Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Po tym co tutaj ostatnio sie dzieje ze z pazdziernikowych mamus mamy i sierpniowe i pewnie sporo bedzie wrzesniowych postanowilam lezec nieodwolalnie
mam zamiar spedzac w pozycji lezacej i odpoczywac większość dnia za duza wage ma jednak sprawa zeby cwaniakowac jak ja to robilam do niedawna
tak ze musze nie musze - leze do oporu nie chce zeby cos sie wydarzylo
aanaa sliczna masz coreczkestokrotka25, estrella, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa brzuch mi sie bardzo mocno napina i to cały czas przy chodzeniu, musiałam sie aż pochylać zeby mniej to odczuwać....dlatego poszłam do wanny....na szczęście jest trochę lepiej, ale nadal mnie boleśnie kłuje gdzies na dole....moze mały urwis sie przekręcił cholera!!!
-
67 to mały gigancik hehe, nieźle musiał się pewnie zwijać w brzuszku żeby się zmieścić
Jaroszka już dziś nic nie rób tylko leż i może no-spę weź, ja wczoraj wieczorem już miałam takiego stracha, w ciągu godziny chyba z 6 razy mi tak brzuch stwardniał boleśnie z takim skurczem jak na @... I w międzyczasie jeszcze bezbolesne twardnienia... Poszłam też wziąć gorący prysznic na plecy polewałam i wzięłam no-spę i mi przeszło. Życzę Ci żeby u Ciebie też tak było, może się przesiliłaś dziś?
Ja głupia wczoraj za dużo porobiłam, bo się w miarę czułam i tak wyszło na wieczór, że stracha napędziłam sobie i rodzinie
Oszczędzajmy się dziewczyny...jaroszka lubi tę wiadomość
-
Jaroszka , dziekuje za odpowiedz! ;* Poloz sie kochana i odpoczywaj mam nadzzieje ze po kapieli ci ulzylo troszeczk3 :*
DZIEWCZYNY !!!! nagrałam małego jak szaleje w brzuchu o matko ale jestem podekscytowana wariowal 3 minuty i cale 3 minuty mam nagrane ! Nie wierze ze to wszystko nagralam ale mam radosc !ss, rah, estrella, ola.321, ZakręconaOna, jaroszka, BATTINKA, ~Rewianka~, Lexie, Magnosia, zakocona, agaton, IviQ, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Skurcz to tak jakby ci nagle miesien sie kurczyl,tak go sciska,nie umie tego opisac lepiej ale ja czuje roznice miedzy tym jak brzuch twardnieje/napina sie i to jest poprostu nieprxyjemne i nie komfortowe a skurczem ktory boli...
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAanaa, córka prześliczna
Szczęśliwa, mi się tak brzuch 'wysuwa' do przodu i czuje mrowienie przy skurczu.
Ja poszłam na drugą konsultacje i wód mam na pewno dużo (tym razem afi 27). Pani dr stwierdziła że nie ma konieczności iść do szpitala ale codziennie mierze brzuch, w pon usg i ktg i zobaczymy co dalej. jeśli będą dalej przyrastac to pewnie będę musiała do szpitala tym razem 'do skutku'. I potwierdziła ryzyko ze jak w dużej ilości wody odejda to mozna nie zdążyć na ip nim będzie źledotyczy to tylko oczywiscie wielowodzia.
szczesliwa_mamusia21, szczesliwa_mamusia21, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Lili na pewno Ci sie jeszcze uda moj tez sie chowal caly czas a teraz dalej moge nagrywac bo caly czas daje czadu
Onka na pewno bedzie wszystko okej , bedziesz kontrolowac wszystko ! Trzymaj sie !
Dzieki za odpowiedzi ze skurczami !lili_madlen lubi tę wiadomość
-
Aana maleństwo przepiękne !
Co do dziecka Twojej położnej to maly kolosik się urodził .nie wyobrazam się haha
Szczęśliwa zazdroszcze !mój smarczek mały jak chce cos nagrać to przestaje . :p skubaniec mały hehe
Generalnie porusze temat ostatni raz nenki ! Jaroszka , ostatnio po komentarzu jej do rah doskonale okreslilas ta dziewczynę ze właśnie takimi komentarzami pokazuje ze ma te swoje marne 19 lat ! Jest dziewczyna najwidoczniej za głupia by tu przebywać i rozmawiać jeżeli jedyna opcja obrony przed NICZYM bo nikt nikogo nie atakował z tego co przeczytalam tylko wyrażone było własne zdanie to niech dziewczynka się zajmie sobą i tu nie wchodzi . Po co na to pieprzone forum będzie zagladac , skasowala konto i myśli ze na złość komuś zrobiła . Powodzenia i tyle .
Ah wyzywac ludzi za nic to totalne prostactwo a to nie pierwszy raz kiedy pokazuje je u siebie ...
Kurde laski jaka duchota ! :o byłam na WC to aż dupa mi jeździła po desce , masakraszczesliwa_mamusia21, jaroszka, estrella, Nynusia, ~Rewianka~, ola.321, Lexie, Magnosia, stokrotka25, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Wiecie co, dziś chyba jest jakiś gorszy dzień. Może zmiana pogody czy co. Na forum afery od rana (na kilku wątkach), a myśmy z Marcinem też prawie się pokłócili
Na dodatek biedak ma kryzys twórczy i nie może zmobilizować się do złożenia mebli. Może jutro będzie lepiej
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Szczęśliwa mam nadzieje !
Polkosia być może ale mimo wszystko nikogo nie uprawnia do wyzywania kogoś bo ma się zły dzień , wiesz o co mi chodzi:)
Ale ogólnie masz racje , Ja dziś tez z jakimś małym bakiem w tylku chodze ale nie na tyle by krzyczeć hehe nie dziś ! :p
Co do skurczy Ja miałam dzisiaj dwa takie bolesne w sklepie aż mnie zgielo , dwa razy w domu później mnie złapał właśnie taki skurcz ze jakby wszystkie mięśnie mi na dole brzucha się scisnely i puścić nie chciały , nagle brzuch ociężały i do dołu się pchal . Masakra ale sekunda i przeszło . -
pochwale sie wam , obejrzyjcie a jutro skasuje , tylko tam sie dalo dodac, bo az 3 min
Przesadzilam ale nie moglam sie powstrzymac i wylaczyc
Polecam od razu przewinac do 50 sekund w 56sek bedzie czad ! Nie musicie calego ogladac
2,05 sie zasmialam bo D przeklnal bo gral w PS , ale oczywiscie slychac mnie bardziej niz jego przeklenstwo
https://www.youtube.com/watch?v=FdzT4QJDyvw&feature=youtu.beZajsonek, estrella, ss, Little Frog, Nynusia, ~Rewianka~, Wredotka, ola.321, lojkalojka, onka, Lexie, zakocona, linka220, lili_madlen, jacusianka, paula1, Magnosia, agaton lubią tę wiadomość
-
Masz racje Polkosia chyba taki dzien
Zakręcona oczywiscie popieram Twojego posta, a ta śliska dupcia mnie bardzo rozbawiła!
Stokrotka dzieki! wlasnie leżę, łyknęłam nospe i pije rumianeknie byłam dzisiaj bardzo aktywna, ale widocznie juz mi niewiele trzeba....
szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, stokrotka25 lubią tę wiadomość