Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny ! :* Hehe brzuch jakoś wytrzymał
Ninja dobre określenie
UWAGA OGŁOSZENIE !!! ---> Widziałam ze dużo z was się interesuje tymi kulami swiecacymi otóż będą w biedrze za 35 zł 20 kul różne kolory do wyboru. Nie wiem czy to tanio czy nie ale rzuciło mi się w oczy i od razu weszlam wam napisać ! No teraz mogę juz iść spać :*
Bąbelek, Lexie, ~Rewianka~, stokrotka25, estrella, lili_madlen, onka lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa, dzięki za cynk! Szkoda, że nie mam biedronki gdzieś blisko, ale muszę zaplanować podróż
A, już nzalazłam info, ze kule będą od 07.09
Aanaa, piękna córa i nawet na zdjęciu wygląda na długąWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 23:48
Bąbelek lubi tę wiadomość
-
Kochane, macie ostatnio problemy z bezsennością? U mnie od trzech nocy jest istna masakra, dwie noce z rzędu zasypiałam o 3 w nocy, dzisiaj sen zmorzył mnie o 00.35, ale o czwartej poszłam siusiu i od tej pory mam oczy szeroko otwarte i czuję, że szybko nie zasnę. Mam nadzieję, że to przejściowe. We wtorek córa wraca do szkoły, zaczną się wcześniejsze pobudki, to może mi się to unormuje. Oby!
-
Rewianka, dziękuję
A wiesz, że wszyscy nam mówią, że my jesteśmy podobni do siebie jak rodzeństwo?
Charakterologicznie też strasznie podobni. No dobraliśmy się jak w korcu maku
Agatka, ale piękny wzór wybrałaś fotelikaBlondik, ~Rewianka~, stokrotka25 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nie bylo mniewczoraj caly dzien, a tu takie nowiny
I widze , ze jakas burza tez przeszla
A jak to mowia po brzurzy zawsze swieci slonce
Szczesliwa Twoj synek to Cie nie oszczedza .On chyba testuje elastycznosc Twojej skoryZazdroszcze nagrania . To super pamiatka !
Bree jaka swietna wiadomosc ! Trzymam kciuki ,za 12 wrzesnia
Fatim , a ty sie z lozka nie podnosc i zlec wszystkie prace domowe mezowi i tesciowej . To nie pora jeszcze na nasze dzieciaczki
Aanaa sliczna corenka , mala kruszynka
zakercona powodzenia na USG i czekamy na wiesci i zdjecia
Ja dzisiaj dzien domowy : porzadki , mycie auta i moze wreszcie ogarne walizke do szpitala . A wczoraj odebralam wyniki badan z krwi i moczu i nic nie jest dobrze . We krwi wszystkiego za malo , a w moczu za duzoWizyta dopiero 10 wrzesia
Slonecznego weekendu kochane !!!szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Polkosia a czy ty wiesz że ja juz tysiąc razy słyszałam ze wyglądamy z mężem jak rodzeństwo? Hehe
to samo u Ciebie.
U męża w ogóle sąsiedzi zawsze mówili ze mój M ma żonę podobną do swojej mamy (sam do niej podobny). Niewiem ile w tym prawdy ale kilka razy mnie z nią sąsiad pomylił...slepy czy co
Zakręcona czekamy na wieści po wizyciea może jakieś foto Oskarka
Szczęśliwa jakie świecące kulki będą w Biedrze? Bo chyba nie w temacie jestem? I od kiedy mają być?
A ja dziś dziewczyny pospałam całą nocsama w szoku jestem....fajnie jest się wyspać
Ja dziś idę z młodą do kina na Barbie Rockową Księżniczkę ale to po poludniu. Nie powiem żeby mi się chciało...ale nie mam wyboru.
Powiem Wsm ze czasami mam ochotę odsapnąć ale nie mam jak? Jestem z mala 24/h mąż wiecznie w trasie a pomocy z boku z znikąd:( każdy z nas potrzebuję trochę prywatności/wolności:( ach...cóż mogę trochę ponarzekać.
Zawsze zazdrościłam i zazdroszczę koleżankom fajnych rodziców i rodzeństwa(na ktorych zawsze moga liczyc) oczywiście w pozytywnym słowa tego znaczenia:/polkosia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Battinka nie jestes sama . Ja tez tu nie mam swojej rodzinki i musze liczyc tylko na siebie . Co prawda jest rodzina meza , ale tesciowa mieszka 150km dalej , a szwagierka 40 km . No cos takie zycie , a juz niedlugo to dopiero bedziemy na pewlnych obrotach
BATTINKA lubi tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
Zakręcona, tak
Lojka, dzięki. A wynikami się nie martw, pewnie coś zaleci. Bierzesz witaminy?
Battinka, a to popularne mocno. Syn bierze żonę na podobieństwo matki. Ja z wyglądu do teściowej też podobna jestemZ charakteru też w sumie trochę - głownie w aspekcie nieumiejętności oszczędzania pieniędzy. I ja i ona strasznie szastamy kasą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 07:29
BATTINKA, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witamin nie biore . Tylko magnez i zelazo od czterech dni . Pewnie cos przepisze do brania. Niebede sie martwic na zapas . Wazne , ze synek zdrowy
Polkosia to , az dziwne ze nie przepadasz za tesciowa jak wy takie podobne ?
aanaa lubi tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
polkosia wrote:Zakręcona, tak
Lojka, dzięki. A wynikami się nie martw, pewnie coś zaleci. Bierzesz witaminy?
Battinka, a to popularne mocno. Syn bierze żonę na podobieństwo matki. Ja z wyglądu do teściowej też podobna jestemZ charakteru też w sumie trochę - głownie w aspekcie nieumiejętności oszczędzania pieniędzy. I ja i ona strasznie szastamy kasą
Ja z moja Teściową nie jestem w niczym podobna , w niczym: P
Nie no ale tak poważnie to slyszalam cos takiego właśnie slyszalam .