Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Polkosia haha juz widac ze nie mozesz sie doczekac !
Tak Lexie tylko ze moja jest biala, nawet myslalam o Tobie i mowilam D ze napisze ale nie bylo Cie wlasnie na forum troche to wiedzialam ze i tak nie zobaczysz, ale dziekuje za checi :* Dziewczyny trzymaly kciuki i jakos sie udalo hehepolkosia, Lexie lubią tę wiadomość
-
My mamy teraz mały aneks i duży salon i to jest mega wkurzajace! Mało szafek, ciężko nawet przygotowywać posiłki, bo jest mało blatów, a ja nie jestem bardzo wybredna:)) nie wiem jak dokładnie wygląda rozkład, bo pisze z tel. i ciężko mi sprawdzic:)
właśnie wracamy z Żelazowej... Cudownie było spędzić trochę czasu razem... No i skoczyć na randke:)szczesliwa_mamusia21, Nynusia, lojkalojka, jaroszka, agaton, lili_madlen lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Polkosia hahahahahahhahahahahahahahHHahaha !
Linka Ja mam twardnienia w upały po kilka razy dziennie a bez raz na ruski rok a lekarz mi przepisał luteine 50 mg dopochwowo , magnez i nospa w razie mocnegopolkosia, linka220 lubią tę wiadomość
-
U nas był obchód i ta lekarka twierdzi, że pessar i Luteina na raz to nie bardzo i jakby co, to można odstawić, ale zadecyduje lekarz, który mnie wypisze jutro. W każdym razie widzicie, wszystko zależy od lekarza. Ona odradza, a jutro inny pewnie da mi receptę i każe brać ze 2 tygodnie.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
miska2503 wrote:hej zastanawiamy się z mężem nad zakupem tego mieszkania, tylko choroba ten salon z aneksem taki mały, plusem są trzy sypialnie. Mogłabym prosić o waszą opinie?
http://www.murapol.pl/images/upload/inwestycje/warszawa/4pr/rzuty/III%20etap/bud%20p/P%2012-page-001.jpg[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Arielkaja tez mam problem z podejmowaniem decyzji
Polkosia - poetka
ss oby przeszlo . Polez do wieczora i sie zrelaksuj
Paulla sliczna przyszla mamusia z Ciebie !!!
Ja po obiedzie zrobilam drzemke i teraz robie gofry .Mial byc spacer, ale pada i grzmi.
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Dziewczyny POOOOMOOOCYY!!!!
zaczęliśmy składać komode która zamowilam na allegro, instrukcja taka ze nie wiadomo o co chodzi , 8 obrazków i nic nie jest napisane
Nic nie pasuje wszystko do kitu , leże w sypialni bo juz mi się zrobiło słabo a D chce ja wyrzucićtak czekalam na ta komode .... Ale na prawdę nie wiem jak ja złożyć ...
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Powiem wam tak ja bym chciala nawet teraz miec rodzicow razem mimo to jakby sie klocili czasami.swieta nigdy nie byly swietami i zycie juz nigdy takie samo po rozwodzie.i do tej pory ciezko bo chrzciny bede organizowac bez rodziny...sami chrzesni.porazka..
[/url]