Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No dokładnie. Są tacy co mówią, że 34 to nie ma tragedii. Ze szpitali wypuszczają, jak maluszek ma 2200gram więc też nie jest powiedziane, że jak wcześniej urodzisz to będzie musiala mala w inkubatorze do terminu leżeć.
Sab Simplex to krople na kolkę niemieckie, mają bardzo dobre opinie, moja bratowa ich używała i pełno znajomych. Kupuje się w aptekach niemieckich, ale widziałam też, że przez neta można kupić. O woreczkach z pestkami wiśni też ostatnio słyszałam. Jka będzie taka potrzeba to zakupie:)polkosia lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki żel Natalis to żel pomagający przy porodzie żeby nie peknac. Opinie ma świetne. Ostatnio kumpela z nim rodziła i tez bez nacięcia i pęknięcia dlatego mimo że drogi zainwestuje.
Agatka dzięki w takim razie kupie Belle.
Battinka zdecydowanie Oliwia ! -
A mi moja gin odradza ten zel i mam dylemat bo bylam na niego nastawiona od poczatku...mowi ze tak samo dziala parafina ktora polozne stosuja przy porodzie bo on ma nadac tylko poslizg a czesto sie zdarza ze ten zel uczula i sa z tego problemy:/ i nie wiem:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 21:05
-
Aha Zakocona możesz napisać jaki rozmiar tego stanika z HM wzięłaś a jaki obecnie nosisz tzn obwód pod biustem i miseczka. Bo chyba też je kupię ale przez neta, bo nie mam blisko żadnego HM mama tylko zwykły. I nie wiem jak ta rozmiarówka S,M,L wypada.
-
battinka z Twoich propozycji wybrałabym Oliwie, bardzo ładne
!
Tak potwierdzam u nas to popularne kropelki , tez zamierzam je kupic wiele osob chwali zobaczymy , ale obym ich nie musiala uzyc !
Stokrotko nas tez pewnie deszcz zaleje , ale no juz trudno , wymyty jest moze sie uchroni przed deszczem ze dwa dni -
dziewczyny cieszę się że podoba wam się imię Natalia - ja go również bardzo lubię
a do tego jestem panna ( mam ur 3.09 - już za niedługo
) i podobno nie jest ze mną aż tak źle,a pedantyczna nie jestem i nigdy nie byłam
ale jeśli chodzi o facetów znam pare "panien" i mają ciężkie charaktery, są dobrymi ludźmi
pedantycznie też nie są
soraya, Nynusia lubią tę wiadomość