Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madu jesli rzeczywiscie kiepsko z brzuchem to moze lepiej isc do szpitala . A leki nic nie pomagaja ? I ile ma teraz Twoja szyjka ?
A tak wogole to mamy ten sam wiek ciazy i synusi Leonkowmadu lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
madu, rany, szkoda, że i tobie się szyjka skróciła
Trzymam kciuki, żebyś dała radę znieść to leżenie
ana, super wiadomość!
ja poprasowałam, zdjęłam 2 prania, rozwiesiłam kolejne i nastawiłam drugie, i padam. Matko święta jaka dzisiaj duchota straszna!madu lubi tę wiadomość
-
Wiedźma, to dobrze, że wszystko już ok! Jak Ty bez deski funkcjonujesz?
Agania, piękny brzuszek, i piersi pokaźne hehe:)
Mika, największy jak dla mnie plus to góry, a raczej pagóry dookoła, do tego Beksiński, przyjemny ryneczek, malowniczy San, jak dla mnie bomba:)
Moją mieścine też się w pół godziny da przejść, a nie mam tego wszystkiego, nawet nie ma gdzie na spacer pójść
Super, że na wizycie wszystko ok:) teraz pewnie zaznasz troche spokoju, bo miałaś aktywne te parenaście dni:)
Zaraz jakies zdjęcia wybiorę i Ci pokaże jaki Sanok ładny haha:D
Madu, strasznie mi przykro, że musisz leżeć, to musi być bardzo trudne, szczególnie własnie jak byłas aktywna cały czas, ale dla dobra Leonka na pewno dasz radę i może się poprawi. Mi leżenie na twardy brzuch pomogło, ale ja z szyjką problemów nie miałam. Ściskam Cię mocno i trzymam kciuki, zeby sie poprawiło!
Lucy, oby dotrwał!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 11:32
madu, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
Lojka ciekawe czy nasi Leonkowie urodza sie w tym samym czasie;)
Lekarka zmieniła mi magnez na silniejsyz i kazała doraźnie brać nospę no i lezec, lezec i jeszcze raz lezec. Ale faktycznie czuję że to lezenie najbardziej pomaga, bo jak tylko wstaje to brzuch jak kamien wiec leże, a co do szpitala, to mam powiedziane że jak znów bedzie bolec to mam jechać, więc tak tez zrobię. Generalnie to jest kobieta, która nie straszy i nie wprowadza nerwowej atmosfery, dlatego troche powaznie zabrzmiała groźba, ze "jak Pani nie bedzie leżec, to Panią wyślę do szpitala".
a co do długości, na razie długo bo 3 cm ale z rozwarciem wewnętrznym na 0,5 i miękka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 11:36
21.10.2015 Leon -
Agaton hehe dzięki no faktycznie daje czadu i tak codziennie
A Ty miała super weekend podziwiam ja zaraz bym juz nie miała sił hehe
Mika cieszę sie ze się dogadalas i wszystko ok !
Aana ale super wieści !
Agania brzusio cud miód orzeszki :*
agaton lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny które zamawiały u Natali, powiedźcie ile czekałyście na realizację zamowienia? pisałyście do Natali jakaś wiadomośc z informacją nt wzorów jakie chcecie i kolorów, bo na stronie widziałam nie ma za wiele rzeczy, z których można wybierać.21.10.2015 Leon
-
nick nieaktualnyMadu skoro leżenie pomaga to nie ma wyjścia, musisz jak najwięcej leżeć. Domyślam się, że to trudne ale najważniejsze żeby maluszek jeszcze posiedział w brzuszku
Co do zamówienia od Natalii to o wiele więcej możesz zobaczyć tutaj:
https://www.facebook.com/handmade.Natali?fref=ts
Ja nie znalazłam kompletu, który by mi w 100% odpowiadał dlatego napisałam do niej e-maila, Natalia przesłała mi wzory materiałów w kolorach jakie mnie interesowały i sama sobie skomponowałam zestaw, trochę Natalia doradziłaJa czekałam na zamówienie miesiąc.
-
Dziekuję Estrella za info
Wyglada na to, że szybciutko sie musze wziąć za pisanie do niej
a co do prania to piore w naszym proszku i prasuję te po tym pierwszym praniu, potem odpuszczęPłynu do płukania nie uzywam, mam całkiem miękka wode wiec te ciuszki nie sa jakies twarde.
21.10.2015 Leon -
nick nieaktualnyMadu moim zdaniem dla psychiki zawsze lepiej leżeć w domu plackiem niż w szpitalu. książka, tv, net i dasz rade.
U mnie po kontroli afi - 24, 18, 16 bo Maciek posłuchał mnie i zaczął się tak wypinal żeby trochę wód zasłonićwiec na razie zostaje w domu dzięki Bogu, kolejna wizyta w czwartek
aanaa, ~Rewianka~, estrella, agaton, paula1, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,własnie smaże mięso na obiad i prysnął mi tłuszcz akurat na brzuch,mam małe 2 małe ślady na skórze,na jednym utworzył mi się bąbelek z wodą! od razu na neta weszła i napisane jest ze oparzenie nie zagraża płodowi.. mimo wszystko jestem strasznie roztrzęsiona i wystraszona!
-
Lexie kochana spokojnie ! Jak czytalas ze nic nie zagraza maluszkowi na pewno tak jest . Rozumiem Cie bo sama zamykalam ost lodowke i lekko uderzylam sie drzwiami tez bylam przestraszona ze cos zrobie malenstwu .
Ale spokojnie maluch jest dobrze ukryty w brzuszku na pewno te kropeczki sa tylko na skorze nic dalej nie pojdzie ! :*Lexie lubi tę wiadomość
-
Onka, tez tak myslę, że jak juz leżec to w domu jak najdłużej. Dobrze, ze u
Ciebie dobre informacje:)
Lexie, nie martw sie Tymek na pewno niczego nie poczoł, ale rozumiem że sie zestresowałas. ale postaraj sie uspokoic, bo nerwy akurat Tymcio czuje.Lexie, onka lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Polkosia marudzisz i strzelasz fochy jak baba w ciąży, ja nie wiem
soraya, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, polkosia, BATTINKA, ~Rewianka~, estrella, annggela, Lucy7, Blondik, agaton, paula1, Nynusia lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Hehe
Mi dziś strasznie coś śmierdzi w domu, a głównie w korytarzu. Nie wiem czy to od upału mi coś na mózg padło czy naprawdę śmierdzi... Mam tam tylko komodę (nową) i obraz. Nie mam pojęcia co mogłoby tak śmierdzieć. Czekam na Marcina, żeby się "zaciągnął"jaroszka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn