X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Bree Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Bree! Jak miło Cie słyszeć i jeszcze z takimi wieściami ! Ostatnio Cie wspominalysmy a tu takie informacje ! Gratulacje ! <3 <3 Odwiedzaj nas czesciej ! buziaki :*

Mam nadzieje ze dobrze mnie wspominalyscie 3:) Ja tez o Was myslalam ale jakos tak zwlekalam z odwiedzinami tutaj i o, teraz mialam okazje zeby wpasc i sie pochwalic :) To tak jakby po dlugiej podrozy wrocic do domu :3

szczesliwa_mamusia21, ss, lili_madlen, Lexie, paula1, lojkalojka lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula1 wrote:
    Poprasowałam trochę, patrząc jak szybko nasze dzieciątka chcą już wychodzić spakowałam prawie torbę do szpitala i mówię wejdę zobaczę co słychać...
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36b4925aedad.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf0200d3c9d3.jpg

Aanaa gratulacje Kochana, dużo zdrówka dla Was i w końcu niech Ci jeść dadzą, żebyś sił nabrała. Sporo się namęczyłaś...ale już masz kruszynkę malutką przy sobie :)

Bree - super wiadomość, pewnie, że o Tobie pamiętamy...gratulacje i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, spokojnej ciąży :)

Dodinka super te literki zrobiłaś :) A skąd miałaś materiał, żeby zrobić takie literki? masz linka do jakiejś stronki?

Kupiłam na allegro filc to stronka :

http://allegro.pl/filc-1-mm-20x30-cm-filcowanie-sutasz-gratisy-i5506084129.html

i mulinkę kupiłam do obszywania

paula1 lubi tę wiadomość

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś26 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/007ac55e9aa1.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/00236c84b30b.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c38dd3a8b5c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e7809df44cc.jpg

świetny :)

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aguś pojazd boski, ja w adamexie zakochana wiec pisze jak najbardziej szczerze:*

Aguś26 lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No super bryka ! :D :D

Bree no pewnie , że dobrze ! No i mam nadzieje ze bedziesz do nas wpadać :)
    Spokojnej ciąży kochana , ściskam moccno ! :*

Bree lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz dziekuje Wam za wszystkie gratki, kciuki, i cieple slowa, zycze zdrowia, spokoju, szczescia bo to tez sie przydaje i szybkich bezbolesnych rozwiazan :)
    12 wrzesnia mam wizyte na ktorej dowiem sie czegos wiecej :) I oby byly to dobre wiadomosci :) Narazie belly wyliczyl mi termin na 4 maja, co ciekawe poprzedni, aniolkowy termin to tez byl 4 tyle ze pazdziernik :) oby to byl dobry omen :)

Pozdrawiam Was wszystkie i kazda z osobna <3 <3 <3

czasami tu zajrze i powiem co u mnie a przy okazji zobacze ktorej znowu mozna pogratulowac :)

Meeegi, Misiowa, Aanaa gratuluje Waszych pociech, niech coreczki rosna zdrowo :)

jaroszka, ss, ola.321, soraya, estrella, Lexie, Magnosia, paula1, lojkalojka, Amerie lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Konto mam, zawsze co miesiac prowadzilam starannie swoj wykres, a w tym cyklu w ktorym zaszlam nie mierzylam temp, nie robilam testow, i w ciagu calego cyklu zaszalelismy z moim K tylko 2 razy :D no ale z pozytywnym jak narazie rezultatem :) dlatego tez wykresu nie udostepnialam bo go nie prowadzilam :) Zycze Ci duzo zdrowka i szybkiego miekkiego "lądowania" :) A z tym mysleniem to jakas telepatia bo ja 2 dni temu test robilam :D

Zaszłyśmy w ciążę podobnie - starania z ovufriend mi nei szły, bo się za bardzo spinałam i za bardzo chciałam... dopiero jak skasowałam konto, olałam wykresy, przestałam brać witaminy i bach, wtedy niespodziewanie zaszłam. :D

No, telepatia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 13:53

Bree lubi tę wiadomość

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodinka ale talent ! Pozazdrościć :)

Ss wyślę linka jak będę na kompie bo korzystam z tel. Mój szefu założył kamery i Nas podglada hihi

Paula ja juz kończę prasować i tez torba całkowicie spakowana będzie :)

Agus bardzo fajny wózek :)

ss, dodinka, paula1 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodinka, a moze uczyłabys mi samochodziki? Chciałoby Ci sie? Ty to. Potem będziesz wieszać na ścianę ??

relgh371crdcdbv2.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus super wozek :)

Ja po badaniu krwi i moczu oczekiwac bede na wyniki :) mam nadzieje ze beda lepsze :)

No i skoczyc jeszcze musze do apteki bo brakuje mi majtek poporodowych :) :P

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus26 elegancki wózek! :)

My juz po drugiej dawce sterydów. Jak moja mama się dowiedziała o szpitalu to mówiła ze po wyjściu mnie zabiera do nich na działkę żebym w domu nie próbowała czegoś robić :O stwierdziła ze weźmie resztę ciuszków upierze i poprasuje.. Co zrobię nie wiem.. Bardziej martwię się o mojego S żeby miał co do pyszczka włożyć :D ale teściowa zapowiedziała że jak coś do nich będzie chodził na obiadki po ciężkiej pracy.(do swojej mamy ma 2 bloki dalej). Może to jest jakieś rozwiązanie..? Z 4 tygodnie jakbym ładnie poleżała to by było super dla synka. Z tym ze ze 2 tyg max u rodziców, więcej nie dam rady o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 14:01

Magnosia, jaroszka, dodinka lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula mam identyczną torbę:D ale jak dlanie za duża do szpitala i wzięłam mniejszą na te chwile ;) super,że spakowana :)

Agus fura pierwsza klasa :) ja chciałam jakiś granatowo-biały to każdy mi mówi,że na wsi to chwila moment i brudny będzie...bo wg nich to ja gondole na sznurek wezmę i sanki zrobię...-,-

Dodlinka urocze to wszystko :) ja szukam nożyczek :P

Zakocona fajnie,że już prawie koniec prasowania :)

dodinka, paula1 lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa wrote:
    Paula mam identyczną torbę:D ale jak dlanie za duża do szpitala i wzięłam mniejszą na te chwile ;) super,że spakowana :)

Agus fura pierwsza klasa :) ja chciałam jakiś granatowo-biały to każdy mi mówi,że na wsi to chwila moment i brudny będzie...bo wg nich to ja gondole na sznurek wezmę i sanki zrobię...-,-

Dodlinka urocze to wszystko :) ja szukam nożyczek :P

Zakocona fajnie,że już prawie koniec prasowania :)

ah tam mnie tez wkurzaja komentarze o brudzeniu, ale oni tego czyscic nie beda... ja mam tylko bude zielona a reszta wszystko bialutkie watpie zeby to sie jakos specjalnie zabrudzilo, nawet jesli to przynajmniej byl ladny kupiony, a nie czarne gowno "bo sie ubrudzi"

• ss Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulla ja mam podobny wozek do pauli szaro bialy i tez sie juz nasluchalam od tesciowej ze sie brudzil bedzie.w dupie to mam podobal sie nam i jest taki jak sie nam podobal!!!

nenka2, agania, PauLLa lubią tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka, czy u was mówili od kiedy można pić liście malin i brać wiesiołek? Albo u kogokolwiek innego na SR :)?

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, a ta waliza do szpitala na kolkach to taka duża?:) bo w 2 male sie nie mieszcze!:))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 14:24

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka, walizka ma być taka, żeby się pod łóżko zmieściła. Ja jeszcze nie zaczęłam pakowania, ale pewnie 2 małe wezmę i nie wiem jak zapakuję :P

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/64441d2ba125.jpg

Ja mam takie torby, sa dwie ale ta druga to tylko na gruby kocyk dla dzidziusia i na moje laczki.. bo miby nie weszoy do mojej malej torby.. dalam patyczki do uszek, zeby ogarnac rozmiar hehe :P

paula1 lubi tę wiadomość

• ola.321 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie - ile kg mieszczą Wasze walizki? ja już sama nie wiem w jaką się spakować

no i pytanko - jakie ciuszki do szpitala dla dziecka będą ok? np. pajacyk lub body i półśpiochy czy inne komplety bierzecie?

nenka - czyli jak komuś się podoba czarny lub ciemny wózek to ma czarne gówno? hehe nieźle :) ja mam po rodzinie granatowe ;)

jaroszka lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    jaroszka, czy u was mówili od kiedy można pić liście malin i brać wiesiołek? Albo u kogokolwiek innego na SR :)?

od 33/34 tygodnia można już pic raz na dwa dni :) Od 37 już codziennie.

Ja narazie nie piję bo P na szkolenie jedzie od pn na tydzień. Zacznę pic jak wróci :)

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
‹‹ 1942 1943 1944 1945 1946 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ