Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAanaa gratuluję
zdrówka dla Ciebie i malutkiej
Bree Tobie też gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcybardzo się cieszę, że znów się udało!
Dodinka śliczne literki! Zazdroszczę osobom, które mają taki talent... chętnie coś bym mojej małej uszyła ale ja do takich rzeczy mam dwie lewe ręce
Co do pępka to mój wciąż wklęsły i chyba nie chcę aby stał się wypukłyjakoś mi się to nie podoba
ale linię mam od spojenia do pępka wyraźniejszą, a później już prawie do biustu jaśniejszą...
Byłam na badaniach i pani, która mi krew pobierała powiedziała, że mam ładny i zgrabny brzuszekmiło mi się zrobiło, nie chciała uwierzyć, że to 34/35 tydzień
Ja dziś postanowiłam zamówić resztę wyprawki i mam prośbę Możecie wrzucić jeszcze raz linki do pieluszek pampers? Kilka dni temu się pojawiły ale zapomniałam skopiować
jaroszka, dodinka, IviQ lubią tę wiadomość
-
tez nie skacze z radosci ze pepek wypchalo ,(choc jak tak patrze to jeszcze zalezy jak stoje/siedze raz wklesly raz ciut wypukły),ale nic na to nie poradze i nie obchodzi mnie to,synek najwazniejszy.a linie mam delikatniutka od spojenia do pepka a powyzej wogole.
-
No nie wiem, ja tam uważam, że biały wózek będzie się brudził bardziej niż np szary. Chcieliśmy taki najlepiej, ale w końcu mamy granatowy, bo taniej wychodził.
Co się komu tam podoba i ile się komu chce czyścić w każdym razie
ss, suszarek pełniutkich miałam 5 (8kg wsadu ma moja pralka), ale różnych rozmiarów, nie tylko początkowych. Ja mam już ciuszki na 9-12 mscy też.
Jeszcze jedną pralkę będę robiła, ale to nie będzie pełna.
jaroszka, no ja wczoraj też właśnieJutro mamy SR, ale nie pamiętam czy z położną czy z kimś innym.. e nie, jutro mamy z psychologiem i kimśtam o rozwoju dziecka do 3 rż.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 15:16
szczesliwa_mamusia21, ola.321 lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:SS spokojnie , mi tez tyle wyszlo , maluchy szybko wyrastaja , wiec na pocztek az chyba tyle nie "wychodzi" oczywiscie fajnie miec wiecej ale mysle ze tyle bedzie tez dobrze
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
SS w takim razie mysle ze wystarczy , ja podobnie jak zakocona mialam nawet wieksze rozmiary wiec u Ciebie na pewno nie zabraknie !
Dziewczyny sprzatalam kuchnie i robilam porzadki w szafkach i mam tyle budyniów
Zaraz musze poszukac jakis przepisow i moze cos upichcess, annggela, ola.321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySS pewnie, że dzieciaczek najważniejszy
Mnie też nie interesują kilogramy, pępek czy rozstępy... wszystko zniosę dla córeczki aby ona tylko była zdrowa
Co do ciuszków to też będę miała jakieś 4 suszarki. 2 już uprałam, a podobna ilość jeszcze czeka więc mam podobną ilość. Niby mam od znajomych jeszcze ciuchy obiecane ale jakoś im się nie spieszy z ich przekazaniem więc na nic nie liczę... to co mam myślę, że wystarczy
A ja jeszcze torby nie pakujęleży co prawda przygotowana, a wokół rzeczy, które powinny się w niej znaleźć ale na razie jest pusta... najwyżej będę na szybko wszystko ogarniać. Tak więc nie wiem nawet czy mi się w jedną wszystko zmieści czy w 2... mąż i tak będzie u mnie codziennie więc w razie potrzeby dowiezie co potrzeba
szczesliwa_mamusia21, ss, zetaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola.321 wrote:nenka - nie przesadzaj
zakocona - patrz kilka postów wcześniejsię porobiło
Widze, ze ktos znalazl sobie hobby czepiania sie moich postow i ma zabawe, w dupe sobie ta buzke usmiechnieta wsadz, i nie przesadzam bo taka idiotka jak ty nie bedzie mojego dziecka ogladac wiec zegnam. -
ja mam wsad na 5kg i nie byly takie pelne te pralki,podzielilam poprostu na 2 jasne prania i 2 ciemne bo po jednym by mi sie do pralki nie zmiescilo, ale jakbym miala 8kg wsad to by napewno sie zmiescilo na 2 prania a nie 4:P to sa rozmiary 56 i 62.
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Co do torby to uslyszalam w szpitalu ze ma byc taka zeby nie zawadzala wiec pewnie tak jak dziewczyny piszecie ma sie zmiescic pod lozko
A co do ubierania maluszka to na SR mowili ze dzieciatko ubierac zawsze tak jak samemu sie jest ubranym plus jedna warstwa dodatkowo:)
ss lubi tę wiadomość
-
miałam sie nie wtrącać , ale chyba troche przesadziłaś , nikt Ci nic złego nie powiedział a tym bardziej ola , a Ty zaczynasz wyzywac od idiotek ... bez przesady
z ta buzka raczej chodzilo o rozluznienie sytuacji , bo my sie tu nie chcemy klocic ... moze teraz zaczniemy sie klocic kto ile ma ubranek i komu nie starczy ?
Nenka wyluzuj troche bo ostatnio to Ty zaczynasz wszystkich obrazac ...stokrotka25 lubi tę wiadomość