Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze dziwna sprawa , ale najwazniejsze ze Ci lekarze chociaz fajni i Cię tak nie olali... a jak bedziesz miala CC to wazniejsi lekarze a pozniej byle sie przemeczyc, ale moze akurrat trafisz na inna zmiane i trafia sie jakies miłe ! Bede trzymac kciuki , dobrze ze szybko Cie wypuscili
-
Szczęśliwa mamusiu dziękuję bardzo za propozycje
nie pisz ze nie potrzebnie napisalas bo kazda opinia,propozycja dla mnie się liczy
Właśnie siedzę z mężem i główkujemy ale widzę że córcia tu sie najwięcej udziela:Pszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
A jedna położona to taka była okropna i nic jej się nie chciało, że któregoś dnia stałam przy oknie na korytarzu a ta cipa wyleciała z pokoju pielęgniarek i do mnie mówi, że MAM poprosić jakąś tam dziewczynę z końca oddziału do niej natychmiast i sobie poszła! A ja nawet nie wiem co to za dziewczyna ani nic... jeszcze żeby z mojego pokoju była! No kurw... a co to ja jestem, służąca? Poszłam, bo korona mi z głowy nie spadnie, ale przesada...
-
polkosia wrote:Na Karowej podobno przez pierwsze dwa dni leży się na samych podkładach... Mieliśmy jedną położną na SR z Karowej właśnie i mówiła, że też bez majtek tam trzeba, a jak się leży to w ogóle na samym podkładzie, żeby przewiew był.
A jeśli chodzi o wizyty rodzinki to JEŚLI JUŻ, na pewno nie życzę sobie niezapowiedzianych
agania, ja bym nie poszłaco za wredna małpa. Robić im się nie chce.
-
Cześć dziewczyny!!! Ależ się u Was dzieje:) ciężko nadrobić, wiec wybaczcie, ale w pewnym momencie przeskakiwalam tylko do wpisów Polkosi, bo u niej najgorecej
Polkosiu trzymam za Ciebie kciuki!
Moja Bianeczka w 30 tygodniu ważyła 1350 gramów, wydaje mi się trochę mało, ale lekarz nic nie powiedział, wiec ja też nie chce sobie wkrecac. Termin porodu zmienił się na 16.10, choć mam nadzieję, że urodzę wczesniej;) Prać mam zamiar zacząć na początku września, spakuje się w połowie miesiąca. Choć jak Was czytam, to nie wiem czy wytrzymam i nie zacznę jednak wcześniej. Zaczyna do mnie docierać co nas czeka niebawem;)
Do dziewczyn, które kupiły, albo mają zamiar kupić laktator-jaki polecacie? Elektryczny,ręczny? Dużo dobrego słyszałam o firmie Madela.polkosia lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Agania no coś Ty, takie hece odwalają tam?? To już przeginka...
Battinka Oliwia Wiśniewska ładnie brzmi - tzn. mi się podoba:) A z tym chodzeniem z podpaską bez majtek to będziemy ćwiczyćJak tak mówisz to znaczy, że się da
Szczęśliwa odpoczywaj kobieto, ja byłam 2 dni temu na myjni, a dziś mi deszcz pokropkował auto, chmura wieeelka mówię fajnie w końcu ulewa i oczyści się powietrze, a tam ledwo co, tylko na samochodzie widać
Bąbelek ja też sobie nie życzę, ale ja wiem co tam rodzince Ł. odwali... On mówi, że tego nie przeskoczysz...
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
ss mi te podkłady Bella mamma nie wydają się takie wielkie. Z ciekawości otworzyłam jedną paczkę żeby je oblukać i właściwie na długość to tak jak te największe nocne alwaysy tylko grube.
Arielka ja nie kupuję narazie czopków ani kropel na kolki. Może dokupię jedynie herbatkę z koprem taką od 8 dnia życia. -
Ja sobie załatwiłam te SAB SIMPLEX,.Znajoma mi przywiozła, bo nie będę potem kombinować, żeby ktoś wysyłał.
Polkosia mi założyli szew w 23 tyg, a tez mówili, że jest bardzo kiepsko,bo nie dośc ze szyjka skrocona to jeszcze rozwarcie bylo. Pare tygodni polezalam, i jak widać to tej pory jesteśmy w dwupaku:) Na dzień dzisiejszy już sobie popuściłam troche, piorę ubranka, prasuje, pojadę z mężem na zakupy. Bez szaleństw, ale nie leże plackiem:)stokrotka25, polkosia, BATTINKA, Blondik, nat_alia, Nynusia, jacusianka lubią tę wiadomość
-
Ja na kolke esputicon, na gorączkę czopki z paracetamolu. Wierzcie mi dziewczyny, ze dobrze miec takie rzeczy w domu. Bo jak zacznie wyć o 2 w nocy, albo dostanie w nocy gorączkę, to nie będziecie czekać godziny, aż mąż z,apteki przywiezie. Na ble brzuszke dobre sa tez takie woreczki z pestkami wiśni, podgrzewa sie je w mikrofali i na brzuszek
-
Amerie, to dobrze, to może my doczekamy te kilka tygodni. Byle do 36 i nie uznali za wcześniaka, ale jak będzie 35, to będzie dobrze
Battinka, Milenę mam dobrą koleżankę i imię pozytywnie mi się kojarzy. Natalia też piękne.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Majaaa, dzięki, byle do poniedziałku i będą nowe wieści.
Agatka, no niby tak, ale ja w sumie nie wiem co dla takiego noworodka byłoby najlepsze, tyle tych leków... A aptekę 24h mamy 10 min od domu, więc tragedii nie będzie, a może farmaceutka coś podpowie.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn