agaton naarazie wszystko w kartonach nie ma co fotografowac , ale jak pokoj zacznie byc pokojem na pewno zrobie fotke :) Dobry patent z ciuchami hehe ale ze Ci sie chcialo :D

agaton lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1757 1758 1759 1760 1761 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ