X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yyy coś dziś nerwowo na naszym wątku...
    Nie chcę się mieszać ale wydaje mi się, że o ile można mieć różne zdanie o to jest normalne o tyle obrażanie innych i wyzywanie od "idiotek" nie powinno tu mieć miejsca... Nie musimy się zgadzać ale dziewczyny szanujmy się!

SS to ja mam 4 suszarki ale różnych ciuszków, takich większych też. Tak więc Tobie na bank wystarczy :)

A ile razy przebiera się dziecko w szpitalu? To znaczy ile zestawów trzeba zabrać na powiedzmy dwie doby? Wiem, że to głupie pytanie ale ja zupełnie nie mam pojęcia :/

• ss Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Dziewczyny przerażacie mnie :D :)

halloooo czy jest tutaj jakaś dama (prócz mnie), która jeszcze nie prała i nie prasowała ubranek?

:)
    spokojnie jaroszka,ja na twoim etapie ciazy nie mialam ani wozka,ani lozeczka, ani mebli,ani pokoiku ani wypranych rzeczy;)) dopiero teraz sie tak ruszylo ze wszystkim,perspektywa wczesniejszego porodu dala kopa w dupkę:D takze spokojnie zdazysz;)

jaroszka lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka jak to Cie pocieszy to mam przed soba kosz prania , ktore musze wyprasowac ale zwlekam z tym wiec tak jakby nie mam wyprasowane :D

No laski to w koncu wiem jaka zabrac torbe :D Jutro kupuje nie ma co :D

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po wizycie u poloznej ;)

Ja mialam ok 5 pralek pelnych ciuszkow 56/62 plus kocyki, posciele itp.

szczesliwa_mamusia21, ss lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez uwazam ze kazda moze wyrazić swoje zdanie i to ma sens z tego wywiazuje sie dyskusja i oto chodzi,ale obrazanie siebie nawzajem i wyzywanie to juz zadnego sensu nie ma...

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Dziewczyny przerażacie mnie :D :)

halloooo czy jest tutaj jakaś dama (prócz mnie), która jeszcze nie prała i nie prasowała ubranek?

:)
    Ja! :D Ale ja to tak odwlekam, żeby świeżutkie było. Poza tym widzę, że ogólne pranie odbywa się właśnie ok 34-35 tyg. Ja jeszcze nie w ten, ale w przyszły poniedziałek zaczynam :D Taki sobie termin wyznaczyłam :D

ss, jaroszka lubią tę wiadomość

• ss Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow anggela to tobie tez starczy i bedzie mial dorianek w czym chodzic;)

annggela lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie ... wszystko ma swoje granice , szanujmy sie
    Nenka a Ty drugi raz zaczynasz post i drugi raz obrywa sie komuś bez powodu ...
    A tak milo sie dzien zaczął no !

Ciekawe jak tam Aana , mam nadzieje ze dali jej super obiadek :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uffff to jeszcze mam kilka tygodni mówisz? :)
    Dzisiaj chociaż złoże zamówienie na Gemini :D kupuje tam papmpersiaki premiu care, bo sa tanie porównałam sobie na ceneo.

szczesliwa_mamusia21, estrella, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a prasowanie to dla mnie ciezka sprawa.tak na oko to moze jedna z tych 4 suszarek wyprasowana a 3 jeszcze przede mna...takze to jeszcze pooootrwa;)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • zakocona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra zamówiłam na allegro olej kokosowy, klapki i centymetr krawiecki (bo mnie wkurzało, że go nie mam). Zostały jeszcze do ogarnięcia koszule do karmienia, farelek, ciuszki kolejne i chyba będzie wszystko w końcu...

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • agaton Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka luz,ja mam poprane,ale za prasowanie to mi sie tak nie chce brać ze szok:P torby mi sie nie chce pakować,straszny ken ze mnie,teraz mam bardzo pasjonujące zajecie,jem slonecznika haha:) schodzi mi w sumie ze 2 godziny dziennie:D
    Btw,mam jedna szufladę ciuszkiw na pierwsze pól roku,a i tak mi się wydaje,ze Balbina nie zależy wszystkiego:)
    Ja to mialam mize z jedna pralkę 7 kg,xhoc ciężko stwierdzić,bo pralam ze swoimi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 15:36

Little Frog, jaroszka lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka nie wiem po ile teraz sa w gemini ale na ta chwile co ja zamawiałam to w auchan byly tansze niz w gemini.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    uffff to jeszcze mam kilka tygodni mówisz? :)
    Dzisiaj chociaż złoże zamówienie na Gemini :D kupuje tam papmpersiaki premiu care, bo sa tanie porównałam sobie na ceneo.
    Wredotka najtaniej znalazła: freedo.pl czy jakoś tak :) Ja tam kupować będę.
    No i właśnie sobie uświadomiłam, że tego mi brakuje i jeszcze pieluch tetrowych białych muszę dokupić.

Dobra lecę sprzątać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 15:36

estrella lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    wow anggela to tobie tez starczy i bedzie mial dorianek w czym chodzic;)
    Prawie wszystko uzywane, malo co nowego mam, ale wszystkie sa piekne ;) i tak polowe oddalam

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    estrella wrote:
    yyy coś dziś nerwowo na naszym wątku...
    Nie chcę się mieszać ale wydaje mi się, że o ile można mieć różne zdanie o to jest normalne o tyle obrażanie innych i wyzywanie od "idiotek" nie powinno tu mieć miejsca... Nie musimy się zgadzać ale dziewczyny szanujmy się!

SS to ja mam 4 suszarki ale różnych ciuszków, takich większych też. Tak więc Tobie na bank wystarczy :)

A ile razy przebiera się dziecko w szpitalu? To znaczy ile zestawów trzeba zabrać na powiedzmy dwie doby? Wiem, że to głupie pytanie ale ja zupełnie nie mam pojęcia :/

Wiesz co ja przebieralam zawsze po ważeniu wieczornym, wówczas mala mylam i ubieralam w świeże ubranka. Niestety moja córka bardzo luewala wiec zdarzało sie po 3 razy. Wiec dobrze miec ubranka w zapasie.

Co do nenki, to lekka przesada, nie wiem o co poszło, ale juz kilka razy bylam lekko zażenowana mądrościami nenki.

estrella, jaroszka, stokrotka25, agania, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • BATTINKA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zbastujcie bo za chwilę ktoś zmieni nasze forum na "październikowe żmije" tak jak na kwietniówkach;) hehe.

Dajcie spokój zobaczcie powoli sie rozpakowujemy mamy juz 3 skarbki na świecie jest coraz ciekawej a będzie jeszcze bardziej :D

Ja to miałam 6 suszarek prania. Juz mam wszystko poprasowane i poukładane w kosteczkę....no trochę tego jest. Wiem wiem moja fasolka tego nie znosi.
    A jeszcze dwa razy w tyg latam po lumpach i kupuje ciuszki ale juz większe rozmiary:)

ss, jaroszka, ~Rewianka~, lojkalojka, IviQ lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam chyba najmniej ubranek:) tylko 2 pralki:)
    ale za to przyszalałam z pieluchami tetrowymi :D czymś trzeba się wyróżniać :D

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Agatka za info :) przygotuję w takim razie więcej kompletów na wszelki wypadek :)

• BATTINKA Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Prawie wszystko uzywane, malo co nowego mam, ale wszystkie sa piekne ;) i tak polowe oddalam

Angella ja tez mam prawie wszystkie ciuszki używane ale naprawdę w super stanie...bp wiadomo ze takie maleństwa nie zajadą ciuszków nie wiadomo jak :)
    Angella myślałam ze zrobię ciasto ale jest za bardzo pracochłonne;)

annggela lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
‹‹ 1945 1946 1947 1948 1949 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ