Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hm widzę kolejny konflikt był. Nie czarujmy się,to najbardziej stresujący czas dla nas,ale obrażanie nie jest miejscu.
Ja prania miałam eee 6*7kgi jeszcze pościel jak przyjdzie (o ile zamówie
)
Mam połowę pojemniczka zrobione ale zgaga taknie męczy,że zaczęłam co jakąś chwilę kłaść się...
Szczęśliwa ide zrobić sobie budyń!!!też mam ich sporodzięki za pomysł na obiad dla mnie :*
ss, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
nenka - rany, nie będę nawet tego komentować... wiele razy już przesadzałaś z komentarzami i to nie jest pierwszy raz. Nie pierwszy raz napisałaś głupotę, różne zdania można mieć ale nie trzeba zaraz tak reagować. Od kiedy pamiętam na forum byłaś najmądrzejsza i wszystkich lubiłaś krytykować "bez obrazy".
Dziewczynki, takie zaczepki na mnie nie działają więc luzik
swoją drogą dziękuję za wsparcie.
jaroszka, ss, szczesliwa_mamusia21, agaton, estrella, Nynusia, onka, stokrotka25, agania, ZakręconaOna, lojkalojka, ~Rewianka~, Magnosia, zetaaa, IviQ lubią tę wiadomość
-
Misiowa i Aanaa gratulacje, zazdroszczę Wam, że już możecie patrzeć na swoje królewny :-*
Jaroszka, ja też jeszcze nic nie prałam, nie jesteś samaJedziemy na weekend do rodziców, ale od poniedziałku już zaczynam prać wszystko po kolei jak leci. Mam 4 pełne torby ubranek upolowanych na ciuchach przez teściową i jedną nowiutkich, które kupowałyśmy z moją mamą odkąd wiemy, że będzie dziewczynka
Jeśli chodzi o rozmiary, to na 56 mam dosłownie parę sztuk - może z 5 body, 2 pajace, mama uczulała mnie, że dziecko w tym długo nie pochodzi tym bardziej, że w naszej rodzinie rodzą się raczej duże dzieciątka - mój brat miał 61 cm, więc w ogóle z tych malutkich nie korzystał
I tutaj mam pytanie do Was - w jakiej temperaturze prać? Myślałam, że na proszku będzie napisane, ale guzik, każą się sugerować tym co na metkachPlanowałam te ubrania z ciuchów wyprać w 60 stopniach, tym bardziej że na niektórych są plamy no i jednak nie wiadomo co się z tym działo, ale nie wiem czy ich tym nie zniszczę? Nowych najchętniej nie prałabym wcale, ale jednak dla takiego maleństwa, które nie miało styczności ze środowiskiem zewnętrznym chcę to ustawić chociaż na 40 stopni. Jak Wy robicie?
jaroszka lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:Wredotka najtaniej znalazła: freedo.pl czy jakoś tak
Ja tam kupować będę.
No i właśnie sobie uświadomiłam, że tego mi brakuje i jeszcze pieluch tetrowych białych muszę dokupić.
Dobra lecę sprzątać
haha zakocona to juz wiem co o mnie myslisz
Jaroszka-Wredotka -
Ja tez pralam w 40/50 nowe a te z ciucholkow na 60 stopni
Jaroszka tu chyba chodzilo o Wredotke w sensie inna uzytkowniczke , ale moze i ja teraz nie zrozumialam Twojego postu to nie bede mieszac
A wiecie ze ja szukam tych bialych pampersow u siebie i nigdzie nie moge ich znalezc?Aleksandra90, jaroszka lubią tę wiadomość
-
aleksandra nie, nie z ubrankami nic sie nie stało ale mówie były białe lub białe z lekkim nadrukiem
tez były z ciucholandu wolałam w wyzzej temperaturze je wyprac , ale gdybym miała je od kogos kogo znam lub nowe to wyprałabym w 40 stopniach wszystkie ubranka
-
Fajne te Feedo.pl darmowa dostawa
Swoja droga laski pomozcie ... D dostal urlop w piatek bo musimy jechac do PL po opony zimowe i cos tam naprawic w aucie ... A ja panikara teraz boje sie jechac , co byscie zrobily na moim miejscu ? Chcialabym bardzo pojechac na weekend , noby to tylko weekend ale moze i "az" weekend ... we wtorek mam lekarza moze go podpytam co i jak i jak sie nie zanosi to moze pojade ... sama juz nie wiem ! -
Trudno doradzić....a ile to jest km?
Chociaż w sumie ja to bym wolała jechać z mężem niż zostać sama w domu...
Ale może właśnie lekarz Ci coś mądrzej doradziWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 16:12
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa mamusiu, popieram agaton - jeśli nic Ci nie dolega i podróż nie sprawia Ci problemu to jedź
Myślę, że musimy korzystać, bo za jakiś miesiąc będziemy już czekały na poród, a potem z małym dzieckiem też nie będzie się łatwo gdzieś wybrać
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa mamusiu w następnym tyg będziesz miała juz zaczęty 34tc(ciąża wysoka) kurde Ja(ale to ja) juz bym sie bała. Jednak podróże są męczące nie ma co ukrywać
Ja juz teraz tez ograniczam wszelkie wyjazdy. Zrobisz kochana i tak jak zachcesz:*szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny ! No wlasnie nic mi nie dolega od poczatku ciazy zero objawow , czasem duszno glowa boli wiadomo ale z powazniejszych nic , 780km wiec troche jest ale ja tylko leze sobie z tylu albo z przodu takze mysle ze zobacze co lekarz powie i chyba macie racje jak bedzie dobrze to skorzystam !
Battinka ja tez mam stracha wlasnie troche bo to juz bedzie 5 wrzesien niby jeszcze miesiac do konca ale ... no wlasnie te "ale" , dlatego chyba wszystko zalezy od lekarza co mi tak powie ...
Dziekuje wam :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 16:17