Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Trafiliśmy dzisiaj w Makro na wyprzedaży -50% robota planetarnego Kenwood - mąż od razu zajarany spakował na wózek. A ja chciałam tylko blender
A teraz siedzę w kartonach i tracę orientację co z czym i gdzie... I gdzie ja to w ogóle pochowam wszystko
IviQ lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
aanaa wrote:Ja chodzę tylko w przerwach od ktg i nico
Tak to ciągle jestem podpieta. 75 przezylam
Do ilu dochodzą skurcze? 150?
Do 120 przy partych mówili mi w szpitalu, ale nie wiem?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A co do wagi, to pojechałam zważyć się do mamy i tam tyle samo, co w domu, czyli schudłam 1 kg przez ostatnie 3 tygodnie. Dziwne... Ale najważniejsze, że córa rośnie
ss, nat_alia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia - a jak miałaś KTG to są 2 wykresy jeden na górze tam jest FHR
i jeden na dole - i co to jest? skurcze? bo tam mi max do 40 dochodziło ale częściej ok 20 było z tego co pamiętam... i się właśnie zastanawiam i nie mogę znaleźć opisu na necie. -
agaton wrote:Natalia,to i tak blisko widac koniec:) dasz rade i niedługo skończysz:)
A dlaczego maja Cie dac do szpitala? Niż jednak sie obejdzie bez tego,a najwyżej weźmiesz laptopa i kupisz wszystko przez net:)
szyjka się skracała, cały czas mam twardy brzuch i do tego napinania, we wtorek koncze brać wszytskie lekarstwa i mam czekać na akcje
ale mam nadzieję że nie będę musiała iść od razu do szpitala, chociaż przy tym dodatnim GBS nie wiadomo
Anaa cały czas kciuki zaciśnięte -
ZakręconaOna wrote:Natalia cos przegapilam kochanie ? I Ty biedna w szpitalu ? Rodzic będziesz ? Jezu jak Ja czytam ze niezauwazylam ! :o
-
Natala za Ciebie rowniez trzymamy kciuki kochana :* Juz niedlugo wrzesien takze i tak ladnie dotrwalysmy !
Kurcze kolezanka jechala do miasta gdzie kiedys pracowalam , akurat byla pauza zabralam sie z nia , jejku jak fajnie bylo spotkac ludzi i zobaczyc sie z misiaczkiem moimmam teraz powera na wszystko , jejku ja potrzebuje wychodzic z domu ! To mnie orzezwia
Little Frog, Lexie, PauLLa, nat_alia, agaton, jaroszka, Magnosia lubią tę wiadomość
-
nat_alia wrote:nie nie spokojnie kochana jeszcze nie... ale za tydzien już może tak - wszystko zależy od wtorkowej wizyty u lekarza - jedne jest pewne mały już pcha się na świat
My powinniśmy mieć wątek sierpniowo,wrzesniowe pazdziernikowki . :p
Ah te maluchy no ! Ale jak nawet za tydzień się urodzi to silny chłopak !będzie dobrze :*
nat_alia lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Natala za Ciebie rowniez trzymamy kciuki kochana :* Juz niedlugo wrzesien takze i tak ladnie dotrwalysmy !
Kurcze kolezanka jechala do miasta gdzie kiedys pracowalam , akurat byla pauza zabralam sie z nia , jejku jak fajnie bylo spotkac ludzi i zobaczyc sie z misiaczkiem moimmam teraz powera na wszystko , jejku ja potrzebuje wychodzic z domu ! To mnie orzezwia
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Zakrecona oj to nie takie proste , teraz caly tydzien jestem uwieziona bo D ma drugie zmiany nie mam auta wiec siedze w domku ,no i tak to wychodzi wszystko , ani sklepu ani znajomych eh , no nic juz niedlugo bedzie maluszek nie bede sie nudzic
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Ja też nic nie wiedziałam. Ale faktycznie ostatnio tu niezłe poruszenie. Aż się boję myśleć co będzie się działo koło połowy września...
Szczęśliwa mamusi, takie spotkania po dłuższej przerwie dodają życiaJa też jestem taka zabarykadowana w domku i mało gdzie wychodzę....
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Zakrecona oj to nie takie proste , teraz caly tydzien jestem uwieziona bo D ma drugie zmiany nie mam auta wiec siedze w domku ,no i tak to wychodzi wszystko , ani sklepu ani znajomych eh , no nic juz niedlugo bedzie maluszek nie bede sie nudzic
Dokładnie , niedługo malunio będzie i dużo razniej i lepiej .szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość