Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Bree! Jak miło Cie słyszeć i jeszcze z takimi wieściami ! Ostatnio Cie wspominalysmy a tu takie informacje ! Gratulacje !
Odwiedzaj nas czesciej ! buziaki :*
Mam nadzieje ze dobrze mnie wspominalyscie 3:) Ja tez o Was myslalam ale jakos tak zwlekalam z odwiedzinami tutaj i o, teraz mialam okazje zeby wpasc i sie pochwalicTo tak jakby po dlugiej podrozy wrocic do domu
szczesliwa_mamusia21, ss, lili_madlen, Lexie, paula1, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
paula1 wrote:Poprasowałam trochę, patrząc jak szybko nasze dzieciątka chcą już wychodzić spakowałam prawie torbę do szpitala i mówię wejdę zobaczę co słychać...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36b4925aedad.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf0200d3c9d3.jpg
Aanaa gratulacje Kochana, dużo zdrówka dla Was i w końcu niech Ci jeść dadzą, żebyś sił nabrała. Sporo się namęczyłaś...ale już masz kruszynkę malutką przy sobie
Bree - super wiadomość, pewnie, że o Tobie pamiętamy...gratulacje i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, spokojnej ciąży
Dodinka super te literki zrobiłaśA skąd miałaś materiał, żeby zrobić takie literki? masz linka do jakiejś stronki?
Kupiłam na allegro filc to stronka :
http://allegro.pl/filc-1-mm-20x30-cm-filcowanie-sutasz-gratisy-i5506084129.html
i mulinkę kupiłam do obszywaniapaula1 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze raz dziekuje Wam za wszystkie gratki, kciuki, i cieple slowa, zycze zdrowia, spokoju, szczescia bo to tez sie przydaje i szybkich bezbolesnych rozwiazan
12 wrzesnia mam wizyte na ktorej dowiem sie czegos wiecejI oby byly to dobre wiadomosci
Narazie belly wyliczyl mi termin na 4 maja, co ciekawe poprzedni, aniolkowy termin to tez byl 4 tyle ze pazdziernik
oby to byl dobry omen
Pozdrawiam Was wszystkie i kazda z osobna
czasami tu zajrze i powiem co u mnie a przy okazji zobacze ktorej znowu mozna pogratulowac
Meeegi, Misiowa, Aanaa gratuluje Waszych pociech, niech coreczki rosna zdrowo
jaroszka, ss, ola.321, soraya, estrella, Lexie, Magnosia, paula1, lojkalojka, Amerie lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Konto mam, zawsze co miesiac prowadzilam starannie swoj wykres, a w tym cyklu w ktorym zaszlam nie mierzylam temp, nie robilam testow, i w ciagu calego cyklu zaszalelismy z moim K tylko 2 razy
no ale z pozytywnym jak narazie rezultatem
dlatego tez wykresu nie udostepnialam bo go nie prowadzilam
Zycze Ci duzo zdrowka i szybkiego miekkiego "lądowania"
A z tym mysleniem to jakas telepatia bo ja 2 dni temu test robilam
Zaszłyśmy w ciążę podobnie - starania z ovufriend mi nei szły, bo się za bardzo spinałam i za bardzo chciałam... dopiero jak skasowałam konto, olałam wykresy, przestałam brać witaminy i bach, wtedy niespodziewanie zaszłam.
No, telepatiaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 13:53
Bree lubi tę wiadomość
-
Dodinka ale talent ! Pozazdrościć
Ss wyślę linka jak będę na kompie bo korzystam z tel. Mój szefu założył kamery i Nas podglada hihi
Paula ja juz kończę prasować i tez torba całkowicie spakowana będzie
Agus bardzo fajny wózekss, dodinka, paula1 lubią tę wiadomość
-
Agus26 elegancki wózek!
My juz po drugiej dawce sterydów. Jak moja mama się dowiedziała o szpitalu to mówiła ze po wyjściu mnie zabiera do nich na działkę żebym w domu nie próbowała czegoś robićstwierdziła ze weźmie resztę ciuszków upierze i poprasuje.. Co zrobię nie wiem.. Bardziej martwię się o mojego S żeby miał co do pyszczka włożyć
ale teściowa zapowiedziała że jak coś do nich będzie chodził na obiadki po ciężkiej pracy.(do swojej mamy ma 2 bloki dalej). Może to jest jakieś rozwiązanie..? Z 4 tygodnie jakbym ładnie poleżała to by było super dla synka. Z tym ze ze 2 tyg max u rodziców, więcej nie dam rady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 14:01
Magnosia, jaroszka, dodinka lubią tę wiadomość
-
Paula mam identyczną torbę
ale jak dlanie za duża do szpitala i wzięłam mniejszą na te chwile
super,że spakowana
Agus fura pierwsza klasaja chciałam jakiś granatowo-biały to każdy mi mówi,że na wsi to chwila moment i brudny będzie...bo wg nich to ja gondole na sznurek wezmę i sanki zrobię...-,-
Dodlinka urocze to wszystkoja szukam nożyczek
Zakocona fajnie,że już prawie koniec prasowania
dodinka, paula1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauLLa wrote:Paula mam identyczną torbę
ale jak dlanie za duża do szpitala i wzięłam mniejszą na te chwile
super,że spakowana
Agus fura pierwsza klasaja chciałam jakiś granatowo-biały to każdy mi mówi,że na wsi to chwila moment i brudny będzie...bo wg nich to ja gondole na sznurek wezmę i sanki zrobię...-,-
Dodlinka urocze to wszystkoja szukam nożyczek
Zakocona fajnie,że już prawie koniec prasowania
ah tam mnie tez wkurzaja komentarze o brudzeniu, ale oni tego czyscic nie beda... ja mam tylko bude zielona a reszta wszystko bialutkie watpie zeby to sie jakos specjalnie zabrudzilo, nawet jesli to przynajmniej byl ladny kupiony, a nie czarne gowno "bo sie ubrudzi"
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/64441d2ba125.jpg
Ja mam takie torby, sa dwie ale ta druga to tylko na gruby kocyk dla dzidziusia i na moje laczki.. bo miby nie weszoy do mojej malej torby.. dalam patyczki do uszek, zeby ogarnac rozmiar hehepaula1 lubi tę wiadomość
-
no właśnie - ile kg mieszczą Wasze walizki? ja już sama nie wiem w jaką się spakować
no i pytanko - jakie ciuszki do szpitala dla dziecka będą ok? np. pajacyk lub body i półśpiochy czy inne komplety bierzecie?
nenka - czyli jak komuś się podoba czarny lub ciemny wózek to ma czarne gówno? hehe nieźleja mam po rodzinie granatowe
jaroszka lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:jaroszka, czy u was mówili od kiedy można pić liście malin i brać wiesiołek? Albo u kogokolwiek innego na SR
?
od 33/34 tygodnia można już pic raz na dwa dniOd 37 już codziennie.
Ja narazie nie piję bo P na szkolenie jedzie od pn na tydzień. Zacznę pic jak wróci