Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
aagatkaa1984 wrote:To ja Wam pokaże jaką ja torbę sobie wybrałam, tylko czekam, aż znowu będą w sprzedaży
http://www.lamillou.com/shop/zestaw-feeria/by-katarzyna-zielinska-la-millou-feeria-king-pack-dream-catcher-grey
A co należy mi się -
Agatka piękna !
Komoda złożona ! Ufff !Nadal w to nie wierze! 4h nie nasze
Przepraszam ze tu tak wpadłam i od razu sie pozalilam ale musialam bo juz myslalam ze to koniec i nic z tego nie bedzie !
linka , na twardnienia jeszcze no-spaChociaz nigdy nie bralam ale tak mi mowil gin w razie czego no i dziewczyny niektore tez biora
PauLLa, Nynusia, Bąbelek, polkosia, Lexie, estrella, agaton, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Witamy :*
Polkosia wspaniała wiadomośćteraz odpoczywamy ile sie da :*
Szczęśliwa i super,że się udało:) jutro wielkie pranie
Linka no-spa na twardnienia
Arielka jaką byś nie wybrała i tak bedziesz zadowolona
Agatka cudo
Nynusia jak to pięknie wygląda:) tylko Dzidziusia brakuje
Pisałyście wczoraj o tych wrześniówkach i sama zajrzałam no i szok
My bylismy z R na spacerze i mam jedno zdjęcie,które posyłam http://naforum.zapodaj.net/thumbs/266422fb980c.jpg
Teraz lecę upichcić coś na obiad bo głodni jesteśmy:PBąbelek, polkosia, szczesliwa_mamusia21, Lexie, dodinka, Nynusia, lojkalojka, Blondik, ZakręconaOna, annggela, estrella, IviQ, Lucy7, madu, Magnosia, jaroszka, agania, BATTINKA, agaton, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa no brawo za komodę
My dziś zamówiliśmy łóżeczko z funkcją tapczanika.
W tym tygodniu chyba wszystko już będzie.. Gemini, komplet z poduszka,kocykiem i ochraniaczem od MIKO, materac i inne duperelki ahh
polkosia, Lexie, szczesliwa_mamusia21, dodinka, Nynusia, lojkalojka, Blondik, Arielka, IviQ, estrella, Lucy7, FreshMm, agaton, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Zakrętka Harry na TVN
Paula Ty ślicznotko ! Super wygladacie :*
Dzieki dziewczyny jakos sie uporalismy ale ile bylo nerwow przy tym ...
Bąbelku super ! No to niedlugo juz koniec wyprawki
Ja musze dokupic jeszcze torbe do spzitala i ciagle nie wybralam jaka ...
Tez sie smialam z 3 dzieci hehe
Ale moze zakocona wklei ta nasze liste teraz co robilaPauLLa, polkosia, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
hej zastanawiamy się z mężem nad zakupem tego mieszkania, tylko choroba ten salon z aneksem taki mały, plusem są trzy sypialnie. Mogłabym prosić o waszą opinie?
http://www.murapol.pl/images/upload/inwestycje/warszawa/4pr/rzuty/III%20etap/bud%20p/P%2012-page-001.jpgZosia
-
Boli mnie głowa i nie mogę spać,
chociaż dokoła wszyscy już posnęli,
nie mogę leżeć i nie mogę wstać,
mija ostatnia nocka w szpitalnej celi!
Tylko noc, noc, noc! Płoną światła KTG.
Nocna położna teren przeczesuje!
Ostatnia doba - jutro będę tam,
ale na razie ciągle jestem tutaj,
nie mogę leżeć i nie mogę spać!
KTG wciąż mierzy jak serce puka...
Gdy przyjdzie ranek stanę w świetle oddziałowych bram,
się pożegnam i powiem do widzenia!
Nie wiem czy będzie już lekarz czekał tam?
To nie ma znaczenia, bo wychodzę ze szpitalnego więzienia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 16:39
paula1, ss, Nynusia, Lexie, szczesliwa_mamusia21, lojkalojka, Blondik, Bąbelek, ZakręconaOna, Arielka, IviQ, estrella, Lucy7, Magnosia, ~Rewianka~, jaroszka, agania, nat_alia, agaton, lili_madlen lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Helloo!
Jakoś nie miałam czasu przez dwa dni
dni napisać,podczytywałam trochę i bardzo mnie cieszy,ze Polkosiu wychodzisz jutro do domku!Czytałam wypowiedzi Twojej sąsiadki i smialam się w głos ale Tobie pewnie do śmiechu nie było..
Szczęsliwa,chodzi o komodę z allegro tą taką wenge? Szkoda,ze wczesniej nie weszlam na forum bo moj sie z nią jakos uporał,moze by doradziłDobrze ze jednak daliscie rade!!
polkosia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
miska2503 wrote:ja to się boje tego salonu z aneksem, że to takie małe
Nawet, jeśli małe, to wygodne! My mamy dom starej daty i kuchnię daleko od salonu, to upierdliwe.miska2503 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn