Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aana jaka ślicznotka ! Maleńka słodziutka nie moge sie napatrzec ! :*
Trzymajcie sie dzielnie ! Ściskamy mocno ! :*
Dziewczyny teraz to chyba czas na jakiegos kawalera coWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 17:25
stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
Aanaa dobrze ze wracasz do sił i malutka na pewno będzie za niedługo juz obok Ciebie !!
A zdj nie umiem otworzyć.
Co do prania i prasowania ja też nie mam jeszcze nic poprasowane a mama wyprala dopiero pierwsza turę także luzik laseczki dołączam do Was -
aanaa wrote:Nie nadrobię Was ale dzieki za gratulacje
nadrobilam całą noc 2 godzinka i snu, wykapalam sie i zaczynam nabierać sil. Nie takie hop siup bo nogi sie ciągle pode mną uginają...zjadlam kawałek obiadu u wafelka i zaczyna do mnie docierać ze mam dziecko
leży piętro niżej na neonatologii wiec mogę tylko chodzić w odwiedziny. Zaluje ze nie ma jej przy mnie. Mam nadzieje ze jak najszybciej pozwola mi ja nakarmić, a przynajmniej spróbować
spróbuje wstawić zdjęcie ale nie wiem jak mi to pójdzie z telefonu
aanaa serdecznie gratulujęSuper, że już masz maleństwo na świecie
Trzymajcie się :*
-
dodinka wrote:Czy tez macie takie wrażenie że maluchy bardzo mało śpią w brzuchach? mój non stop coś kombinuje w brzuszku
taaakk właśnie też o tym myślałam, wczoraj non stop jakieś wiercenie, to nóżka to rączka to czkawka, potem nie mogłam spać i całą noc mały się wiercił i dziś znów cały czasa kiedy śpi??
Ja się bardzo cieszę, bo to bardzo przyjemne a ja spokojna że wszystko ok
-
Nie będę miała tu malej. Zostanie na neonatologii co najmniej 5 dni, a mnie wypiszą pewnie w ciagu dwóch dni. Ale to będę pewniejsza po obchodzie dzis.
Ciągle boje się zajrzeć i szwy zobaczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 17:48
-
Aanaa,sliczna kruszynka,szkoda,ze taka podpieta do aparatury,a nie z Toba,ale juz na pewno niedługo będziesz ja tulić
Dodinka,moja Balbina ma różne dni,wczoraj sie caly dzień krecila,a dzisiaj chyba odsypia te wczorajsze harce i tylko się przeciągnie od czasu do czasu:)
Ale czuje juz ze jest wyraźnie wieksza niż ostatnio i mimo mojego brzucha giganta,ze ma tam Malo miejsca:) moze jednak nie będzie taka drobna;)dodinka lubi tę wiadomość
-
linka220 wrote:taaakk właśnie też o tym myślałam, wczoraj non stop jakieś wiercenie, to nóżka to rączka to czkawka, potem nie mogłam spać i całą noc mały się wiercił i dziś znów cały czas
a kiedy śpi??
Ja się bardzo cieszę, bo to bardzo przyjemne a ja spokojna że wszystko ok
Ja też to lubię chociaż czasami aż bolilinka220 lubi tę wiadomość