Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lojka, boskie
A czym się zajmujesz, że wracać nie chcesz?
Aanaa, moja koleżanka mówiła mi, że po wyjściu ze szpitala już nie bolało, więc pewnie ze 3-4 dni.aanaa lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A, w ogóle to chciałam dzisiaj odpalić naszego nowego robota, co go na tej wyprzy kupiliśmy i okazało się, że brakuje jednej zaślepki i jest blokada bezpieczeństwa - nie chce się włączyć. Na szczęście w serwisie mają i kosztuje 30 zł, więc nie wyszliśmy na tym jak Zabłocki na mydle, ale już miałam serce w gardle
Także niestety poużywam sobie dopiero za kilka dni...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia w restauracji .Myslalam, ze szefowa doceni moja prace , ze jak bede w ciazy to przynajmniej mnie zrozumie ( bo tez byla kiedys w ciazy) . Niestety
Pracuje tam 5 lat . Jako jedyna tak dlugo , zawsze bylam na jej telefon jak potrzebowala pomocy , zastepowalam ja pod jej nieobecnosc . Ale ona ma to wszystko gdzies . Przynajmnie tera zzobaczy co stracila . Juz pewnie zaluje .
Ale ja decyzje juz podjelam i po wychowawczym skladam wymowieniepolkosia, stokrotka25, IviQ lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Czołem mamuśki!
Tez sie w nocy zle czulam,kłucie i ból bioder nie dawało mi zasnąć.. Po nospie na szczescie przeszlo ale sie wystraszylam.Jaroszka moze faktycznie obiadek zaszkodził..
Zakrecona powodzenia na usg!!
Szczęśliwa,dzięki za cynk,czaiłam się na te kule!
Lojka ale to ładne! Miło ze strony szefowejjaroszka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolkosia wrote:A jak była u nas przedwczoraj, to też sobie nie szczędziła komentarzy. Mówię, że zamontuję roletę zaciemniającą u dziecka i jakieś jasne firany, a ona, że nie, roleta też musi być jasna, bo przecież dziecko w ciemnicy siedzieć nie będzie! No tak, bo ja jej nigdy nie zwinę
Potem powiedziała, że czytała o szumisiach i czy chcemy, to nam kupi. Jak Marcin powiedział, że mamy, to zaatakowała mnie, że: "Już wszystko macie?!" - no sorry... I kilka minut się nie odzywała. Ja lubię być przygotowana, liczę na siebie i nie tylko jeśli chodzi o wyprawkę dla dziecka. Mam tak ze wszystkim.
Polkosia, ja mam dokładnie to samo!Zawsze jestem (albo się przynajmniej staram) być samodzielna i przygotowana na każdą ewentualność i powiem szczerze, że mnie trochę denerwują ludzie, którzy tylko liczą na to, żeby ktoś za nich coś zrobił, kupił, zapłacił - na przykład moja szwagierka, grrrrrr... Jak się w 12 tyg okazało, że u nas będzie chłopiec (a ona ma w tej chwili 14-miesięcznego syna, który jest też moim chrześniakiem, i który nie miał żadnych bucików dopóki mu moja teściowa nie kupiła...), to mi obiecywała gruszki na wierzbie, że odda to i tamto... Do tej pory nic nie dostałam
I wcale nie chcę!!!!! Ale po co tak gadać po próżnicy?... Ja nawet nie wiem, jak mam na to reagować.
Zawsze mówię - umiesz liczyć, licz na siebieI tak właśnie robię
Jaroszka, na taką niestrawność to dobra jest mięta świeżo parzona, ale właśnie taka "żywa", a nie suszona, ale nie wiem, czy masz dostęp do takiej.
polkosia lubi tę wiadomość
-
O wlasnie szczęśliwa super, ze to wyweszylas
dokupić jeszcze trochę kulek. Juz jest dostępna nowa gazetka? Jeszcze wczoraj patrzyłam i nic nie było....a mam aplikacje na telefonie, która mnie powinna informować na bieżąco
Edit: o no i mam nowa gazetkęczad
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 09:03
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
aanaa mnie szwy bolaly tylko dwa ,trzy dni . Wiec jest nadzieja , ze i u Ciebie tak bedzie
Ja mialam rozpuszczalne i szybko zapomnialam , ze cos mi szyli przy broszce
Co do podmywania to u nas po umyciu zalecaja suszenie suszarka.
Aanaa a jak wyglada u Ciebie sprawa pierwszej wizyty w toalecie na cos grubszego ? Ja pamietam , ze mialam strasznego pietra , ale poszlo gladko
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
jaroszka wrote:Pytam, bo kobietki z łożyskiem na tyl ściance bardziej odczuwają ruchy i sa one rowniez bardziej widoczne, ake nie wiem ile w tym faktycznie prawdy. Dr.Pietrasik tak mi mówił.
Jaroszka mi też tak Ginka mówiła, a za to te z łożyskiem na przedniej ściance bardziej odczuwają skurcze. Ja jak ostatnio się skarżyłam na skurcze to moja gin powiedziała, że czuć je od góry jak schodzą w dół, a mi jak napina się brzuch nie od góry tylko cały to to są skurcze bh i ja będę bardziej odczuwać bo mam łożysko na przedniej ściance
A za to na tylnej ściance bardziej widać u czuć ruchy Hmmmmm
Szczęsliwa mamusiu ale szaleństwo u Ciebie w brzuszku SZOKKKKK Mój brzuchol trochę pofaluje ale wiesz....w porownaniu z Twoim to lekkie falowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 09:21
-
Heej, zanim Was doczytam to odpowiem Jaroszce tylko:)
Mnie wczoraj znów tak brały skurcze i wiesz kiedy mi przeszło? Jak wreszcie coś wydusiłam na kibelku (sorrki za dosłowność). Wcześniej wzięłam nospę i wypiłam herbatę rumiankową, która chyba trochę pomogła, bo męczę się też z zatwardzeniami ostatnio...
Wydaje mi się, że jak mam takie pełne jelita to brzuch bardziej twardnieje, boli i tych skurczy dostaję częściej...
Więc ja np. muszę znaleźć sposób, żeby częściej się witać z kibelkiem.
Całkiem możliwe wydaje mi się, że po tym ciężkostrawnym obiadku Cię tak wzięło. Ale nie wiem co Ci poradzić więcej, bo już kiedyś pisałaś, że też masz takie problemy 'jelitowe', że nic Cię nie rusza nie?... Może spróbuj dużo takich błonnikowych produktów zajadać, jabłka, otręby i duuuuuużo wody przede wszystkich, żeby Cię nie zapchało :*jaroszka lubi tę wiadomość