Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jaroszka wrote:Szczęśliwa, ale ekstra!!! A ja myślałam, ze moj szaleje....
Przy twoim to on jest grzeczny jak aniołek! Aż pozazdrościłam! Gdzie masz łożysko???
Genialny filmik, ale bedzie wspaniała pamiątka
Jaroszka nie pamietam ! Chyba na tylnej , a ksiazeczka w aucie nie mam jak sprawdzic ale siara ... ale zupelnie zapomnialam o tym
No to mam łobuziaka -
Szczęśliwa kurde szkoda ze nie mogę z Tel obejrzeć filmiku buu
(
Na pewno świetny widok
Ja wczoraj mala nagrałam ale na 30sek. Tez nie mogę znaleźć odpowiedniego momentu bo co zacznę kręcić to cisza,jak wyłączę kamerkę to się kreci achhh...szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Sprawdze to i dam znac
Battinka no ja tez tak mialam a tu taka niespodzianka dzis ze 3 minuty mi wyszlo tego filmiku az zal mi bylo wylaczac
kochane zrobilam sobie paznokietki mam takie dlugie grube twarde ah ! Zawsze mialam takie łamagi a teraz nie moge sie nadziwic jakie sa piekne !
Zakretka Harry na TVNjaroszka lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Pytam, bo kobietki z łożyskiem na tylnej ściance bardziej odczuwają ruchy i sa one rowniez bardziej widoczne, ake nie wiem ile w tym faktycznie prawdy. Dr.Pietrasik tak mi mówił.
Ale Ja mam z przodu łożysko a czulam pierwsze rybki juz w 14 tygodniu ciąży:) także wiesz. ciut poprawki zawsze trzeba mieć hehe -
szczesliwa_mamusia21 wrote:pochwale sie wam , obejrzyjcie a jutro skasuje , tylko tam sie dalo dodac, bo az 3 min
Przesadzilam ale nie moglam sie powstrzymac i wylaczyc
Polecam od razu przewinac do 50 sekund w 56sek bedzie czad ! Nie musicie calego ogladac
2,05 sie zasmialam bo D przeklnal bo gral w PS , ale oczywiscie slychac mnie bardziej niz jego przeklenstwo
https://www.youtube.com/watch?v=FdzT4QJDyvw&feature=youtu.be
O cholera! Ale falaszczesliwa_mamusia21, jaroszka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyzakocona wrote:jaroszka, czy u was mówili od kiedy można pić liście malin i brać wiesiołek? Albo u kogokolwiek innego na SR
?
ss, zakocona lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa kochanie wiem wiem ale jakoś ostatnio nie ogladalam w piątek i teraz tez nie bo wiesz gość u nas , nie będę tak nie grzecznie się zachowywać hehe
Obejrze w niedziele powtórkę: D ! Na spokojnieszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa ja myślałam, że moja się rozpycha ale przy Twoim to tylko lekkie falowanie
ma chłopak moc!
A może faktycznie łożysko ma tu jakieś znaczenie bo ja mam na przedniej ścianie i aż takich ruchów u siebie nie zaobserwowałamjaroszka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Estreella no ciekawe jak to bedzie podobno jaki w brzuszku taki odwrotnie "na zwenatrz" ale to sie pewnie nie sprawdza tak mysle
No coz moze rosnie mi tam jakis maly pilkarz
E zakretka co sie nie chwalisz ! To zaciskamy kciuki i czekamy na fotke Oskarka !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 21:57
estrella lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Pytam, bo kobietki z łożyskiem na tylnej ściance bardziej odczuwają ruchy i sa one rowniez bardziej widoczne, ake nie wiem ile w tym faktycznie prawdy. Dr.Pietrasik tak mi mówił.
Jaroszka, chyba nie ma z tym reguły. Moim zdaniem ma na to wpływ też ułożenie dziecka i może jeszcze wysokość łożyska. Ja zarówno w pierwszej ciąży, jak i w drugiej miałam ułożone łożysko na przedniej ścianie. W pierwszej ciąży cały brzuch mi chodził, w drugiej jest znacznie spokojniej. Nie wiem czy to zależy od aktywności maluszka czy od wysokości łożyska. W pierwszej ciąży było wysoko, w tej jest nisko przy dnie. -
Szczęśliwa tak żem kopiowala link po kawałku że aż udało sie! Niepodarowalam...lubie oglądać brzuszki ciążowe:*
Pierwsze co to rzuciła mi się w oczy zgrabna tygrysica takie cętki ulala)
Ale muszę ci powiedzieć że synuś daje czaduuu. Silny chłopiec nie ma co. Pamiątka naprawdę super!!!!szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Hahaha Ja jestem takie dziecko Potterowe haha !
Zaniedbalam kolegę: p
Ja jutro Jaroszka o 10 mam USG trzeciego trymestru i 3D ah !doczekać się nie moge
Aaa no tak to juz jutrojejku od razu sie tutaj pochwal!
szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość