Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale sie sypia wrzesniowki !
Wkoncu juz prawiewrzesien
Ja mialam torbe pakowac , ale nie wiem od czego zaczac i pewnie ogarne to w tygodniu .Wlasnie Moj mezus napompowal mi pilke i od jutra zaczynam gimnastyke
Przypomnijcie mi kochane jaki olejek do masazu krocza ?
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Arielka wrote:Macie zawroty głowy? bo mi od jakiś dwóch tygodni codziennie się tak kołuje że czasem mam wrażenie, że się przewrócę
Lojka a to różnie biorą , olejek kokosowy czy jakoś tak , oliwe z oliwek pamietam ktoras z dziewczyn stad używa , oliwke zwykłą można:)lojkalojka lubi tę wiadomość
-
Lojka biedna ... kładź sie do łózeczka i moze uda Ci sie zasnąc ! :*
MY ogladalismy film na TVP HD " Bankomat" tak sie zapowiadal fajnie a koniec beznadziejny o matkoooo siedze i sie smieje , no jeszcze mnie tak nic nie zaskoczylo
Trzeba sie położyc a rano wstac gotować rosolek
Miłej nocki dziewczeta :* -
Mnie te mdlosci mecza po jezdzie samochodem chyba , bo ja dzisiaj poranek za kolkiem spedzilam . Teraz jest juz duzo lepiej
Leze sobie po kapieli , stopki nakremowane w skarpetkach i wiatraczek powiewa
Jeszcze chwile poszperam w sieci i sie klade .
Ciekawe jak Mikejka sie bawi na weselu ?
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Hehehe, a o co poszło?
Spróbuj, spróbuj. Moja przyjaciółka wczoraj pisała, że po 2 tygodniach opieki nad noworodkiem stwierdza, że mam się na zapas wyspać, bo inaczej będzie bardzo ciężko. Ciekawe tylko, czy to coś da
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
No wyspac sie nie da na zapas niestety ..tez yo przechodzilam j wsztstkim mowilam spij na zapas heh...qle teraz moj syn tez mnie budzi ze 2 razy w nocy a to pic a to siku...
O co poszlo ...wstyd gadac ..jest zbyt nerwowy i ponosi go zbyt czesto zwlaszcza jak musi sprzatac..a slowa najbarxziej rania..coz zycie mam spokoj przynajmniej..jestesmy ze soba prawie 15 lat zdazylam sie przyzwyczaic do chamstwa..szacunku do kobiet to on nie ma..zreszta matke tez ma glupia.
[/url]
-
Lojka musza to być naturalne oleje, ja mam ze slodkich migdałów.
Ja znowu cala noc na siku,tak mi maly uciska ze az nieprzyjemne klucia w pecherzu czuje przez cala noc:(juz sie zastanawialam czy on jakis nadruchliwy nie jest:(bo wiem ze cos takiego tez istnieje,ehh tak źle i tak nie dobrze...
Moja kolezanka ma cudowne dziecko,je i spi poki co,wiec takie tez istnieja,tylko ja jakos nie wierze ze moj taki bedzie. -
Witam się i ja z samego rana.
Ja dziś 4razy na siusiu byłam ale obudzilam się teraz i juz spać nie mogę.
Od kilku dni moja mała budzi się rano razem ze mną a tak przez noc potrafi się nie obudzić co jeszcze tydzień temu około przy każdym siusiu się budziła.
Ss moja kumpela tez ma taką spokojna kruszyne od noworodka spokojna bez kolek i to jeszcze śpi w nocy także może akurat nasze tez takie będą
A tak w ogóle to witam się w 35 tygodniu
Juz tak bliskopolkosia, lojkalojka, Blondik, ~Rewianka~, Bąbelek, estrella, PauLLa, lili_madlen lubią tę wiadomość