Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bree wrote:Hej dziewczyny, moze mnie jeszcze pamietacie
Wpadlam w odwiedziny
a tak naprawde to sie pochwalic ze jestem w ciazy, w marcu zostalam aniolkowa mama, a na 4 pazdziernika mialam termin, chyba moj aniolek zdecydowal sie do mnie wrocic
Pozdrawiam was wszystkie, duzy byziak
Bree - no oczywiście że pamiętamy!spokojnej ciąży, kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 12:52
Bree lubi tę wiadomość
-
Ja tez przerwalam na chwile pradowanie a tu prosze;))
Aanaa gratuluje córusi,to juz duża dziewczynka a ty jestes mega dzielną mamuśka.o ile dobrze pamietam TPmialas na 2.10?
Bree dla ciebie tez ogromne gratulacje i zaciśniete kciuki!!odwiedzaj nas:*Bree, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Jejku ale sie wzruszylam, normalnie az mi lzy w oczach stanely
tak sobie po cichutku myslalam ze fajnie by bylo zajsc przed tym moim pazdziernikowym terminem porodu no i chyba sie udalo, w ogole to staralismy sie juz od poczatku ale nic nie wychodzilo, a ostatnio mielismy remont i przeprowadzke, odpuscilismy przygotowania, starania a tu taka niespodzianka, we wtorek mialam miec @ a wyszly dwie kreski na tecie ovu bo nawet ciazowego w domu nie mialam, polecialam na miasto po ciazowy i tez byly dwie kreski. Biore lutke tak na wszelki wypadek no i czekam na rozwoj wypadkow, do lekarz umowilam sie na 12 wrzesnia i bede sie cieszyc jak zobacze juz serduszko
A powiedzcie czy poza Aanaa jeszcze ktoras z Was urodzila?
W ogole strasznie dziekuje za gratki, to cholernie mile:* po takim czasie jeszcze o mnie pamietacie
ola.321, jaroszka, polkosia, nat_alia, dodinka, stokrotka25, paula1, lili_madlen, Lexie, Nynusia, agaton, estrella, agania, ewwiel, Amerie, IviQ lubią tę wiadomość
-
Aanaa gratulacje Kochana :* dałaś radę:* teraz już masz Córeczkę obok,więc tylko się cieszyć:*
Bree wspaniała wiadomość:*rośnijcie zdrowo :*
Ostra wymiana zdań była ale dobrze,że już wszystko ok
My wstaliśmy,zjedliśmy,posprzątałam i wgl...i chciałam te koszyczki na kosmetyki zrobić to mi R schował nożyczki. Jaka ja jestem zła na niego!!!
Brzuch mnie boli już...a pogoda średnia...taki humor kijowyBree lubi tę wiadomość
-
Bree, gratulacje
właśnie przez ostatnie 2 dni o Tobie myślałam, gdzie się podziewasz i czy masz jeszcze konto... miła niespodzianka Cię widzieć
Aanaa, ogromne gratulacje!!! :* łezka się w oku kręci, a ja czekam dalej na swoje maleństwoBree lubi tę wiadomość
-
O rety rety! Ale niusy!
Aanaa gratuluje! Bardzo sie cieszę, ze juz po i nie cierpisz :*
Bree wspaniała wiadomość bede trzymać za Ciebie kciuki wpadaj do nas i informuj co i jak! Chce zobaczyć zdjęcie z usg
Lexie dziękuje za Twoja wypowiedz i pocieszenie :*
Angela :*
annggela, Lexie, Bree lubią tę wiadomość
-
Wiecie co ... ja sobie tak z ciekawości weszłam na te jadowite żmije i nie zauważyłam niczego co mogłoby spowodować taka reakcje
u nas bywało gorzej, a jednak nadal sie wspieramy i potrafimy normalnie ze sobą rozmawiac
Nasz grupa jest po prostu the best i tyle w temacie, nie ????Magnosia, jacusianka, dodinka, Muffinka1019, ola.321, FreshMm, Lexie, Nynusia, agaton, onka, estrella, ZakręconaOna, polkosia, lojkalojka, ~Rewianka~, Lucy7, IviQ lubią tę wiadomość