Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia, FreshMm, agania, paula1, lojkalojka, Blondik, ~Rewianka~, jacusianka, BATTINKA, estrella, PauLLa, Magnosia, lili_madlen lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzień dobry:)
Polkosia jak dobrze by było ! Trzymam kciuki żebyś wyszła ale jak wyjdziesz to do domu i do wyra leżeć ! Masz od Cioc zakaz szaleńa.
Sluchajcie jak się wczoraj wkurzylam a zarazem usmialaam chyba nerwowo .
Robilam zamówienie wczoraj na Gemini i tak spedzilam prawie trzy godziny na spokojnie szukajac , sprawdzając , czytając o tym itp ... Zamowienie doszło do 200 zł mowie to IDE zrobić kolacje i dokoncze . Wrocilam , chciałam przerzucić kolejna stronę jeb !!! Cale zamowieniensie skasowalo: o koszyk pusty i mowie no pięknie !!! I od nowa polska ludowa dziś , masakra
Ale dziś wgle pospalam , aż do 7teraz wcinam sniadanko ( kawka , bułeczka z pasta łososiowa i pomidorek z mozarella i bazylia) mniam:)
Jakie plany na dziś ?
Ja zaraz zabieram się za domowe SPA . Wczoraj lenia miałam masakrycznego do wszystkiegopolkosia lubi tę wiadomość
-
Nie doczytam was z wczoraj..
polkosia, super, że KTG dobre! Zbieraj się do domu
Nynusia, już 35 tydz!
My wczoraj na SR uczyliśmy się masażu stop o nóg, masażu poskurczowego i uciskow przy skurczu oraz antykolkowego. Naprawdę ciekawe to było. Potem był zlot rodzinny. Mnie już wszystko bolało ale pojechaliśmy jeszcze do kol L na ur i była tam dziewczyna, która ma TP na 3 dni przede mną i się podlamalam, jak beznadziejnie czułam się ja, a ona spoko. Mam brzucho 3x jej, które coraz bardziej utrudnia mi wszystko, wszystko mnie boli, puchne i mam trudności z siedzeniem, staniem i chodzeniem
L powiedział, że na SR tylko ja i jeszcze jedna babka wyglądamy na zmęczone ciążą a reszta widać że znosi ją ok. I poczułam się głupio, bo to nie moja wina i wcale nie chcę się tak czućNynusia, polkosia lubią tę wiadomość
-
Zakocona nie przejmuj sie pisalysmy przeciez, ze kazda inaczej znosi ciąze, juz niewiele zostalo damy rade :* moze po porodzie Ty np. szybciej dojdziesz do siebie, nigdy nie wiadomo. Fajnie, ze takich masazy ucza na sr i ze maz Cie bedzie tak wspieral przy porodzie...
u nas jak beda 2 rodzace to moj nawet nie wejdzie ze mna
Jak nie doczytujesz to musze Cie jeszcze raz zapytac o te staniki z Hm'u, pytalam wczoraj jaki rozmiar wzielas a jaki masz teraz pod biustem i miseczke, bo nie wiem ktory z takiej rozmiarowki S,M,L bedzie dobry a nie mam jak przymierzyc i przez neta bede zamawiac.
Polkosia dobrze z tym KTG, na pewno jutro wyjdziesz . -
stokrotka, pisałam już tobie albo innej dziewczynie, że nie mam pojęcia ile mam pod biustem ani co za miseczkę obecnie mam (wg rozmiarowki HM pewnie z E
Ciuchy noszę S (z wahaniami juz na M przez piersi i brzuch) ale stanik wzielam M, bo bym się nie zmieściła, zapinam na ostatnie szlufki
Dzięki za wsparcie. Dać radę, dam, wyjścia innego nie mam tak czy inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 08:56
stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
Jak mi sie nic nie chce
4 obudzil mnie wyjacy piec , o 5 burza trwajaca 3 min i o 7 budzik , ktorego nie dalo sie wylaczyc . Bedzie przymusowa drzemka poobiednia
Zetaa przykra sprawa z mezem , ale to inny gatunekMoj tez ostatnio len .
A tak wogole to skad Ty tyle sily biezesz na te wszystkie obowiazki domowe i prace ?
polkosia to jutro wieli dzienW domu napewno sie wyspisz .
zakocona ja tez nie wydladam najlepiej , ale mam to gdzien . Kazda ciaza jest inna .Ja z corka mimo prawie tej samej wagi co teraz wygladalam strasznie , ze na zdjeciasz kilka osob mnie nie poznalo
polkosia lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Witam się i ja, wpadam na chwilę
Polkosia, pewnie, zmykaj do domu, ile można leniuchować?
My dziś jedziemy do Żelazowej Woli na małą wycieczkę, pospacerować pobyć w innym otoczeniu...zjeść dobry obiad
A jutro wizytujęnie ma mojej dr i wysłała mnie do swojej koleżanki. Na szczęście za 2 tygodnie już będzie
i jutro znowu stres...musze wejść na wagę! Wiecie, że w ciągu chyba 1,5 tyg mój brzuch powiększył się o 6 (słownie: SZESC!!) cm??? mam juz 120!!
Masakra jakaś...jaroszka, agaton, Blondik lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Jacusianka, dokładnie!
Był właśnie obchód, jutro wychodzę
zakocona, Bąbelek, jacusianka, estrella, estrella, ss, Nynusia, jaroszka, agaton, paula1, PauLLa, Blondik, nat_alia, lili_madlen lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A co do brzucha, to mnie tak od czwartku tu cała rodzina dokarmia, że chyba ze 125 będę mieć...
Jutro sprawdzę. Jem tu zdecydowanie więcej niż w domu i jeszcze brak ruchu. Chciałam się zważyć, ale na całym oddziale gin-poł, porodówce ani IP nie ma wagi
Patologia! Hehe
Mąż też wczoraj mówił, że brzuch mam duuużo większy, ale to dobrze. Trzeba dziecko utuczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 09:41
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Zleci nam laski zaraz , oj zleci i cieszyć się będziemy !
majac swoje skarby przy sobie
Zeta kuzwa wspolczuje , koleś który nie ma szacunku do kobiet to masakra ... Ale jak mówisz , ze Mamusia przyglupia to pewnie kwestia wychowania .
Zakocona wspolczuje ale tak jak laski mówią , każda ciąża inna . Damy rade bo musimy:)polkosia lubi tę wiadomość
-
A wiecie, zapomniałam napisać - dzisiaj na obchodzie była taka spoko babeczka lekarka, ze 40 lat i jak dowiedziała się, że leżę z taką staruszką to zrobiła aferę na cały oddział. Szok! Wszystkie pielęgniarki po sobie, nosy na kwintę, ale dobrze, że tak zareagowała.
jacusianka, ZakręconaOna, Bąbelek, annggela, agaton, Blondik, lili_madlen lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Lojka jak to skad ..zycie
To jest tak jak sie wiecej zarabuad 3 x id meza gliwny dochud to sie robi jak szalenuec..dzieki bogu az tak neczaca to ta moja praca nie jest faktem jest ze po 8h 9 h nogi mam kekko spuchniete ale przechodzi jak jestem w domu.
Przychidze a tam byrdel naz lezy albo z dxieckiem ba placu zabaw ..nie wspomne ze nie zapyta czy przynuesc mi cos do jedzenua do pracy.
Wiem ze on mnue kocha ale hest takim cholerykiem
Ze tylko zwrocisz mu uwage niedajboze jak wie ze ja mam racje idrazu albo wychodzi z domu albo wyzywa..spierdalaj mi z drogi i takie tam...a dzuecko slucha...
A to dziala na mjue jak plachta na byka jak dziecko jest swiadkiem takiej patologi...najchetniej bym chciala odejsc..ale nie chce rixbijac rodziny..bo jemuu zaraz szybko przechodzi i przeprasza...jest dobrym ojcem a ja nie chce rozbihac rodziny sama z takiej pochodze..[/url]
-
Polkosia ja też leżąc w szpitalu tylko jadłam i jadłam...potrafiłam zjeść 4 snickersy dziennie aż mąż się dziwił q kobietka w sklepie się śmiała jak codziennie po nie przychodził.
U mnie zaszczyt mnie nie spotkał mieć taką struszke na sali ale była w sali obok. Chodziła paliła w kiblu a zwalala na Nas hahpolkosia lubi tę wiadomość