Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
W weekend wyprałam całą tapicerkę do wózka. Nosidełko jeszcze muszę przemyć i spacerówkę gąbką. Dzisiaj uprać pościel, ochraniacze, koce, czapeczki, skarpetki i niedrapki. Dziewczyny kiedy wyjąć materac z folii i go położyć do łóżeczka?
Mój się spiera, żeby już wyjąć i włożyć do łóżeczka, chyba się nie zaśmierdzi.
I jak to jest w tym GBS? Ja muszę je wykonać prywatnie w centrum medycznym ,gdzie się pobiera krew.
Czy są jeszcze tu jakieś dziewczyny, którym niunia się jeszcze nie przekręciła?
Moja jest w pozycji siedzącej (podłużnej miednicowej). Ciągle czuje kopnięcia na dole brzucha, a wypinanie główki na górzeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 09:48
-
Dziewczyny, warto dzieciaczkom trochę pomóc
Polecam lekkie kołysanie biodrami do muzyki. Rozluźnia, a może i dzieciaczki fikną
Do mnie jutro przyjedzie nowe żelazko i na pewno coś przeprasuję, jak się ochłodzi, bo w sumie lubię prasowaćAle na pewno liczone będzie to w sztukach, a nie kilogramach
aanaa, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dopiero mam 34 tydzień i 3 dzień, dlatego liczę że się obróci do 36 tygodnia. Do tego zostałam sama w domu, mam częste skurcze po bokach brzucha. Wkurzają mnie te cholerne upały, nawet wiatrak nie pomaga. Sajgon, szczególnie jak się mieszka na 4 piętrze w bloku.
Ja ćwiczę nadal kołysania, kocie grzbiety i pilates, na piłce kołysanie i nadal nic nie poskutkowałoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 10:00
-
Ja dziewczyny piorę samymi kapsułkami z jelpa i nie zmiękczam niczym innym. Mam same prawie używane ciuszki i nic jeszcze się nie poniszczyło. Nowe uprałam razem z używanymi i jakością po praniu nie odbiegają od siebie.
-
Wrocilam z tej glukozy ledwo żywa , cholera !!!! Jakie to paskudne w smaku !!! Feeeee
wypilam to mnie dwa razy cofnelo ale dalam rade . Pierwsza godzina była najgorsza , krecioly w głowie i mdłości a druga zleciala strasznie szybko ... Strasznie . Pokluta , niesmakiem wyszłam . Wyniki jutro po 16
Właśnie próbuje zjeść śniadanie , zjadlam kanapkę i znów mega mdłości !
Pisalam do apteki po paseczki lakmusowe i dostalam za darmo 8:) bo Pani dostała za darmo jako próbki od firmy jakiejs i ze w ciąży jestem to daje mi:) a takto w sprzedaży nie mieli .
No i mam tam te cyferki jak to ma paseczku i zamoczylam paseczek w siuskach i tak jakby nie zabarwialo się a mocz szedł w gore wiecie o co mi chodzi , namaczal do danego momentu się sam i doszło do 5,5 teraz pomozcie mi to zinterpretować ... Pierwszy raz w życiu sama to badam
Powiedzcie mi jeszcze , zamowilam w piątek paczkę z Gemini i dostał am w sobotę meila ze w realizacji jest paczka , kiedy mogę się jej spodziewać ?
Ja do prania kupilam białego jelenia , płyn do prania .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 10:09
-
Nie wyobrażam sobie wyprać bez płynu do płukania, jak takie coś bym na siebie założyła to bym się zadrapała a co dopiero maleństwo, ale to chyba mnie po prostu mama przyzwyczaiła do tego
Wypiję kawkę, ogarnę się trochę i spadam załatwiać i wizytować. No i na jakieś zakupy oczywiście skoczę OBOWIĄZKOWO
Robimy drugiego Dziedzica
-
Ja tez piore tylko w plynie do prania , a potem bede prasowac .
Moje ciuszki sa miekkie i to chyba zalezy od proszku .
Moj materacyk jest juz w lozeczku przykryty przescieradlem .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyWitam się poweekendowo!
Byłam z Wami cały czas, czytałam ale nie udzielałam się bo miałam kiepski humor... To zapewne przez te ostatnie bezsenne noce, nie wysypiałam się, przez co w dzień nie miałam na nic siły, a przez to i humoru.
Lojka wczoraj spałam podobnie jak Ty - położyłam się po 12, a wstałam chwilę przed 16dzięki temu odzyskałam siły i uprałam cały zestaw od Natalii
a także poprasowałam część rzeczy dla malutkiej
Dziś już w nocy lepiej spałam więc i humor i siły wróciły
W czwartek odebraliśmy łóżeczko i dziś będziemy skręcaćchyba wyciągnę już materac z folii i położę w łóżeczku, najwyżej przykryję starą firaną, żeby się nie kurzyło.
Aanaa bardzo się cieszę, że zabieg się udał i z malutką wszystko dobrze, a Ty masz mleczko. Oby szybko Cię wypuścili
Wiedźma trzymam kciuki!
Sporo dziś wizyt tak więc czekamy na same pozytywne relacje (tych złych już nam chyba wystarczy) obyście wracały z pięknymi zdjęciami dzieciaczków i długimi szyjkami bez rozwarciaWiedźmaMaKota, aanaa, Lexie, lojkalojka, jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręcona ja też w pt zamawiałam w Gemini paczkę, wczoraj dostałam informację, że jest w realizacji... dostaniemy jeszcze jednego maila, że paczka została wysłana. Ostatnio dostałam paczkę drugiego dnia po otrzymaniu tego maila
A Ty może się połóż po tej glukozie i prześpij... ja pamiętam też się źle czułam więc trochę pospałam i było lepiej. Czego i Tobie życzę! -
estrella wrote:Zakręcona ja też w pt zamawiałam w Gemini paczkę, wczoraj dostałam informację, że jest w realizacji... dostaniemy jeszcze jednego maila, że paczka została wysłana. Ostatnio dostałam paczkę drugiego dnia po otrzymaniu tego maila
A Ty może się połóż po tej glukozie i prześpij... ja pamiętam też się źle czułam więc trochę pospałam i było lepiej. Czego i Tobie życzę! -
Zakocona do płukania dla maluszka można kupić Lovela. Ja taki mam a wrzuciłam go przez przypadek jak byłam w markecie bo myślałam ze to płyn do prania:/
Ciuszków płukać nie będę,te płyny i tak są delikatne. Wyprasuję i będzie ok. Juz przerabiałam to z młodą a była alergikiem i absolutnie nie miała podrażnionej skóry...bo nie dałam płynu do płukania:P