Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili ja juz modlę się dosłownie o ochłodzenie. Nie wysypiam się bo gorąco leze w domu odpoczywam za gorąco. Nic konkretnego nie mogę ugotować bo czuję się tak bym e tym garnku się ją gotowała. Ciasta nie mogę upiec bo GORĄCO! !!!jednym słowem porażka. ..
-
Ja poki co tez pracuje . Teraz jestem na urlopie do jutra i chyba juz nie wracam . Jade jutro do szpitala na IP i moze dadza mi zwolnienie. Chialabym siedziec juz w domu .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Cześć dziewczyny, widzę, że dzisiaj na forum spokojniej
U mnie dzisiaj chłodniejszy dzień i bardzo dobrze bo szykujemy się z mężem na weseleJuż nie mogę się doczekać, dawno na żadnym nie byłam. Mam tylko problem z butami, mam tak spuchnięte stopy, że mało które buty na mnie pasują
I pomyśleć, że jeszcze 2 miesiące temu biegałam w szpileczkach bez problemu. Staram się trzymać nogi w górze, moczyć w soli, ale nic nie pomaga... Może jak upały się skończą to będzie trochę lepiej?
Z miłych rzeczy - jutro mamy z mężem pierwszą rocznicę ślubu, nie możemy się nadziwić jak szybko zleciał ten rokA w przyszłym będzie z nami już nasza księżniczka
I coraz bliżej do października, widziałam jakie śliczne pokoiki już macie uszykowaneMy już pomalowaliśmy Nastkowy pokój (kolorowe koła na białych ścianach), skręciliśmy prawie wszystkie meble i naprawdę niewiele brakuje, żeby wszystko było gotowe. Może wstawię zdjęcia jak skończymy i jeśli będę umiała
Lexie lubi tę wiadomość
-
Aleksandra tak wklej fotki, uwielbiam patrzeć na zdjecia
)
A na puchnięcie pij sobie pokrzywe, ja pije i wogole nie puchne jak narazie;) a upaly przecież nieziemskie:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 13:24
Aleksandra90 lubi tę wiadomość
-
ss wrote:Aleksandra tak wklej fotki, uwielbiam patrzeć na zdjecia
)
A na puchnięcie pij sobie pokrzywe, ja pije i wogole nie puchne jak narazie;) a upaly przecież nieziemskie:/Aleksandra90 lubi tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Lojka a coś się dzieje ze na IP jedziesz?
czy dalej jest glowka do dolu i jakiej dlugosci jest szyjka . Fakt , ze ostatnio czesto twardnieje mi brzuch i mam bole miesiaczkowe ,wiec az takiej sciemy nie bede musiala sypac
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka , dobry plan !!!
Ja robie ciasto, tym razem rafaello. Biszkopt juz zimny teraz studze krem bo musze go dokonczyc i prawie bedzie zrobione
Nade mna mieszka kumpela z pracy, robi dzis grillabedzie pare osob z pracy, tak naprawde nie chce tam isc aby widzieli jak sie roztylam, ogolnie dzis bym sie nie malowala i w lozku lezala nie pokazujac nikomu
-
Ja nogi mam normalne, kostki i łydki ok, tylko te nieszczęsne stopy i dłonie. Jak rano wstaje to mnie jeszcze do tego wszystkiego bolą przy zginaniu palców. Mówicie, że pokrzywa? Jakoś specjalnie trzeba przygotować i jak często pić, żeby też nie przesadzić?
-
Ale dzisiaj tu cisza,no szok:)
Lojka,nie dziwie sie ze juz nie chcesz wracać do pracy,ja juz bym na pewno nie dala rady,ledwo w domu cos porobię i juz sapie i dysze i musze się położyć.
Nynusia a Ty ciśniesz dalej z robota,szacun. Fajnie,ze masz w pracy chłodek i ze mozesz byc krócej,mowilas tez,ze szef dal Ci lepsza kasę,to dla takiego szefa można pracować
Angela,jak wklejalas swoje zdjęcia,to świetnie wygladalas,wcale nie na upasioną hehe. Jak sie odpisujesz to dopiero będzie z ciebie laska:)
Ciasto bym zjadła,ale ja nigdy nie lubiłam piec,poza tym wizja gorącego piekarnika mnie przeraza:P chyba zrobię za to piszingera:)annggela lubi tę wiadomość
-
Ola,ja pije raz dziennie,a zaparzasz standardowo jak każde ziele,wrzątkiem i po kilku minutach można pic. Dziewczyny pija tez dwa razy dziennie,ale ja bym zaczęła od jednej szklaneczki:) smakuje tez wystudzona,a moze Nynusia nam powie jak smakuje jako icetea;)
-
O faktycznie dzisiaj nie ma ruchu tutaj
Zakrecona sie zegna z ukochanym a reszta chyba griluje i swietuje hehe
My wrocilismy z zakupow , matko jak ten dzien zleciał ! A nameczylam sie tak ze jutro bede sprzatac
No ale mamy dywan do małego do pokoju , no i szafe ! Nie moge sie doczekac az poukladam w niej ciuchy i bedzie w koncu lad i porzadekNo i jeszcze pare drobiazgow , jak to w Ikei zawsze cos wpadnie w oko
Ale najwazniejsze mamy wiec jestem szczesliwa !
Lojka dobry plan , dobry , daj znac co tam Ci powiedza i czy dosniesz L4
annggela, Lexie, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Ola pokrzywka tak:)
Szczęśliwa mój mis odsypia nockeale zaraz wstanie i czas wspólny . Ja podczytuje Was ciągle ale nie udzielam się dziś bo rano napisalam to pomiete wszystko zostalo:) a pozatym nie mam chwilowo tematu na rozmowę tu , no cóż
Lojka daj znać po ! -
Lojka sprytnie;) jeśli masz taką możliwość to super super
Agaton no ja z szefem mam lajt inaczej by mnie już tam nie było ale chyba od września będę musiała odpuścić. .. ludzie mnie wkurzają coraz bardziej
Wiecie co jak podczytywalam forum usnelam i dopiero się obudzilam fajna taka prawie 2h dzemkaagaton lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa to wstaw zdjęcia zdobyczy:) ja tez uwielbiam oglądać wasze zdjęcia:)
Szacun,ze dałaś rade,ale u was chyba chlodniej niż w pl?
Ja dzisiaj cały dzień spędzę na kanapie chyba, przed chwila spalam,tak mi słabo. Jedyne co zrobiłam to pranie i poukladalam ciuszki w szafie,te większe musze spkowac i gdzies na gore szafy dać,niech czekają aż Balbinka w nie wrośnie:) i poznaczylam sobie swoje ciuchy juz na zaś,jak będę komuś pozyczac, to żeby bylo zaznaczone,ze moje:)szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Zakrecona , aż wrocilam do rana zeby przeczytac ! Ja tylko wpadlam na chwile powiedziec ze jade i tez ucieklam , no ale mimo wszystko mam nadzieje ze u Ciebie ten bol minal juz , nie wiem mnie to nigdy nie bolalo ale sama nazwa tego brzmi bolaco ... skrurcz tez mialam raz nogi taki porządny że aż sie zerwalam o 6 z lozka na rowne nogi ! No to spedzajcie dzis pieknie czas i cieszcie sie soba !
Agaton naarazie wszystko w kartonach nie ma co fotografowac , ale jak pokoj zacznie byc pokojem na pewno zrobie fotkeDobry patent z ciuchami hehe ale ze Ci sie chcialo
agaton lubi tę wiadomość