X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wielki pan cos zacznie sprzatac to pozniej trzeba na palcach chodzic..zalosne normalnie ..odkurza tak z wierzchu ..zaczyna myc pidloge a sterta kurzu wiec mu zeracam uwage ze najpierw kurz potem odkurzanie...i awantura..
    Chyba 2 raz przez cala moja ciaze odkurzyl i zmyl podloge..na zmiane robi zmywarke ze mna i wyrzuca smieci..ku..wa reszte robie ja i zapierdzielam od rana do wieczora i obuady robie ja po pracy bo ksiaze zamiast sam zrobic woli zjesc kanapki albo nic nie zjesc.

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeta nienawidzę takich tekstów to takie przykre jest: (

polkosia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Nie pamietam na ktorym wątku była ta informacja...
    Któraś jakis czas temu pisała, ze gdzies jest Aniball z przesyłka gratis. Wiecie moze gdzie?

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona..tak go wtedy nienawidze ze wolalabym zeby zniknol z mojego zycia.ryczalam wczoraj strasznie..a on siedxial w drugim pokoju z dzieckiem gral w warcaby a ha sprzatalam jezdzilam na rowerku umylam sie .dziecko 8 poszlam polozyc go do lozka...wstaje a on kolacyjke sobie je dla mjie nic nie zrobil..to posxlam spac..obudzilam sie w nocy on spi w duzym pokoju ...hehe ..cale lozko dla mnie :)..zawsze cos pozytywnego sie znajdzie.

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeta ehh to przykre ale może warto porozmawiać? Postawić ultimatum?

l22nhdgeccid541p.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia szacun dla Ciebie ze dałaś rade ze staruszką. Tak naprawdę to byłaś z pacjentka oddziału psychiatrycznego :D

agania, polkosia lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nunusia ultimatum to juz nie raz stawialam heh.raz juz prawie odeszlam tylko szantazowac zaczol ze sie zabije ze jestesmy dla niego wszystkim ze bedzie paniwac nad nerwami i co??
    Juz mi sie nie chce dawac ultimatum n8e na sensu trzeba dyc dslej..a odejsc n8e mam na tyle sily rozbijac rodziny..dlugi temat.

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzia fajnie daje o sobie znac :)..zaraz spacerek i do kosciola podobno ma zaraz u mnie lac .wiec z parasolka sie wybieram...
    We wszystkim jest cos optymistycznego ...wiec ismiechajmy sie czesciej ludziska.:)))

ZakręconaOna, Nynusia lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeta nie dziwie się , ze plakalas to jest okropne jak osoba która kochasz cie nie szanuje . :(
    Masakra no , właśnie Ty masz ten minus bo rodziny nie chcesz rozbijać: (
    A dalabys rade utrzymać się sama jakiś czas ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znow mam dylemat czy isc do kosciola bo ostatnio robi mi sie w nim slabo...ale jest chlodniej to moze dam rade...

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w niedziele ! :)

Zeta tak mi przyro ... mam nadzieje ze kiedys sie to zmieni !

Ja tak ogladam te wrzesniowki i tyle jestem na forum ze wczoraj cala noc mi sie snilo jak one i my rodzimy i tylko posty czytalam :D

Dziś bez rosołku bo Perfekcyjna Pani Domu zapomniala kupić makaronu :D

Nynusia, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my w 35tc <3

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/51126b589d71.jpg

lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, FreshMm, polkosia, estrella, zakocona, madu, Bąbelek, annggela, BATTINKA, ss, paula1, dodinka, PauLLa, Lexie, Blondik, Magnosia, ~Rewianka~, agania, nat_alia, agaton, lili_madlen lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Amerie Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami w 33 tc:) Mam prośbe, czy moglaby któraś przesłać informacje "O Tobie" z cotygodniowych na BBF 33 tc?:)

Ja miałam jak zwykle mega ciężką noc:/ Nie dość, że sikam co chwile to nad ranem mała jak zaczęła skakać, to dostałam takiego bólu miesiączkowego, że pomogło tylko wstanie z łóżka. Mam wrażenie, że tak nisko mi tymi rączkami macha, że zaraz wyleci mimo tego szwa:) Dobrze, że w czwartek wizyta, tgo będę spokojniejsza jak mi gin powie, że wsyztsko ok.

Polkosia super, że wracasz jutro do domku:)

polkosia, Lexie lubią tę wiadomość

relgh371rrya3inl.png
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami i życzę miłej niedzieli:)
    Polkosiu trzymaj się tam i bądź grzeczna w domku,żeby Klementynka jak najdłużej w brzuszku została
    Zetaa przykro,że musisz słuchać takich rzeczy od bliskiej osoby ale tak jak mówisz dzidzia najważniejsza więc staraj się nie denerwować.
    Szczęsliwa Mamusiu u mnie też znów rosołek:) a jak nie masz makaronu to może lane kluseczki zrób jeśli lubisz;)?
    Nynusia piękny brzusio! W ogóle to piękne te Wasze foteczki z mieszkankami dzidziulków:)
    Zakręcona co do zakupów w gemini to tez tak miałam ze koszyk nagle pusty ale jak ponownie się zalogowałam to wszystko było;)

Nynusia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

16uddqk3x9bbni2d.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w samotne południe:/

Polkosia kochana dobrze,że juz jutro będziesz w domku :) musisz się teraz tylko oszczędzać a będzie dobrze ;)

Zetaa wiesz co, wiem po części co czujesz...:( powiem Ci ze 15 lat razem(to tak jak ja) swoje robi,myślę że ultimatum tu nie pomoże bo juz go raczej nie zmienisz...pewne nawyki wyniósł z domu i nie ma rady zwłaszcza po tylu latach...
    Sposobu sprzątania tez raczej nie da się zmienić,tak jest nauczony i tyle (zazwyczaj to mamusie wyręczają swoich synków) a później taki nie umie trzymać w ręku szczotki itp.
    Szkoda ze musisz sie stresować i to jeszcze w tym stanie...ale ja tez to niedawno przechodziłam (tylko u mnie to jest tak ze w 99%kłócimy sie o jego rodziców) których nie cierpię-a on nie rozumie dlaczego ja ich nie lubię. W końcu są tacy kochani...ach szkoda ze tylko dla niego!
    Ach...nie kończące sie problemy. Samo życie:/

3i49tgf6plfmlliy.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetaaa, a spójrz na to z innej strony. Jesteś z rozbitej rodziny, prawda? To wolałabyś, żeby rodzice byli razem i ciągle wojny prowadzili na Twoich oczach czy może jednak lepiej niech się rozejdą i ułożą życie na nowo? Bo wiesz, każdy medal ma dwie strony... Mi byłoby mega przykro usłyszeć, że mam spierdalać czy coś. Rozumiem, że niektórzy nie panują nad emocjami, ale może jemu by się jakaś terapia przydała i wrócicie do normalności. Trzymam kciuki, żeby się polepszyło, ale pamiętaj, że rozbicie rodziny nie zawsze jest z negatywnym skutkiem dla dzieci. Niektórym to nawet ulgę przynosi i mam takie przypadki wsród znajomych.

zakocona, madu, ZakręconaOna, ~Rewianka~, agania lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ad66bf4706f.jpg
    A tu skończona komoda z rzeczami dla małej <3

madu, aanaa, lojkalojka, Arielka, BATTINKA, Bąbelek, ss, polkosia, paula1, dodinka, PauLLa, szczesliwa_mamusia21, Lexie, Blondik, estrella, ~Rewianka~, agania, agaton, lili_madlen lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia a to wszystkie ubranka które masz? Bo ja to mam z 5 razy tyle,tyle tego się uzbierało i zdaje sobie sprawę ze będę musiała swoja fasolkę przebierać ze 3 razy dziennie albo tego nie znosi...

Nynusia lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa dziewczyny nie wiem którą torbę do wózka wybrać pomóżcie!

http://a9.zassets.com/images/z/3/3/7/3/9/6/3373964-p-MULTIVIEW.jpg
    http://a3.zassets.com/images/z/2/8/7/1/3/0/2871303-p-MULTIVIEW.jpg
    http://a2.zassets.com/images/z/2/8/7/1/3/0/2871301-p-MULTIVIEW.jpg

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia masz absolutna racje !
    Ciężko jest Zecie na pewno: (
    Ale nie drazymy juz tematu , Zeta będzie chciała to pociągnie go dalej sama

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 13:20

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1850 1851 1852 1853 1854 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ