Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyola.321 wrote:no właśnie - ile kg mieszczą Wasze walizki? ja już sama nie wiem w jaką się spakować
no i pytanko - jakie ciuszki do szpitala dla dziecka będą ok? np. pajacyk lub body i półśpiochy czy inne komplety bierzecie?
nenka - czyli jak komuś się podoba czarny lub ciemny wózek to ma czarne gówno? hehe nieźleja mam po rodzinie granatowe
Pisalam bardziej o tych osobach ktorym podobaja sie biale??? -
no wlasnie ola podpinam sie do pytania,co na wyjscie dla maluszka,przelom wrzesnia pazdziernika?prasuje te ciuszki i nic nie pasuje.wydaje mi sie ze jak zaloze spioszki body i na to polarkowy kombinezon to moze byc za cieplo,znowu jak grubszy pajac i body to wydaje mi sie ze za zimno,no ale kocykiem przeciez okryc mozna...nie wiem:/ licho wie jaka bedzie pogoda...
ola.321 lubi tę wiadomość
-
ola.321 wrote:no właśnie - ile kg mieszczą Wasze walizki? ja już sama nie wiem w jaką się spakować
no i pytanko - jakie ciuszki do szpitala dla dziecka będą ok? np. pajacyk lub body i półśpiochy czy inne komplety bierzecie?
nenka - czyli jak komuś się podoba czarny lub ciemny wózek to ma czarne gówno? hehe nieźleja mam po rodzinie granatowe
Ola, u nas na SR mówili, żeby były komplety, np. body z długim plus śpiochy, body z krótkim plus pajacyk. No i wiadomo rożek, albo kocyk:)ola.321 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
mam że 3 torby (po porodzie, na później, i dla mnie), a mam małą jedną i dużą ponad 20 kg - więc zastanawiam się czy któraś z Was bierze dużą i pakuje dla siebie i dla dzidzi na dalsze dni czy małe bierzecie - dlatego pytam
-
ja wezmę najwyżej więcej ubranek, a jak się nie przydadzą to nic się nie stanie
.
Czeka mnie jeszcze dalsze prasowanie ale jak prasuję to mi się brzuch spina i muszę robić przerwy, dziwne bo siedzę i prasuję a nie stoję -
no ola jak tak samo, chcialabym jeszcze troche poprasowac, a caly czas siadam...ale nic na sile, nie dam rady to olewam na dzis.
a z tymi ubrankami na wyjscie to chyba tez tak zrobie ze spakuje wiecej,wloze do fotelika i maz jak po nas bedzie jechal to wezmie wszystko i bedziemy myslec wg pogody.bo nawet czapeczke nie wiem czy zwykla bawelniana czy taka ciut grubsza pluszowa.no nie wiadomo jak bedzie ,moze być upał a równie dobrze mróz...ola.321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anaa gratulacje!!!!
Bree witaj ponownie
Dodinka piękne literki
Ja też nie wiem jakie te ciuszki zapakować małemu elegantowi do szpitala. Nasprzątałam się po remoncie i kręci mi się we łbie. Zaraz chyba dołącze do tych co urodziły z tego wysiłkuBree, dodinka lubią tę wiadomość
-
Mam jasny wózek ale ciemne też mi się podobają
Ja się spakowałam w dwie torby. Szymka w większą walizkę na kółkach - pojemność ok 50 litrów i siebie w mniejszą ok 30 litrową - miękką sportową. Nie zmieściła mi się tylko poduszka do karmienia... I tu mam zagwozdkę, ale myślę już z tydzień i nic nie wymyśliłam
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
dziewczyny strasznie dużo dziś piszecie
ale też mamy tyle dobrych informacji
ciężko was nadrobić pracując ale jeszcze troche...
na dziś juz zmykam, jade na urodziny - podczytam was jutro, bo zostajemy na noc
Buziaki :*agaton lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystokrotka25 wrote:Ola ja jestem spakowana w male torby ktore ewentualnie Ł bedzie mi donosil/wymienial z samochodu bo przeciez i tak bedzie codziennie.
Btw tez mam "czarne gowno" w takim razie
Ja pierdole!!! Nie komentuje tego juz nawet usuwam konto na tym pieprzonym forum...