Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Bree! Jak miło Cie słyszeć i jeszcze z takimi wieściami ! Ostatnio Cie wspominalysmy a tu takie informacje ! Gratulacje !
Odwiedzaj nas czesciej ! buziaki :*
Mam nadzieje ze dobrze mnie wspominalyscie 3:) Ja tez o Was myslalam ale jakos tak zwlekalam z odwiedzinami tutaj i o, teraz mialam okazje zeby wpasc i sie pochwalic
To tak jakby po dlugiej podrozy wrocic do domu
szczesliwa_mamusia21, ss, lili_madlen, Lexie, paula1, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
paula1 wrote:Poprasowałam trochę, patrząc jak szybko nasze dzieciątka chcą już wychodzić spakowałam prawie torbę do szpitala i mówię wejdę zobaczę co słychać...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36b4925aedad.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf0200d3c9d3.jpg
Aanaa gratulacje Kochana, dużo zdrówka dla Was i w końcu niech Ci jeść dadzą, żebyś sił nabrała. Sporo się namęczyłaś...ale już masz kruszynkę malutką przy sobie
Bree - super wiadomość, pewnie, że o Tobie pamiętamy...gratulacje i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, spokojnej ciąży
Dodinka super te literki zrobiłaś
A skąd miałaś materiał, żeby zrobić takie literki? masz linka do jakiejś stronki?
Kupiłam na allegro filc to stronka :
http://allegro.pl/filc-1-mm-20x30-cm-filcowanie-sutasz-gratisy-i5506084129.html
i mulinkę kupiłam do obszywania
paula1 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze raz dziekuje Wam za wszystkie gratki, kciuki, i cieple slowa, zycze zdrowia, spokoju, szczescia bo to tez sie przydaje i szybkich bezbolesnych rozwiazan

12 wrzesnia mam wizyte na ktorej dowiem sie czegos wiecej
I oby byly to dobre wiadomosci
Narazie belly wyliczyl mi termin na 4 maja, co ciekawe poprzedni, aniolkowy termin to tez byl 4 tyle ze pazdziernik
oby to byl dobry omen 
Pozdrawiam Was wszystkie i kazda z osobna

czasami tu zajrze i powiem co u mnie a przy okazji zobacze ktorej znowu mozna pogratulowac
Meeegi, Misiowa, Aanaa gratuluje Waszych pociech, niech coreczki rosna zdrowo
jaroszka, ss, ola.321, soraya, estrella, Lexie, Magnosia, paula1, lojkalojka, Amerie lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Konto mam, zawsze co miesiac prowadzilam starannie swoj wykres, a w tym cyklu w ktorym zaszlam nie mierzylam temp, nie robilam testow, i w ciagu calego cyklu zaszalelismy z moim K tylko 2 razy
no ale z pozytywnym jak narazie rezultatem
dlatego tez wykresu nie udostepnialam bo go nie prowadzilam
Zycze Ci duzo zdrowka i szybkiego miekkiego "lądowania"
A z tym mysleniem to jakas telepatia bo ja 2 dni temu test robilam 
Zaszłyśmy w ciążę podobnie - starania z ovufriend mi nei szły, bo się za bardzo spinałam i za bardzo chciałam... dopiero jak skasowałam konto, olałam wykresy, przestałam brać witaminy i bach, wtedy niespodziewanie zaszłam.
No, telepatia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 13:53
Bree lubi tę wiadomość

-
Dodinka ale talent ! Pozazdrościć

Ss wyślę linka jak będę na kompie bo korzystam z tel. Mój szefu założył kamery i Nas podglada hihi
Paula ja juz kończę prasować i tez torba całkowicie spakowana będzie
Agus bardzo fajny wózek
ss, dodinka, paula1 lubią tę wiadomość
-
Agus26 elegancki wózek!

My juz po drugiej dawce sterydów. Jak moja mama się dowiedziała o szpitalu to mówiła ze po wyjściu mnie zabiera do nich na działkę żebym w domu nie próbowała czegoś robić
stwierdziła ze weźmie resztę ciuszków upierze i poprasuje.. Co zrobię nie wiem.. Bardziej martwię się o mojego S żeby miał co do pyszczka włożyć
ale teściowa zapowiedziała że jak coś do nich będzie chodził na obiadki po ciężkiej pracy.(do swojej mamy ma 2 bloki dalej). Może to jest jakieś rozwiązanie..? Z 4 tygodnie jakbym ładnie poleżała to by było super dla synka. Z tym ze ze 2 tyg max u rodziców, więcej nie dam rady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 14:01
Magnosia, jaroszka, dodinka lubią tę wiadomość
-
Paula mam identyczną torbę
ale jak dlanie za duża do szpitala i wzięłam mniejszą na te chwile
super,że spakowana 
Agus fura pierwsza klasa
ja chciałam jakiś granatowo-biały to każdy mi mówi,że na wsi to chwila moment i brudny będzie...bo wg nich to ja gondole na sznurek wezmę i sanki zrobię...-,-
Dodlinka urocze to wszystko
ja szukam nożyczek 
Zakocona fajnie,że już prawie koniec prasowania
dodinka, paula1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauLLa wrote:Paula mam identyczną torbę
ale jak dlanie za duża do szpitala i wzięłam mniejszą na te chwile
super,że spakowana 
Agus fura pierwsza klasa
ja chciałam jakiś granatowo-biały to każdy mi mówi,że na wsi to chwila moment i brudny będzie...bo wg nich to ja gondole na sznurek wezmę i sanki zrobię...-,-
Dodlinka urocze to wszystko
ja szukam nożyczek 
Zakocona fajnie,że już prawie koniec prasowania
ah tam mnie tez wkurzaja komentarze o brudzeniu, ale oni tego czyscic nie beda... ja mam tylko bude zielona a reszta wszystko bialutkie watpie zeby to sie jakos specjalnie zabrudzilo, nawet jesli to przynajmniej byl ladny kupiony, a nie czarne gowno "bo sie ubrudzi"
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/64441d2ba125.jpg
Ja mam takie torby, sa dwie ale ta druga to tylko na gruby kocyk dla dzidziusia i na moje laczki.. bo miby nie weszoy do mojej malej torby.. dalam patyczki do uszek, zeby ogarnac rozmiar hehe
paula1 lubi tę wiadomość
-
no właśnie - ile kg mieszczą Wasze walizki? ja już sama nie wiem w jaką się spakować
no i pytanko - jakie ciuszki do szpitala dla dziecka będą ok? np. pajacyk lub body i półśpiochy czy inne komplety bierzecie?
nenka - czyli jak komuś się podoba czarny lub ciemny wózek to ma czarne gówno? hehe nieźle
ja mam po rodzinie granatowe
jaroszka lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:jaroszka, czy u was mówili od kiedy można pić liście malin i brać wiesiołek? Albo u kogokolwiek innego na SR
?
od 33/34 tygodnia można już pic raz na dwa dni
Od 37 już codziennie.
Ja narazie nie piję bo P na szkolenie jedzie od pn na tydzień. Zacznę pic jak wróci

[/url]
[/url]