Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaroszka i arielka dzięki za link ale zastanawiam sie czy nie kupię kompletu zaraz z pościelą. Dlatego tak zwlekam ehhh...najwyżej kupie oddzielnie
Aanaa kciukaski ciągle trzymamy :*
Aaaaaa i dzisiaj 33tc!!!!
Zapomniałabym a to już tak blisko końca jejku...
Najchętniej walnełabym się pod kołderke i poszła spać...
Zupa pomidorowa??u mnie pulpeciki w sosie pomidorowym z pomidorkami malinowymi czy jak one się zwądostajemy co jakiś czas od wujka R taaaakie świeżutkie.
Na plusieee eee 8...ale ja na wadze już 8z przodu...odkąd zaczęłam ósmy miesiąc jem niewiele...nic mi nie smakuje...nawet chlebek z ogórkiem kiszonym...owoce też już wychodzą mi bokiem...a jeść coś trzeba przecież...
Poza tym dzień lenia cd...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 16:48
Lexie, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Pomidorowa wyszla fenomenalna,mężu chwalil chyba z 10 razy i dokladke zjadl,to musiała byc pyszna:) robiłam z tych podłużnych pomidorów,uwielbiam je.
Aleksandra,to chamstwo i wg mnie dyskryminacja,bo wiadomo,ze kobieta rodzi dzieci i przez to ma nie dostawać pieniędzy... Facet sobie może pracować caly czas,ale kobieta powinna miec warunki zapewnione do urodzenia dziecka,eh,szkoda,ze to tak wygląda... W każdym razie mysle,ze jest duza szansa,ze Twój urlop moze przejac mąż,ale to jakos zaraz po porodzie sie chyba określa ile tego urlopu. Musisz poczytać o tym,albo moze ktoras podpowie cos,bo ja nie zamierzam mojemu małżowi dać swojego;)
Natalia,to i tak blisko widac koniec:) dasz rade i niedługo skończysz:)
A dlaczego maja Cie dac do szpitala? Niż jednak sie obejdzie bez tego,a najwyżej weźmiesz laptopa i kupisz wszystko przez net:)Little Frog, nat_alia lubią tę wiadomość
-
polkosia ja też miałam tak dwa dni temu, maluch w ogóle się nie ruszał więc panikowałam, ale wczoraj trochę więcej i dziś już fika normalnie, moja gin powiedziała, że to naturalne i że my też mamy dni czasem bardziej aktywne a czasem nie
paula ja zamówiłam takie pościele:
http://allegro.pl/18ele-90x120-posciel-z-moskitiera-haft-do-wozka-i5351350993.html
oczywiście są też w różnych częściach
aanaa trzymamy kciuki
Mi właśnie na wadze wybiła 7 z przoduczyli ok 15kg w plusie, na szczęście na dietce cukrzycowej tyję teraz w gramach a nie kilogramach
polkosia lubi tę wiadomość
-
Hellloł
Ja dziś mam zakręcony dzień, najpierw byłam u sąsiadki na kawce potem koleżanka przyszła do mnie na kawkę i teraz jestem w trakcie gotowania ogórkowej
U mnie na plusie coś ok 20 kg... ale chyba mniej niż 20 ;p
To co dziś dwie kruszynki nam przybędą?
Dziewczyny Anaa i Misiowa trzymam kciuki za was.
Ktoś jeszcze?
Robimy drugiego Dziedzica
-
onka wrote:Dzieczyny, a chciałam Was zapytać o ketony w moczu. Nie powiedzieli mi wczoraj w szpitalu, ale wyszły mi chyba wysokie (wpisali "+++"). Wiem, że niektóre z Was miały też podobne wyniki, co one oznaczały?
U mnie są ketony jak za mało wypiłam wody lub za mało zjadłam. Jeśli nie masz stwierdzonej cukrzycy, to nie musisz się obawiaćonka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
magdallenee wrote:A ja właśnie szykuje sobie ciepła kąpiel bo brzuch się spina, nad spojeniem ciągnie, a krzyż łupie niemiłosiernie od ponad godziny
jak nie przejdzie jadę na IP
Jejku biedulka kolejna: ( meczaca ta koncowka ciąży bardzo jest eh . Coraz bliżej końca jesteśmy , podobno takie rzeczy mogą się zdarzać ale u Nas jakoś za wcześnie ruszają pewne sprawy -
aanaa wrote:Wpadam na chwile napisać ze cholera troche bola te skurcze, a wcale nie są takie silne. Daje rade wytrzymać ale jakos to powoli idzie...czekam na jakies badanie bo nawet nie wiem czy mam jakies rozwarcie
dzieki za kciuki, tylko nie przestawajcie ich zaciskać
Aanaa, trzymamy!!!aanaa lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Leze sobie pod oksytocyna, skurcze ok 70 wiec niewiele i pozwolę sobie wam doradzić lewatywę. Przy takich skurczach czuje parcie na tylek, a przy mocniejszych to się nic w środku nie utrzyma
polkosia, ZakręconaOna, Little Frog, estrella, ola.321, szczesliwa_mamusia21, green, soraya, dodinka, onka, nat_alia, Lexie, lojkalojka, agania, ~Rewianka~, Nynusia, Blondik, paula1, agaton lubią tę wiadomość
-
magdallenee wrote:A ja właśnie szykuje sobie ciepła kąpiel bo brzuch się spina, nad spojeniem ciągnie, a krzyż łupie niemiłosiernie od ponad godziny
jak nie przejdzie jadę na IP
Minie! Ja już miałam dwa takie fałszywe alarmy, byłam pewna, że się rozkręcaKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
aanaa wrote:Leze sobie pod oksytocyna, skurcze ok 70 wiec niewiele i pozwolę sobie wam doradzić lewatywę. Przy takich skurczach czuje parcie na tylek, a przy mocniejszych to się nic w środku nie utrzyma
Annaa dzięki za info, u nas w szpitalu można zażyczyć sobie lewatywę, albo samemu przywieźć jakieś czopku lub coś na wypróżnienie i załatwić to samemu. Tak się właśnie zastanawiałam, ale skoro piszesz że nie taka straszna to może się zdecyduję na lewatywę szpitalną
-
Aana no Ja sobie osobiście niewyobrazam bez lewatywy rodzic bo brzydko mówiąc pewnie bym obkupsztalila pol sali z takim parcie CHOCIAZ przy moich cizzowych zaparciach jest szansa ze nic by nie poszło hahaha
Co do Twojego postępu porodu to pewnie będzie z chwili na chwile coraz mocniej .
Podobno ( TAK SLYSZALAM I OGLADALAM NA POLSKICH PORODACH) , ze przy oksy powinno się pochodzić , poruszać ogólnie to ona jakoś wtedy lepiej działa , przyspieszaagaton lubi tę wiadomość