Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/42ae0d7fefdb.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e52533cad09.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/43f08a990494.jpg
Jeszcze nie wykonczony ale juz fajnie wygladaZakręconaOna, nat_alia, polkosia, estrella, Lexie, ola.321, Bąbelek, lojkalojka, ewwiel, jaroszka, Magnosia, PauLLa, Little Frog lubią tę wiadomość
-
O kurde,Misiowa,gratulacje!!
Dużo zdrówka dla was obydwu!
Aanaa,trzymamy kciuki za Ciebie dalej:)
Ja sobie w takim razie w domu zrobię lewatywę,jesli u mnie w szpitalu nie robią,dzieki za info:)
Natalia,ciekawe co powie lekarz.
Oj dzieje sie dzieje:)
Ja sobie dzisiaj zrobiłam zdjęcie swojego brzucha i oniemialam jaki on wielki:) zaraz wam wrzucę
Angela,pokoik superowy:)annggela, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Ola, serduszko jest na górze po lewej, a po prawej niżej te 15-20 to właśnie oscylacje. Powyżej 25 to już lekkie skurcze, spinanie brzucha
Ja miałam najwięcej 50. A na samym dole to już Twoje tętno.
ola.321 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a8b014fda16.jpg
polkosia, nat_alia, ZakręconaOna, Lexie, zakocona, estrella, agania, ola.321, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, lojkalojka, ewwiel, onka, paula1, IviQ, jaroszka, Magnosia, ss, ~Rewianka~, Muffinka1019, Nynusia, PauLLa, annggela, Little Frog, Aleksandra90, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Agaton super brzusio
wyglądasz prześlicznie
agaton lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Ola, serduszko jest na górze po lewej, a po prawej niżej te 15-20 to właśnie oscylacje. Powyżej 25 to już lekkie skurcze, spinanie brzucha
Ja miałam najwięcej 50. A na samym dole to już Twoje tętno.
hmm to chyba u mnie to inaczej wyglądało
u mnie były wykresy na górze i na dole
i jeszcze niżej czas etapami - i wszystko przez cały poziom.
Zrobię sobie zdjęcie następnego wydruku bo teraz nie wiedziałam że gin sobie zachowa.
No chyba że mówisz o tym co widać na monitorze... -
agaton wrote:Zakocona,a co ciekawego bylo na SR?
Nie używać tych gazikow ze spirytusem. W pierwszym tyg ok 70 gazikow się zużywa. 3-4 kupy dziennie na kp do 6 tyg to bdb, 4-6 z siku do 8 tyg bdb. Co tam jeszcze. Smoczka nie dawać, jeśli naprawdę nie ma potrzeby, a jak już trzeba koniecznie to nie wcześniej niż po 4-5 tyg. Poduszki kliny odpadają, dzieciak ma spać koniecznie na płasko.
W sumie to tylereszta to było ubieranie, noszenie, mycie, podnoszenie i prodecury szpitalne (badania itp).
agaton, Bąbelek, estrella, IviQ lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:Mieliśmy o pielęgnacji malucha.
Nie używać tych gazikow ze spirytusem. W pierwszym tyg ok 70 gazikow się zużywa. 3-4 kupy dziennie na kp do 6 tyg to bdb, 4-6 z siku do 8 tyg bdb. Co tam jeszcze. Smoczka nie dawać, jeśli naprawdę nie ma potrzeby, a jak już trzeba koniecznie to nie wcześniej niż po 4-5 tyg. Poduszki kliny odpadają, dzieciak ma spać koniecznie na płasko.
W sumie to tylereszta to było ubieranie, noszenie, mycie, podnoszenie i prodecury szpitalne (badania itp).
To ja z doświadczenia zapytam, jak nie spirytus to co? Ma się nabrać 3 miesiące?
Poduszka klin, fakt jest kiepska, ale nie służy do wygody, tylko aby dziecko nie zachłysnęło sie pokarmem. Ja podkladam książki pod nogi od łóżeczka.
Jezeli dziecko nie dopomina sie smoczka do 4 tygodnia, to juz smoczka chcieć nie bedzie. -
ola.321 wrote:hmm to chyba u mnie to inaczej wyglądało
u mnie były wykresy na górze i na dole
i jeszcze niżej czas etapami - i wszystko przez cały poziom.
Zrobię sobie zdjęcie następnego wydruku bo teraz nie wiedziałam że gin sobie zachowa.
No chyba że mówisz o tym co widać na monitorze...
No na monitorze, tak zrozumiałam pytanie, hahahaA jeśli o wydruk chodzi, to ja mam dwa wykresy jeden pod drugim i to moje i dziecka serce, a na dole płaska linia prawie około 20, jak nie miałam skurczów. A jak miałam na 40-50 co kilka minut, to taki rozciągnięty wykres był.
ola.321 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn