Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyyyy coś dziś nerwowo na naszym wątku...
Nie chcę się mieszać ale wydaje mi się, że o ile można mieć różne zdanie o to jest normalne o tyle obrażanie innych i wyzywanie od "idiotek" nie powinno tu mieć miejsca... Nie musimy się zgadzać ale dziewczyny szanujmy się!
SS to ja mam 4 suszarki ale różnych ciuszków, takich większych też. Tak więc Tobie na bank wystarczy
A ile razy przebiera się dziecko w szpitalu? To znaczy ile zestawów trzeba zabrać na powiedzmy dwie doby? Wiem, że to głupie pytanie ale ja zupełnie nie mam pojęcia -
jaroszka wrote:Dziewczyny przerażacie mnie
halloooo czy jest tutaj jakaś dama (prócz mnie), która jeszcze nie prała i nie prasowała ubranek?
takze spokojnie zdazysz;)
jaroszka lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Dziewczyny przerażacie mnie
halloooo czy jest tutaj jakaś dama (prócz mnie), która jeszcze nie prała i nie prasowała ubranek?
Ale ja to tak odwlekam, żeby świeżutkie było. Poza tym widzę, że ogólne pranie odbywa się właśnie ok 34-35 tyg. Ja jeszcze nie w ten, ale w przyszły poniedziałek zaczynam
Taki sobie termin wyznaczyłam
ss, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Jaroszka luz,ja mam poprane,ale za prasowanie to mi sie tak nie chce brać ze szok:P torby mi sie nie chce pakować,straszny ken ze mnie,teraz mam bardzo pasjonujące zajecie,jem slonecznika haha:) schodzi mi w sumie ze 2 godziny dziennie:D
Btw,mam jedna szufladę ciuszkiw na pierwsze pól roku,a i tak mi się wydaje,ze Balbina nie zależy wszystkiego:)
Ja to mialam mize z jedna pralkę 7 kg,xhoc ciężko stwierdzić,bo pralam ze swoimi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 15:36
Little Frog, jaroszka lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:uffff to jeszcze mam kilka tygodni mówisz?
Dzisiaj chociaż złoże zamówienie na Geminikupuje tam papmpersiaki premiu care, bo sa tanie porównałam sobie na ceneo.
Ja tam kupować będę.
No i właśnie sobie uświadomiłam, że tego mi brakuje i jeszcze pieluch tetrowych białych muszę dokupić.
Dobra lecę sprzątaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 15:36
estrella lubi tę wiadomość
-
estrella wrote:yyy coś dziś nerwowo na naszym wątku...
Nie chcę się mieszać ale wydaje mi się, że o ile można mieć różne zdanie o to jest normalne o tyle obrażanie innych i wyzywanie od "idiotek" nie powinno tu mieć miejsca... Nie musimy się zgadzać ale dziewczyny szanujmy się!
SS to ja mam 4 suszarki ale różnych ciuszków, takich większych też. Tak więc Tobie na bank wystarczy
A ile razy przebiera się dziecko w szpitalu? To znaczy ile zestawów trzeba zabrać na powiedzmy dwie doby? Wiem, że to głupie pytanie ale ja zupełnie nie mam pojęcia
Wiesz co ja przebieralam zawsze po ważeniu wieczornym, wówczas mala mylam i ubieralam w świeże ubranka. Niestety moja córka bardzo luewala wiec zdarzało sie po 3 razy. Wiec dobrze miec ubranka w zapasie.
Co do nenki, to lekka przesada, nie wiem o co poszło, ale juz kilka razy bylam lekko zażenowana mądrościami nenki.estrella, jaroszka, stokrotka25, agania, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zbastujcie bo za chwilę ktoś zmieni nasze forum na "październikowe żmije" tak jak na kwietniówkach;) hehe.
Dajcie spokój zobaczcie powoli sie rozpakowujemy mamy juz 3 skarbki na świecie jest coraz ciekawej a będzie jeszcze bardziej
Ja to miałam 6 suszarek prania. Juz mam wszystko poprasowane i poukładane w kosteczkę....no trochę tego jest. Wiem wiem moja fasolka tego nie znosi.
A jeszcze dwa razy w tyg latam po lumpach i kupuje ciuszki ale juz większe rozmiary:)ss, jaroszka, ~Rewianka~, lojkalojka, IviQ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
annggela wrote:Prawie wszystko uzywane, malo co nowego mam, ale wszystkie sa piekne
i tak polowe oddalam
Angella ja tez mam prawie wszystkie ciuszki używane ale naprawdę w super stanie...bp wiadomo ze takie maleństwa nie zajadą ciuszków nie wiadomo jak
Angella myślałam ze zrobię ciasto ale jest za bardzo pracochłonne;)annggela lubi tę wiadomość