X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Bree Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Bree! Jak miło Cie słyszeć i jeszcze z takimi wieściami ! Ostatnio Cie wspominalysmy a tu takie informacje ! Gratulacje ! <3 <3 Odwiedzaj nas czesciej ! buziaki :*

Mam nadzieje ze dobrze mnie wspominalyscie 3:) Ja tez o Was myslalam ale jakos tak zwlekalam z odwiedzinami tutaj i o, teraz mialam okazje zeby wpasc i sie pochwalic :) To tak jakby po dlugiej podrozy wrocic do domu :3

szczesliwa_mamusia21, ss, lili_madlen, Lexie, paula1, lojkalojka lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula1 wrote:
    Poprasowałam trochę, patrząc jak szybko nasze dzieciątka chcą już wychodzić spakowałam prawie torbę do szpitala i mówię wejdę zobaczę co słychać...
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36b4925aedad.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf0200d3c9d3.jpg

Aanaa gratulacje Kochana, dużo zdrówka dla Was i w końcu niech Ci jeść dadzą, żebyś sił nabrała. Sporo się namęczyłaś...ale już masz kruszynkę malutką przy sobie :)

Bree - super wiadomość, pewnie, że o Tobie pamiętamy...gratulacje i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, spokojnej ciąży :)

Dodinka super te literki zrobiłaś :) A skąd miałaś materiał, żeby zrobić takie literki? masz linka do jakiejś stronki?

Kupiłam na allegro filc to stronka :

http://allegro.pl/filc-1-mm-20x30-cm-filcowanie-sutasz-gratisy-i5506084129.html

i mulinkę kupiłam do obszywania

paula1 lubi tę wiadomość

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś26 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/007ac55e9aa1.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/00236c84b30b.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c38dd3a8b5c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e7809df44cc.jpg

świetny :)

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aguś pojazd boski, ja w adamexie zakochana wiec pisze jak najbardziej szczerze:*

Aguś26 lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No super bryka ! :D :D

Bree no pewnie , że dobrze ! No i mam nadzieje ze bedziesz do nas wpadać :)
    Spokojnej ciąży kochana , ściskam moccno ! :*

Bree lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz dziekuje Wam za wszystkie gratki, kciuki, i cieple slowa, zycze zdrowia, spokoju, szczescia bo to tez sie przydaje i szybkich bezbolesnych rozwiazan :)
    12 wrzesnia mam wizyte na ktorej dowiem sie czegos wiecej :) I oby byly to dobre wiadomosci :) Narazie belly wyliczyl mi termin na 4 maja, co ciekawe poprzedni, aniolkowy termin to tez byl 4 tyle ze pazdziernik :) oby to byl dobry omen :)

Pozdrawiam Was wszystkie i kazda z osobna <3 <3 <3

czasami tu zajrze i powiem co u mnie a przy okazji zobacze ktorej znowu mozna pogratulowac :)

Meeegi, Misiowa, Aanaa gratuluje Waszych pociech, niech coreczki rosna zdrowo :)

jaroszka, ss, ola.321, soraya, estrella, Lexie, Magnosia, paula1, lojkalojka, Amerie lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Konto mam, zawsze co miesiac prowadzilam starannie swoj wykres, a w tym cyklu w ktorym zaszlam nie mierzylam temp, nie robilam testow, i w ciagu calego cyklu zaszalelismy z moim K tylko 2 razy :D no ale z pozytywnym jak narazie rezultatem :) dlatego tez wykresu nie udostepnialam bo go nie prowadzilam :) Zycze Ci duzo zdrowka i szybkiego miekkiego "lądowania" :) A z tym mysleniem to jakas telepatia bo ja 2 dni temu test robilam :D

Zaszłyśmy w ciążę podobnie - starania z ovufriend mi nei szły, bo się za bardzo spinałam i za bardzo chciałam... dopiero jak skasowałam konto, olałam wykresy, przestałam brać witaminy i bach, wtedy niespodziewanie zaszłam. :D

No, telepatia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 13:53

Bree lubi tę wiadomość

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodinka ale talent ! Pozazdrościć :)

Ss wyślę linka jak będę na kompie bo korzystam z tel. Mój szefu założył kamery i Nas podglada hihi

Paula ja juz kończę prasować i tez torba całkowicie spakowana będzie :)

Agus bardzo fajny wózek :)

ss, dodinka, paula1 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodinka, a moze uczyłabys mi samochodziki? Chciałoby Ci sie? Ty to. Potem będziesz wieszać na ścianę ??

relgh371crdcdbv2.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus super wozek :)

Ja po badaniu krwi i moczu oczekiwac bede na wyniki :) mam nadzieje ze beda lepsze :)

No i skoczyc jeszcze musze do apteki bo brakuje mi majtek poporodowych :) :P

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus26 elegancki wózek! :)

My juz po drugiej dawce sterydów. Jak moja mama się dowiedziała o szpitalu to mówiła ze po wyjściu mnie zabiera do nich na działkę żebym w domu nie próbowała czegoś robić :O stwierdziła ze weźmie resztę ciuszków upierze i poprasuje.. Co zrobię nie wiem.. Bardziej martwię się o mojego S żeby miał co do pyszczka włożyć :D ale teściowa zapowiedziała że jak coś do nich będzie chodził na obiadki po ciężkiej pracy.(do swojej mamy ma 2 bloki dalej). Może to jest jakieś rozwiązanie..? Z 4 tygodnie jakbym ładnie poleżała to by było super dla synka. Z tym ze ze 2 tyg max u rodziców, więcej nie dam rady o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 14:01

Magnosia, jaroszka, dodinka lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula mam identyczną torbę:D ale jak dlanie za duża do szpitala i wzięłam mniejszą na te chwile ;) super,że spakowana :)

Agus fura pierwsza klasa :) ja chciałam jakiś granatowo-biały to każdy mi mówi,że na wsi to chwila moment i brudny będzie...bo wg nich to ja gondole na sznurek wezmę i sanki zrobię...-,-

Dodlinka urocze to wszystko :) ja szukam nożyczek :P

Zakocona fajnie,że już prawie koniec prasowania :)

dodinka, paula1 lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa wrote:
    Paula mam identyczną torbę:D ale jak dlanie za duża do szpitala i wzięłam mniejszą na te chwile ;) super,że spakowana :)

Agus fura pierwsza klasa :) ja chciałam jakiś granatowo-biały to każdy mi mówi,że na wsi to chwila moment i brudny będzie...bo wg nich to ja gondole na sznurek wezmę i sanki zrobię...-,-

Dodlinka urocze to wszystko :) ja szukam nożyczek :P

Zakocona fajnie,że już prawie koniec prasowania :)

ah tam mnie tez wkurzaja komentarze o brudzeniu, ale oni tego czyscic nie beda... ja mam tylko bude zielona a reszta wszystko bialutkie watpie zeby to sie jakos specjalnie zabrudzilo, nawet jesli to przynajmniej byl ladny kupiony, a nie czarne gowno "bo sie ubrudzi"

• ss Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulla ja mam podobny wozek do pauli szaro bialy i tez sie juz nasluchalam od tesciowej ze sie brudzil bedzie.w dupie to mam podobal sie nam i jest taki jak sie nam podobal!!!

nenka2, agania, PauLLa lubią tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka, czy u was mówili od kiedy można pić liście malin i brać wiesiołek? Albo u kogokolwiek innego na SR :)?

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, a ta waliza do szpitala na kolkach to taka duża?:) bo w 2 male sie nie mieszcze!:))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 14:24

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka, walizka ma być taka, żeby się pod łóżko zmieściła. Ja jeszcze nie zaczęłam pakowania, ale pewnie 2 małe wezmę i nie wiem jak zapakuję :P

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/64441d2ba125.jpg

Ja mam takie torby, sa dwie ale ta druga to tylko na gruby kocyk dla dzidziusia i na moje laczki.. bo miby nie weszoy do mojej malej torby.. dalam patyczki do uszek, zeby ogarnac rozmiar hehe :P

paula1 lubi tę wiadomość

• ola.321 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie - ile kg mieszczą Wasze walizki? ja już sama nie wiem w jaką się spakować

no i pytanko - jakie ciuszki do szpitala dla dziecka będą ok? np. pajacyk lub body i półśpiochy czy inne komplety bierzecie?

nenka - czyli jak komuś się podoba czarny lub ciemny wózek to ma czarne gówno? hehe nieźle :) ja mam po rodzinie granatowe ;)

jaroszka lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    jaroszka, czy u was mówili od kiedy można pić liście malin i brać wiesiołek? Albo u kogokolwiek innego na SR :)?

od 33/34 tygodnia można już pic raz na dwa dni :) Od 37 już codziennie.

Ja narazie nie piję bo P na szkolenie jedzie od pn na tydzień. Zacznę pic jak wróci :)

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
‹‹ 1942 1943 1944 1945 1946 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ