Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Annaa może pomyśl o odciąganiu mleka? Żeby później nie okazało się ze jest za późno i mleka nie ma
Fatim ty tez kochana się juz śpieszysz?
Kurde szybko jakoś to idzie...
Wiecie co do "mojego" szpitala nic nie trzeba dla dziecka dosłownie. Tylko na wyjście ze szpitala wyprawka.
Także torbę mam tylko /albo aż -dla mnie spakowaną -
Jutro się wszystkiego dowiem, moze pozwola mi ja przystawić rano?
Odwazylam sie i obejrzałam szwynie ma tragedi. Myślałam że mnie pocieli bardziej
Edit - tak, termin miałam na 2. 10Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 19:39
zakocona lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Dawno mnie nie było a tu taaaakie wiadomości
Ana i Misiowa ogromne gratulacje!!!
Chwalicie się jakie cuda robicie dla swoich pociech to i ja się pochwalę, a co
Literki są kupione (chociaż patrząc jakie Wy czarujecie własnoręcznie, żałuję, że też nie spróbowałam), ale dorobiłam do nich serduszka z pianki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58e8d97688cf.jpgBąbelek, estrella, jaroszka, paula1, szczesliwa_mamusia21, onka, lojkalojka, Lexie, Magnosia, zakocona, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Czyli mamy podobne informacje z tym odciąganiem
aanaa- nie dopisałam jeszcze że u mnie na SR położna mówiła że spokojnie pierwszy dzień można odpocząć a na 2 dzień już odciągać co ok 3 godziny i w nocy max co 4 godziny. Więc jeżeli nie masz laktatora to może warto się zaopatrzyć i od jutra zacząć działać.
No i na początku mleczko prawie nie będzie leciało ale później poleci.
-
Polkosia te papierki można w aptece bez recepty kupić?
Zakocona ja mam bodów w cholerę i jeszcze trochę.. Oczywiście kilka kupiłam i dużo dostałam od mamy i bratowej
U mnie już po obchodzie, wszystko ok, także jutro kolejne dawki sterydów i oby do poniedziałku.. -
nick nieaktualnyZrobilam wlasnie zakupy na gemini za 350 zl.. a kilka rzeczy mialam kupic. Ale no. Wyszlo jak wyszlo. Przynajmniej wysylka za darmo bedzie. A i laktator wzielam od razu.
Ktoras z Was pytala o nakladki na sutki - ja wzielam rozmiar uniwersalny i rozmiar M. Ponoc sie dopasowuja jakos. Najwyzej dokupie wieksze/mniejsze.
Kiedys widzialam, ze pisalyscie o masazu krocza, mi polozna mowila, ze najlepszy do tego jest olejek migdalowy.
Fatim bedzie dobrze. Lez, odpoczywaj.
Aanaa cora sliczna, gratulacjeFatim lubi tę wiadomość
-
Bąbelek wrote:
Fatim no nie Ty też??!! Kurde co się dzieje. Będziemy sierpniowo-wrześniowo -pazdziernikowymi mamami! Jednym słowem rządzimy na Belly nie ma coFatim, a ile miałaś wcześniej szyjki?? Ja 2 dni temu pytalam na USG III trymestru i się szyjka skróciła z 29mm na 19mm. Widzisz Ty juz masz ładny tydzień wiec leż grzecznie a wszystko będzie dobrze! Ja jutro zaczynam 32tydz a dla szpitala tak na prawdę 31 i leżę w szpitalu od wczoraj, dziś podali sterydy i jutro też. Oczywiście mam leżeć, już wcześniej miałam to robić a będąc w domu za cholerę się czasami nie da.. Do poniedziałku mnie trzymają na OCPie. Także leż.. Wstawaj tylko do toalety a z dzidzia będzie ok
No niestety moja kruszyna też się za szybko szykuje, mam nadzieję, że wytrzymam te minimum 2 tygodnie. Wcześniej miałam szyjkę skróconą do 2,3cm po 4 tygodniach do 0,98cm zeszła, do tego czuję jakby mi ktoś kość łonową i miednicę połamał i tak już od 2 tygodni. Moja szyjka jest właściwie "gotowa" do porodu, wiem że niektóre mają szyjkę w granicach 1cm i przez miesiąc, ale tu chodzi o kwestię budowy, moja nie wytrzyma do października, ale niech to będzie chociaż druga połowa września -
Dzieki za wypoowiedzi odnośnie nakładek!
Kobiety, ale te dzidzie sie chcą szybko na świat wydostać, a zupełnie nie maja sie do czego spieszyć hehe
Moj chyba chce dołączyć....wlasnie leżę w wannie, bo mam takie skurcze i kłucia w pachwinie/ jajniku ze masakra do tego czuje ciagle parcie na siku
Boje sie ! -
Arielka wrote:a ja niestety nie mogłam znaleźć czarnego gówna a bardzo chciałam je mieć no i mam ciemno szary z beżową budką
Właściwie to ja mam ciemno siwo - jasno popielate i srebrny stelażTo dopiero "gówno" !
Dobra, koniec z tym nazewnictwem, bo to nie jest fajne, ale nie mogłam się powstrzymać...
Niektórzy po prostu muszą dorosnąć.polkosia, ss, estrella, ZakręconaOna, Nynusia, ~Rewianka~, Magnosia lubią tę wiadomość
-
aanaa wrote:Oto Patrysia / Natalka / Madzia
wkradly nam sie wątpliwości co do imienia
<a href=http://zapodaj.net/6c7fac719c808.jpg.html>WP_20150828_001.jpg</a>
Aaaa!! Jaka duzia!!Gratuluję jeszcze raz
Aha PS. Madzie są fajne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 19:59
-
Wredotka wrote:
Co do wystającego pępka - też mam, linia mi się pojawiła i to taka śmieszna, nierówna (jestem blondynką). Mnie pępek nie obrzydza, ale moją szwagierkę chyba tak, bo ostatnio jak była, to mi szepta na ucho "Coś Ci powiem na osobności". No to ja idę, zaciekawiona, a ona do mnie "Pępek Ci wystaje". Ja na nią takie oczy i mówię "No i co z tego?". A ona na mnie wzrok jak na wariatkę i nic się nie odezwała. Nie wiem, mam go dla niej zaklejać czy co?
Wredotka dobreee:D Ale mnie rozbawiłaś - szwagierkę masz niezłą (dobrze, że na osobności Ci powiedziała tę tajemnicę)
ss, Wredotka, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Jaroszka a jak wygladaja Twoje skurcze? Tak sie zastanawiam bo ja nawet nie wiem chyba co to skurcz ;/ Opiszcie mi co sie wtedy czuje ... bo ja wlasnie szlam i cos tam na dole mnie kluje tak dziwne ale tylko na sekunde i pare razy tylko ale w tym czasie maly sie tak rusza jakby mial z brzucha wyskoczyc wiec mysle ze po prostu cos tam naciska .