Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozatym zycie nigdy nie jest proste i trzeba sie wspierac w trudnych chwilach tez..najprosciej sie rozwiesc..nawet nie chcialabym tego zrobic z wartosci religijnych..moze to jakas misja ???.bylismy w kosciele..potem mnie przytulil i przeprosil..moze ma jakas niestwierdzona nerwice jak mamusia...chore to wszystko...moze musi mu ktos pokazywac jak mozna zyc inaczej.
~Rewianka~, nat_alia lubią tę wiadomość
[/url]
-
Iviq jesteś! Tyle razy o tobie myślałam nawet mi się snilas i Cie wywolywalam ! Fajnie ze jesteś :*
Mam nadzieje ze cos wybierzecie, choć nasza jest prawie taka jak z ikei wiec lepiej było kupić w ikei przynajmniej instrukcja by była normalnaale nie ma tego złego 4h pracy parę razy zaczynalismy od nowa ale się udało !
-
nick nieaktualnyCześć
Polkosia super, że jutro wychodzicieTylko dbaj o siebie i odpoczywaj!
Nynusia moja mała ostatnio zachowuje się podobnie jak Twoja... całą noc przesypia, nie budzi się nawet jak idę siku, a praktycznie cały dzień szaleje w brzuszkuJak dla mnie to tak mogłoby jej zostać po porodzie... przynajmniej nocki będą przespane
IviQ fajnie, że wróciłaśco tam u Ciebie?
Szczęśliwa fajnie, że udało Wam się skręcić tę komodę
My będziemy mieć meble za tydzień i dopiero wtedy zacznę pranie na całego.
SS mnie też ostatnio pobolewa dół brzucha... Kilka dni temu miałam takie lekkie bóle okresowe, później czułam kłucie, a od wczoraj jeszcze inny ból. Mam wrażenie jakby moja mała jakoś tak się układała, że mi na coś naciska i boli mnie brzuch i kręgosłup przy okazjiWizytę mam dopiero 1 września więc jak nic więcej nie będzie się działo to poczekam cierpliwie... ale czasami martwię się czy aby wszystko ok i mała dotrwa do 38 tygodnia w brzuszku.
polkosia, szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Byl ktos dzisiaj w kosciele???
Kazanie bylo o mezach ktorzy musza szanowac zony hahaha...kochac je..opiekowac sie nimi..moze to zadziakalo maz jsk baranek i nawet ciasto chce robic heheh
Bąbelek, ZakręconaOna, Nynusia, nat_alia, annggela, BATTINKA lubią tę wiadomość
[/url]
-
Rozmawiałam jeszcze z lekarką, bo odkąd jestem na pessarze tu w szpitalu, to zapomniałam co to jest ból spojenia... I ona powiedziała, że to na pewno nie spojenie mnie bolało, tylko ucisk na szyjkę. To właśnie bardzo podobnie boli, tak tam w środku. Wychodzi na to, że te ostatnie ataki bólowe, to właśnie był sygnał od szyjki, ale kto to wiedział... Byłam pewna, że to spojenie.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
dzieki estrella. NA fb byłam z Wami cały czas ale tutaj tyle produkowałyście że nie ograniałam:/
u mnie generalnie ok ale młody jest za malutki i mam skierowanie do szpitala. Jadę rano choć mi się nie chce i chciałabym by mnie przebadali i puścili do domu a właściwie do pracy. ale zobaczymy6 co będzie. Ostatnio za chiny nie mam apetytu pewnie przez pogodę i moze dlatego on tak mało rośnie. NIe wiem, ale martwiłam się tym już od ok 22 tyg. jest ruchliwy więc aż tak się nie stresuje. Mam tylko0 nadzieję ze to nic poważnego, dostałam juz leki8 na przepływy i zobacze czy od czwartku są jakies efekty:) a poza tym wszystko super i każdemu zyczę tak łagodnego przebiegu ciązy. Gdyby nie roamiary małego możnaby powiedzieć że czuje się rewelacyjnie:)polkosia, estrella lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
zetaaa wrote:Byl ktos dzisiaj w kosciele???
Kazanie bylo o mezach ktorzy musza szanowac zony hahaha...kochac je..opiekowac sie nimi..moze to zadziakalo maz jsk baranek i nawet ciasto chce robic heheh
Nooo byłam Super kazanie o mezach i ojcachszkoda ze męża nie zabrałam
-
nick nieaktualnyJa też jakiś czas się nie udzielałam bo nie było szans wbić się w wątek
Iviq w takim razie trzymam kciuki, żeby z przepływami było wszystko dobrze i z maluszkiem równieżprzecież nie może być inaczej!
Zazdroszczę takiego łagodnego przebiegu ciąży... ja z każdym dniem mam coraz więcej dolegliwości i baaardzo chciałabym urodzić pod koniec wrześniaale zobaczymy kiedy malutka postanowi wyjść bo to w sumie do niej należy decyzja
IviQ, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Estrella to nie byl bol okresowy,taki jakis inny,skurczowy,do tego wyladawalam w wc ale nie wiem czy nie ze strachu:p
Cala ciaze mam skurcze i twardnienia ale do tej pory nie byly bolesne.do tego moja gin twierdzi ze urodze przed terminem i mi wyobraznia podzialala,ale już nie smęce,jest lepiej;):* -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/5db1972067a1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/149f0074530a.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f4796d2986d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b38f130d46a.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f3ba7f02bc2.jpg
Moje literki... poobracało te zdjecia cholera wie czemu
Pozdrawiam was dziewczyny.ss, IviQ, FreshMm, lojkalojka, zakocona, szczesliwa_mamusia21, paula1, Lucy7, Arielka, madu, agania, Lexie, nat_alia, Nynusia, agaton, miska2503, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Mnie ciągle boli w dole brzucha, jak chodzę. Nie wiem co to za ból i gdzie to boli. Dodatkowo siku mi się wtedy też chce mocno.
My sobie dzisiaj na plaży poleżeliśmy trochę w cieniu nad wisłą i potem graliśmy na laptopie. teraz L ogląda mecz, a ja spróbuję się zdrzemnąć, bo cały dzień mi głowa pęka (już 2 apapy wzięłam) i bolą oczy.
Jak nie urok, to sraczka..
Fajne te twoje literki nenka.
Zeta, ja bym nie chciała mieć wiecznie skłóconych rodziców, i ojca traktującego matkę w taki sposób, byleby święta spędzać razem. Ale ja mam inne priorytety.polkosia, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
freshMM tez czasmi mnie pobolewa ale jestem pewna ze główka naciska bo wystarczy ze maly poszaleje ulozy sie inaczej i juz nie boli
FreshMm lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Czesc kobitki
Szybko tylko Misce w temacie mieszkania doradze, a potem opowiem co u nas po weekendzie
Miska, wiec moim zdaniem kuchnia zdecydowanie za mała, a na dodatek w połączeniu z salonem - dla mnie kiepskie rozwiazanie, bo będziesz ja zawsze musiała miec w czystości, bo centralnie widać ja z salonu. Chybaze postawisz sobie tam gdzies taki wysoki blat z szufladami, szafkami, zeby miec wiecej miejsca oraz oddzielić troszkę kuchnie od salonu.
Pytałas o nasze opinie, wiec to jest mojapowodzenia w rozmyslaniach
szczesliwa_mamusia21, miska2503 lubią tę wiadomość