X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka25 wrote:
    Aaaa!! Jaka duzia!! :D Gratuluję jeszcze raz <3 <3 <3

Aha PS. Madzie są fajne :P

Taaa Madzie to fajne,charakterne dziewczyny ;)) hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 21:31

stokrotka25 lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No swietne to jest ! <3 Zakretka , no maly ufoludek :D A bo tak siedzialam i blisko aparat ale juz co tydzien wiekszy takze od tamtego zdjecia moglo mu sie urosnac :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Szczęśliwa, ale ekstra!!! A ja myślałam, ze moj szaleje....
    Przy twoim to on jest grzeczny jak aniołek! Aż pozazdrościłam! Gdzie masz łożysko???

Genialny filmik, ale bedzie wspaniała pamiątka ;)

Jaroszka nie pamietam ! Chyba na tylnej , a ksiazeczka w aucie nie mam jak sprawdzic ale siara ... ale zupelnie zapomnialam o tym :D

No to mam łobuziaka :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa kurde szkoda ze nie mogę z Tel obejrzeć filmiku buu :((
    Na pewno świetny widok :D

Ja wczoraj mala nagrałam ale na 30sek. Tez nie mogę znaleźć odpowiedniego momentu bo co zacznę kręcić to cisza,jak wyłączę kamerkę to się kreci achhh...

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytam, bo kobietki z łożyskiem na tylnej ściance bardziej odczuwają ruchy i sa one rowniez bardziej widoczne, ake nie wiem ile w tym faktycznie prawdy. Dr.Pietrasik tak mi mówił.

relgh371crdcdbv2.png

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdze to i dam znac :)

Battinka no ja tez tak mialam a tu taka niespodzianka dzis ze 3 minuty mi wyszlo tego filmiku az zal mi bylo wylaczac :D

kochane zrobilam sobie paznokietki mam takie dlugie grube twarde ah ! Zawsze mialam takie łamagi a teraz nie moge sie nadziwic jakie sa piekne ! :D

Zakretka Harry na TVN :D

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Pytam, bo kobietki z łożyskiem na tylnej ściance bardziej odczuwają ruchy i sa one rowniez bardziej widoczne, ake nie wiem ile w tym faktycznie prawdy. Dr.Pietrasik tak mi mówił.
    Jaroszka to chyba jednak trochę prawdy w tym jest bo tym co maja łożysko z przodu jednak cos amortyzuje te ruchy jakiś czas dopóki nie staną się mocne .
    Ale Ja mam z przodu łożysko a czulam pierwsze rybki juz w 14 tygodniu ciąży:) także wiesz. ciut poprawki zawsze trzeba mieć hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    pochwale sie wam , obejrzyjcie a jutro skasuje , tylko tam sie dalo dodac, bo az 3 min :( Przesadzilam ale nie moglam sie powstrzymac i wylaczyc :D Polecam od razu przewinac do 50 sekund w 56sek bedzie czad ! Nie musicie calego ogladac :)

2,05 sie zasmialam bo D przeklnal bo gral w PS , ale oczywiscie slychac mnie bardziej niz jego przeklenstwo :D

https://www.youtube.com/watch?v=FdzT4QJDyvw&feature=youtu.be

O cholera! Ale fala :D

szczesliwa_mamusia21, jaroszka lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    jaroszka, czy u was mówili od kiedy można pić liście malin i brać wiesiołek? Albo u kogokolwiek innego na SR :)?
    Nie wiem, czy ktos Ci odpisal na to pytanie, ale mi polozna kazala pic liscie malin i brac wiesiolek od 37+0 tc :)

ss, zakocona lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa kochanie wiem wiem ale jakoś ostatnio nie ogladalam w piątek i teraz tez nie bo wiesz gość u nas , nie będę tak nie grzecznie się zachowywać hehe
    Obejrze w niedziele powtórkę: D ! Na spokojnie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybiera sie któraś na targi jutro ?

relgh371crdcdbv2.png

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia no dał czadu :D

Zakrętka rozumiem :* ale teraz jak widze Harrego to mysle od razu o Tobie :D

ZakręconaOna, stokrotka25, polkosia lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa ja myślałam, że moja się rozpycha ale przy Twoim to tylko lekkie falowanie :D ma chłopak moc! <3

A może faktycznie łożysko ma tu jakieś znaczenie bo ja mam na przedniej ścianie i aż takich ruchów u siebie nie zaobserwowałam :)

jaroszka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Polkosia no dał czadu :D

Zakrętka rozumiem :* ale teraz jak widze Harrego to mysle od razu o Tobie :D

Haha ja mam podobnie zakręcona=Harry :)

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Ja jestem takie dziecko Potterowe haha ! :D
    Zaniedbalam kolegę: p

Ja jutro Jaroszka o 10 mam USG trzeciego trymestru i 3D ah ! <3 doczekać się nie moge

szczesliwa_mamusia21, jaroszka, Lexie, Bąbelek, zakocona, Magnosia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estreella no ciekawe jak to bedzie podobno jaki w brzuszku taki odwrotnie "na zwenatrz" ale to sie pewnie nie sprawdza tak mysle :D
    No coz moze rosnie mi tam jakis maly pilkarz <3

E zakretka co sie nie chwalisz ! To zaciskamy kciuki i czekamy na fotke Oskarka ! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 21:57

estrella lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:

Jaroszka, chyba nie ma z tym reguły. Moim zdaniem ma na to wpływ też ułożenie dziecka i może jeszcze wysokość łożyska. Ja zarówno w pierwszej ciąży, jak i w drugiej miałam ułożone łożysko na przedniej ścianie. W pierwszej ciąży cały brzuch mi chodził, w drugiej jest znacznie spokojniej. Nie wiem czy to zależy od aktywności maluszka czy od wysokości łożyska. W pierwszej ciąży było wysoko, w tej jest nisko przy dnie.

w5wq8ribpvtivstd.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa tak żem kopiowala link po kawałku że aż udało sie! Niepodarowalam...lubie oglądać brzuszki ciążowe:*

Pierwsze co to rzuciła mi się w oczy zgrabna tygrysica takie cętki ulala :))
    Ale muszę ci powiedzieć że synuś daje czaduuu. Silny chłopiec nie ma co. Pamiątka naprawdę super!!!! :D

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hahaha Ja jestem takie dziecko Potterowe haha ! :D
    Zaniedbalam kolegę: p

Ja jutro Jaroszka o 10 mam USG trzeciego trymestru i 3D ah ! <3 doczekać się nie moge

Aaa no tak to juz jutro :) jejku od razu sie tutaj pochwal!

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu pewnie masz racje :)

Tylko pytanie mam czy dno macicy to nie jest przypadkiem wbrew pozorom na gorze? Mówi sie przeciez,ze dno sie unosi, ja mam dno macicy pod biustem...

szczesliwa_mamusia21, Kasia82 lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
‹‹ 1953 1954 1955 1956 1957 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ