Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona, Kochana, bo Ty pisałaś, że miałaś coś z tarczycą, tak? Jeżeli cokolwiek jest ze zdrowiem matki to należy ona pod konsultanta bardziej niż pod położną. Tak miała moja sąsiadka. Natomiast jeżeli wg. badań wszystko przebiega prawidłowo, a mama nie ma problemu ze zdrowiem, to są tylko dwa USG. A tak to położna maca i brzuch i na tym się kończy.
-
Muffinka1019 wrote:Zakręcona, Kochana, bo Ty pisałaś, że miałaś coś z tarczycą, tak? Jeżeli cokolwiek jest ze zdrowiem matki to należy ona pod konsultanta bardziej niż pod położną. Tak miała moja sąsiadka. Natomiast jeżeli wg. badań wszystko przebiega prawidłowo, a mama nie ma problemu ze zdrowiem, to są tylko dwa USG. A tak to położna maca i brzuch i na tym się kończy.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, moze mnie jeszcze pamietacie
Wpadlam w odwiedziny
a tak naprawde to sie pochwalic ze jestem w ciazy, w marcu zostalam aniolkowa mama, a na 4 pazdziernika mialam termin, chyba moj aniolek zdecydowal sie do mnie wrocic
Pozdrawiam was wszystkie, duzy byziak
Little Frog, magdallenee, polkosia, agania, Magnosia, Lexie, mała.mi, annggela, Bąbelek, ola.321, Nynusia, nat_alia, ss, soraya, stokrotka25, nenka2, Blondik, Muffinka1019, jacusianka, PauLLa, jaroszka, FreshMm, dodinka, Majaaa, paula1, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, zakocona, lojkalojka, agaton, green, onka, estrella, miska2503, BATTINKA, Ewalika, malgo86, Amerie, IviQ lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Hej dziewczyny, moze mnie jeszcze pamietacie
Wpadlam w odwiedziny
a tak naprawde to sie pochwalic ze jestem w ciazy, w marcu zostalam aniolkowa mama, a na 4 pazdziernika mialam termin, chyba moj aniolek zdecydowal sie do mnie wrocic
Bree lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:Hej dziewczyny, moze mnie jeszcze pamietacie
Wpadlam w odwiedziny
Spokojnej ciąży :*Bree lubi tę wiadomość
-
Nenka,faktycznie z tymi bioderkami trzeba jak najszybciej bo u nas tez trzeba długo czekac i najlepiej zapisac się zaraz po porodzie!
Onka,biedna jesteś,tyle musisz przejść,trzymaj się! :*
Nynusia,ja też jestem za kołyską!
Zajsonek! Gratulacje z okazji ślubu!! Piekna data.. 08.08
Jaroszka kochanie bez nerwów!!Mnie tez koleżanka doradzała wykupić położną i gdyby nie finanse to na pewno bym to zrobiła.Jestem przerażona porodem,tym bardziej,że służba zdrowia niestety jest jaka jest i Wasze relacje ze szpitali mnie w tym utwierdzają.. Nie zrezygnowałam jednak z prywatnego ginekologa,co wizytę dostaję od Niego kompetente informacje,porządnie nas przebada,z każdego usg mam zdjęcie i jeszcze nigdy nie wyszłam z Jego gabinetu niezadowolona! Moja przyjaciółka,która równiez do Niego chodziła z racji przeprowadzki musiała skorzystać z usług innego lekarza i poszła na nfz.Mówiła potem,że różnica między tym a tym ogromna!Nie uzyskiwała nawet informacji ile dziecko waży.Usg na początku 7 miesiąca,a następne dopiero tydzień przed TP razem z pierwszym ktg! Dowiedziała się tam ze dziecko owiniete pępowiną z zanikającym tętnem i zaraz szybko szpital! Może można byłoby tego uniknąć gdyby lekarz czesciej monitorował dziecko!
Poza tym każdy decyduje za siebie i ma swoje zdanie a Słonko co zrobisz to tylko twoja sprawa i nikt Cie nie powinien krytykowac i nie krytykuje! SZTAMA MAMUŚKi!Nynusia, Zajsonek, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Anaa gratulacje
teraz odpoczywaj kochana
Bree super wiadomość... trzymamy kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 12:50
Bree lubi tę wiadomość