Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pamietam ze moja mama nawet potrzebowala te nakladki przy mojej siostrze a byla trzecim dzieckiem,tak jej podraznila sutki.a moja kllezanka teraz przy drugim tez na poczatku potrzebowala niz sie sutki zahartowaly ze tak powiem...no nie wiem ale duze prawfopodobienstwo ze sie przyda;)
-
jaroszka wrote:Dziewczynki a te nakładki to po co już teraz kupujecie, cio?
Pytam z czystej ciekawości, bo mi się wydawało, że to się kupuje jak dziecko nie potrafi cycka ssac, bo np. mama ma bardzo małe sutki, czy tak?i nie kupuje żadnych nakładek.
Fatim no nie Ty też??!! Kurde co się dzieje. Będziemy sierpniowo-wrześniowo -pazdziernikowymi mamami! Jednym słowem rządzimy na Belly nie ma coFatim, a ile miałaś wcześniej szyjki?? Ja 2 dni temu pytalam na USG III trymestru i się szyjka skróciła z 29mm na 19mm. Widzisz Ty juz masz ładny tydzień wiec leż grzecznie a wszystko będzie dobrze! Ja jutro zaczynam 32tydz a dla szpitala tak na prawdę 31 i leżę w szpitalu od wczoraj, dziś podali sterydy i jutro też. Oczywiście mam leżeć, już wcześniej miałam to robić a będąc w domu za cholerę się czasami nie da.. Do poniedziałku mnie trzymają na OCPie. Także leż.. Wstawaj tylko do toalety a z dzidzia będzie ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 19:07
jaroszka, IviQ lubią tę wiadomość
-
Dodinka ze smarowaniem wcześniej też słyszałam ze warto, wiec będę to robić. Nawet na mojej lano maści z Ziajki pisze ze maść w ostatnich miesiącach ciąży i przy karmieniu.
Aana mleczko będzie na pewnonie stresuj się bo stres tym bardziej przy karmieniu nie jest wskazany.
-
Aaana pewnie ze bedzie mleczko , trzeba troszke poczekac i na pewno sie pojawi !
Fatim kciuki zacisniete ! Ale swoja droga sie spiesza te dzieciaczki nasze , co jedna wroci z wizyty to musi lezec bo juz tuz tuz . Zaciskamy nozki !Fatim lubi tę wiadomość
-
Fatim - no to wytrzymaj jeszcze troszkę, oszczędzaj się i będzie dobrze!
anaa - a nie doradzały Ci położne żeby odciągać pokarm np. laktatorem żeby rozruszać tą laktację już teraz? na SR mówili że jeżeli nie będzie możliwości żeby karmić zaraz po porodzie to żeby działać laktatorem - tak tylko piszę bo może warto zapytać ale nie chcę też gadać głupot jeżeli to nie jest do końca prawda.Fatim lubi tę wiadomość
-
Kurcze, a ja nie mogę tego zdjęcia Patrycji zobaczyć
Wpadłam na chwilę tylko, coś tak przeczytałam, ale lecę znowu
Połowa walizki szpitalnej spakowana, z pomocą LW ogóle to w szoku byłam, że potrzeba do szpitala 5 bodziaków aż, a ja mam może z 9 góra
Ile wy ich macie?
Dobra L robi kolację, więc wieczór dla niego!szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Kochane widze ze my o tym samym myslimy , tez nie chce gadac glupot ;/ ale w koncu jestesmy tu zeby doradzac ! Moja Kolezanka wlasnie urodzila i malego zabrali bo ma jakies problemy no ale do rzeczy kazali jej wlasnie odciagac zeby pobudzic laktacje i po 2 dniach walki mleczko leci jak szalone , Aana trzymamy kciuki
Zakocona smacznego! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 19:19
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Zakocona, ja na razie nowe rzeczy ogarniałam i mam bardzo mało na 50-56, aż się zdziwiłam. Za to masa na 62 i 68. Muszę popatrzeć w tych używanych, ale denerwują mnie, bo część nie ma metek i trzeba na oko patrzeć
Przeżyłam dzisiaj 2x chwile grozy. Pociekło mi aż po nogach. Całe szczęście miałam papierki lakmusowe i sprawdziłam, że to jeszcze nie wodyKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn