Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:no kiszka kiszka , no ale juz i tak dlugo wytrzymalam od lutego na zwolnieniu ...
Little oj szkoda ze blizej siebie nie mieszkamy to jakos bysmy sie wspieraly
Ale no juz final , ostatnia prostaAle na szczęście zawsze można zaglądnąć na forum i chociażby poczytać
I przy okazji się czegoś dowiedzieć - przyjemne i pożyteczne
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:
Blondik,super ten kocyk,siostra mi kupiła bialy bo tylko taki kolor został,mówi,ze fajny,strasznie milusiDzieki Tobie go mam
dziękuję :-*
Blondik lubi tę wiadomość
-
Natalia a więc jeszcze tydzień
Szczęśliwa cieszy mnie,że miło spędziłaś dzień:* a ja na zwolnieniu od marca...na szczęście remonty a potem zaczęli nas odwiedzać goście i tak jakoś leci
Zakręcona tak propo Twoja waga jest nieważna:* dla kogoś ważnego tak zmieniło się Twoje ciało:*
Aanaa Ty chociaż wiesz ile mają Twoje skurcze bo ja dostałam oxy i nic nie patrzyli ale przy ktg kontrolują tętno dzidzi,więc ten tego. Trzymam kciuki ciągle!!! Ważne,że oxy już działa:* kucaj i chodź dużo...
Właśnie zaczyna się na polsacie pokojowka na Manhattanie kocham
Mały nie daje spokoju...a to skurcze a to on się wypina...nat_alia, szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, Lexie, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Frogi dokladnie tak jak mowisz !
Paulla dziekuje , fajnie ze kogos cieszy moje szczescie heheMoj tez kopie i sie wypycha !
Tez upoluje chyba ten kocyk choc mam juz 3
Ps. wzielam sie za sprzatanie , tzn wycieram kurze myje stol , i mysle czy by umyc okno ? Tak mnie korci i saama juz nie wiem ...PauLLa lubi tę wiadomość
-
ss wrote:Nataliabto jaka tą szyjke mialas ze nastawiasz sie na szpital?
lekarz juz ostatnio proponował szpital ale odmówiłam, teraz już chyba nie odmówie
-
Jest Hania!!!!!
Nynusia, szczesliwa_mamusia21, Arielka, Little Frog, annggela, ZakręconaOna, green, ola.321, soraya, Blondik, jacusianka, nat_alia, paula1, agania, polkosia, IviQ, estrella, magdallenee, zakocona, Lexie, Bąbelek, jaroszka, Magnosia, mała.mi, Kitaja, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla MISIOWEJ